Incubus (Toli bir rüyaydı ...)seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Incubus (Toli bir rüyaydı ...)

Post by Anonymous »

10. sınıfta Calloween'e karar verdik. Rolleri dağıttım ve hangi kostümleri giyeceğimizi açıkladım. Petka daha fazla eğlenmek için alkol almayı önerdi. Herkesin evden olabildiğince getireceğine karar verdik. Sınıf için yeterli iki şişe şarap olduğunu düşündüler, ancak dördü çıktı. Şarap tatlıydı, bu yüzden kızlar bile içti. Votka yıkıldı.
Bu tatilde ne olduğunu gerçekten hatırlamıyorum. Sasha yüzünden Petka ile savaşıyor gibi görünüyor. Ve neden bu kadar şanssızım? Kime aşık olursam, herkes meşgul. Ve seks istiyorum.
Eve geç, kirli ve sarhoş geldim. Paa beni banyoya götürdü, önce hayata geçirmek için soğuk suyla uğraştı ve küçük bir tane gibi yıkadı. Benim XYU'm bile, CKA3, - Ne var - bir erkek gibi! ..
Yatağa gittim.
Sabah boyunca, bir rüya sayesinde, odamın kapısının gıcırdadığını duyuyorum. Bu kim? 12 yaşından itibaren kimse bana geceleri gelmedi, beni kontrol etmedi. Ve bugün ...
ama sadece biri gitmedi, aynı zamanda battaniyelerimi kenarın dışına çıkardı ve kenardan uzandı. Sadece tüm bunları hissettim, rüya beni yendi, uyanamadım. Sonunda gözlerimi açtım.
oldukça yüksekti, karga gibi kalın siyah saçlı. Cilt soluk, görüyorsunuz, bir aristokrat. Ancak tüm göğüs kıllı, özellikle samimi yerler - koltuk altları, pubis ve penisinin ve büyük yumurtalarının etrafındaki her şey. Kendisi solgun ve üye büyük ve bir nedenden dolayı açık kırmızı bir kafa ile siyah. Belirli bir soğukluk olmak için görgü kuralları vardı.
ve sonra gözlerime baktı. Menekşe. Çekici. Yanan. Bilinçsizce, daha iyi görmesi için ona ulaştım. Düzgün bir burun, kalın kaşlar ve dudaklar yarıya kapalı. Gözlerim ... İçlerinde boğuldum. Ve her saniye daha fazla. Sadece bir dakika sonra duyularıma ve mırıldanmaya gelmeyi başardım:
- sen kimsin?
- Bu geceyi veren benim olan benim, tüylerim diken dikenim vücudumun her yerine koştuğu derin bir ses, dedi, yabancı ve biraz daha gülümsedi. Bir anda onu boşaltarak, sadece onu dışarı çıkarmak için ağzımı açtım. Ama nefes alır almaz beni öptü. Direnme isteği hemen kayboldu. Bu öpücük çok hassastı, ama aynı zamanda kalıcı ve tutkulu.
boynumda dudaklar ve beni hevesle öpüyor! İlk olarak, boynumda öpücükler, sonra yanaklarımda dudaklarıma ... ve şimdi dudaklarımız sıcak bir Fransız öpücüğü ile örüldü ... ve onunla taşındık! Ve akciğerleri, çocukların elleri gibi, ihale, ama aynı zamanda güçlü, vücudumu okşadı: göğsünde meme uçları, midesi ve ... ve şimdi külotlarıma tırmanıyorlar! Ne için? Ve kim bu? Ancak o zaman ona sordum: Bölge:
- Sen kimsin?
ve bana diyor ki:
- Ben incubusum. Unuttun mu? Bazen sen uyurken seni sarsmaya geliyorum!
Ve hatırladım: Erotik bir rüya gördüğümde birkaç kez uyandım ve külotlarım ıslak oldu - hepsi benim sonunda!
İnkübus kimdir? Evet, kendim ne olduğunu bilmiyordum! Ve ne olduğu ile!?
Babam gibi 40 yıldır görünüştüyordu. Kollarında ve büyük bacaklarında pazı olan yoğun bir adam. Ama kelimenin tam anlamıyla hepsi saçlarla kaplıydı. Hepsi kıvırcık, siyah ... Bana öyle geliyordu küçük boynuzlar kafasına yapışıyordu. Beni nazikçe okşamaya devam etti, iç çamaşırlarını benden çekti ve kasıkları yaladı. O bacaklarımı kaldırdı ve ... kıçım yalıyor ... ve kafasına inmeye başladım ve bana bir şey geldi ... kafasında boynuz vardı, küçük, bir keçi gibi! Ama düşünmek için zamanım yoktu.
zaten bacaklarımı omuzlarıma attı ve kıçımdaki XYU oldu. Bağırmak istedim:
- Tamamen deli misin?! Ama sadece ağzımı açtım, ama ses yoktu. Üyesinin başı zaten kıçımı yırtmış, bana girmişti. İyi müstehcenliklerle bağırdım, ama sessiz. Acı çekerek, ısırarak ağzımla yastığa kazdım. BL@! Bütün bunlar bana mı oluyor?! 
Ve o zaten bacaklarımı omuzlarıma girmişti ve ben direksiyonda bükülmüştüm ve yüksek fırındaydı ve beni kıçından çentik içinde dövüyordu! Ve Exstasis'te bir canavar gibi ulumalar
Gözlerimden sessiz bağıran gözlerim var ... ve o hırıltı, gözleri kırmızı, gözleri öfkeli ve benim içimde bitiyor gibi hissediyorum

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post