Dün Robert Rodriguez'in "Gün batımından Dawn'a" filmini gözden geçirmek istedim. Film ve tüm diyaloglar ezbere bilindiği için (özellikle Goblin'in çevirisinde), filmdeki resme dikkatle baktım. Ve şimdi bakışlarım aktris Juliet Lewis'in çekim sırasında sütyen takmadığı gerçeğine yerleşti. O zaman - 22 yaşındaydı! Genç ve güzel oyuncu! Bu anları yakaladım: Çıkıntılı papilla! Birkaç ekran görüntüsü yaptı. Aktrislerin sütyen giymediği bu konuda filmlerden ekran görüntülerini paylaşalım.
p.s. Aynı konu olup olmadığını bilmiyorum, her ihtimale karşı - yaratıldı!
Dün Robert Rodriguez'in "Gün batımından Dawn'a" filmini gözden geçirmek istedim. Film ve tüm diyaloglar ezbere bilindiği için (özellikle Goblin'in çevirisinde), filmdeki resme dikkatle baktım. Ve şimdi bakışlarım aktris Juliet Lewis'in çekim sırasında sütyen takmadığı gerçeğine yerleşti. O zaman - 22 yaşındaydı! Genç ve güzel oyuncu! Bu anları yakaladım: Çıkıntılı papilla! Birkaç ekran görüntüsü yaptı. Aktrislerin sütyen giymediği bu konuda filmlerden ekran görüntülerini paylaşalım. p.s. Aynı konu olup olmadığını bilmiyorum, her ihtimale karşı - yaratıldı!
Eşim bir diptir. Göğüslerime şaplak atmamdan, göğüs uçlarımı bükmemden veya göğüs uçlarıma kelepçe takmamdan hoşlanıyor. Sıkma kuvveti kontrol edilemediği için mandallar pek iyi girmedi. Göğüs...