Ben anoreksikim. En azından yüksek ağırlığındayım. Haftada iki veya üç kez aynı şeyi hayal etmek: Yaklaşık 27-45 yıllık bir kadın iyi beslenmiş bir göbek (kalın değil, ancak birkaç pound ile) beni yiyor. 165-170, ağırlık yaklaşık 75-80. 70 ağırlıklı 155-160 düşük büyüme daha az
Ben anoreksikim. En azından yüksek ağırlığındayım. Haftada iki veya üç kez aynı şeyi hayal etmek: Yaklaşık 27-45 yıllık [url=viewtopic.php?t=1940]bir kadın[/url] iyi beslenmiş bir göbek (kalın değil, ancak birkaç pound ile) beni yiyor. 165-170, ağırlık yaklaşık 75-80. 70 ağırlıklı 155-160 düşük büyüme daha az
Ensest, belki de dünyada ondan daha gizemli, ondan daha tatlı ve daha heyecan verici bir şey yoktur. Sergei her zaman kendisinden altı yaş büyük olan kuzenini hayal ediyordu. Gençliğinde öğrenciyken...
Çocuklukta farklı hayal ettim. Konuşma dışı hatırlıyorum: 1) Arkadaşım Seryozha nasıl “sarsıntı kino” ve Andrei ona “sarsıntı kino?))))” “Uzun yıllar boyunca bu cümleden öğüteceğim)) dedi. 2)...
Pek çok insanın tatmin edici cinsel fantezileri vardır. Hangi fantezilerinizi özellikle çekici buluyorsunuz? Fantezilerinizi gerçek hayatta gerçekleştirmeye ne dersiniz?