Çift anal ⇐ seks hikayeleri
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Çift anal
Geçen haf ta, arkadaşlık sitesinde birkaç varlık yazdı. "Sert lanet için femboy" arıyorlardı - yani, yani ben. Cumartesi günü benimle buluşmayı kabul ettik. Birkaç saat içinde hazırlanmaya başladım: Bacaklarımı, testislerimi ve kıçımı traş ettim, iyi yıkadım, bir mantar yerleştirdim. Sadece sıkı oturan “bisiklet” şort ve kısa bir tişört giydim. Adamlar tam olarak atanan zamanda geldi. Her ikisi de uzun boylu, benden fark edilir derecede daha uzundu ve ben 180 santimetreyim. Biri yoğun, ama cesur değil, ama bir atlet olarak. İkincisi, aksine, ince ve pompalanır. Aksi takdirde, çocuklar garip bir gibiydi, hatta kardeş olup olmadıklarını bile sordum. Yanıt olarak, sadece bir şekilde garip bir şekilde sırıttı, ama soru cevapsız kaldı. Öyle olsa bile, umursamıyorum. Biraz ileriye baktığımızda, üyelerinin bile İkizler gibi olduğunu söyleyeceğim. Kanepeye oturduk, ortasındayım. Bir içki döktüler, şarap içtim ve adamlar bira getirdi. Bir şeyin konuşmasını kaçırdıktan sonra, adamlara hemen iki tane olup olmadığım ve kolay hakimiyet için hazır olup olmadığımı sordu. Deneyim olduğunu ve hazır olduğumu söyledim. Elleri zaten kudretle yürüyordu ve bacaklarım boyunca ana, karın, t -shit'in altına tırmandı. Bir noktada, tişört yere uçtu, büyük meme uçlarımı bükmeye başladı ve ben anında yaralandım. İkincinin elini şort altında hissettim, mantar için hissetti ve sırıttı: "İyi bir orospu, hazırlandı." Zamanın geldiğini hissettim, kanepeyi süründüm, ince genişliğin düğmelerini açtım ve zevkle neredeyse yükselen üyesini yuttu. Üye iyiydi - 18 santimetre, kalın ve hatta, tıpkı sevdiğim gibi. Coşku ile emmeye başladım. İkinci üye elime konuldu, ustalaştım ve ona geçtim. Ben emdim, kafayı yaladım, namluyu yaladım. Üyelerin yerini ağzımla değiştirdi, artık onları ayırt etmedim. Boğazıyla oturmaya çalışmaya başladı. Boğuldu, ama denedi. Yavaş yavaş, boğaz açıldı ve bu oldukça büyük birimleri yumurtalara yutabildim. Ben pişirdim, adamlar da sevdiler, "iyi bir meme ucuna" ifadeler duydum. Sonunda, ince geri hareket etti. Rahiplerimden nasıl bir mantar çıkardıklarını hissettim ve bir üye hazırlamadan eklemeye başladım, yağlanmış için teşekkürler. Bir dakika sonra, her iki tarafta da tüm hızıyla çekildim. Adamlar uyumlu çalıştı, ortak bir deneyim hissedildi. İlk olarak, aralarında ileriye doğru uçtum, ağzımı veya ganimetimi giydim. Sonra aynı zamanda iki tarafta çekiçlemeye başladılar. Bir süre sonra değişmeye karar verdiler, ama bir dakika ara vermeyi başardım. Yoğun üyesi yaklaşık olarak aynıydı, ama daha sert bir şekilde bitirdi: "İyi bir delik, böyle bir lanet ve lanet." Bir süre sonra benden çıktı, yere uzandı ve beni ona sırtıyla koydu. Atlamaya başladım. İkincisi şu anda yeni bir prezervatif çıkardı ve bir şişe gres aldı. Ne amaçladıklarını hemen anlamadım ve fark ettiğimde protesto etmeye çalıştım. Ama yanıt olarak, sadece: "Sabırlı ol, kaltak, şimdi biraz acı verecek ve sonra iyi olacak." Ve bana ikinci bir üye eklemeye başladılar. Biraz acı verici değildi. Bana öyle geliyordu, kıçım şimdi olgun bir karpuz gibi gözlerimde karardı. Bağırdım, ama yüzüne ağır bir tokat var: "Kapa çeneni, bir fahişe, tahammül et." Bir noktada, hafifçe bağlantısı kesilmiş gibi görünüyordu, çünkü hatırladığım bir sonraki şey, iki üyenin zaten Might ve Main ile nasıl yürüdüğü. İşkencecilerim yalan söylemedi, acı yavaş yavaş geri çekildi ve zevk geldi. Maksimum eksiksizlik ve kayma hissinin tadını çıkarın. Adamlar ustaca becerdin. Bir üye kıçıma girerken, ikincisi dışarı çıktı, ama sonuna kadar değil. Zaten pişirdim ve dalgalanmaya başladım. Alt karın ve kasıkta bir çekme hissi dökülmeye başladı. Çoktan analden bitirmiştim, ama farklıydı: sanki bir orgazm dakikalarca gerilmiş gibi, penisimden aktı, uçtum. Adamların ilki ince bitirdi. Dışarı çıktı, saçlarımı tuttu ve bitirmeye başladı. Ağzımı açtım, ama spermlerin çoğu yüzüme çarptı. Üye toplamaya başladı ve yalamama izin verdi. Şu anda yoğun olan beni bir çekiç jakı gibi oyuyordu, aynı zamanda yolda olduğu hissedildi. Kırık kıçım gözlerini kısarak, adamın daha hoş olması için onu sıkmaya çalıştım. Sonunda inledi ve bitirmeye başladı. Bittikten sonra kalktı, tamamen bitkin yerde oturmaya devam ettim. Prezervatifi çıkardı, üyeyi yalayayım. Bakışım elinde bir prezervatife düştü. Lord, ne kadar sperm vardı, bitirmek için hiç bu kadar çok şey görmedim! Bakışlarımı tuttu, sırıttı, başımı kaldırdı ve proteini ağzımdaki sakızdan sıkmaya başladı. Her şeyi son damlaya yuttum ve övgü aldım: "İyi fahişe."
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version