Ben ve teyzem. İlişkimiz.seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Ben ve teyzem. İlişkimiz.

Post by Anonymous »

Yerli bir teyzem var, 10 yaşından biraz fazla yaştaki fark. İkinci kez evli, kocası neredeyse akran ve kızı ilk kocası, kuzenim ve neredeyse akranımdan. Kısacası, 19 yaşından itibaren teyzeme battım. Akranlar ve diğer tüm kadınlar benim davulum oldu ve ben de ondan alıyorum. Her zaman istiyorum. Onu açıkça göstermekten ve onun üzerindeki füzyonda korkmayı düşündüğünü söylemekten korkuyordu. Ama bir kez hemen her şeye karar verdim. Onlar ve kızlar, bir tane biliyorum, 8 Mart'ta toplandılar. Bazıları erkeksiz vızıldıyorlardı. Kocam teyzede çalıştı ve arkadaşları, biri hiç bir kocası vardı ve izlemek için diğerine gitti. Kız kardeşe gittim ama Tusa'ya gitti. Ayrılmak istedim, ama gitmeme izin vermediler. Dağıldıklarında ne zaman seslendiklerini biliyorum, teyze de kızları geçirmek için sona erdi. Ama onlarla gitmedim. Teyzenin her şeyi kaldırmasına yardım etti, ruh halindeydi, o ve kızlar içti, dans etti, güldü ve tamamen ayrıldı. Ben de onlarla biraz içtim. Bir şekilde daha fazla kalmak, toplanmaya başladı, Teyze kız kardeşimi bekleyebileceğimi ve kendisinin uyumasını söyledi. Genel olarak, bobinlerden çıktı, oturdu ve sessizce ona gitti. İlk başta, hemen bacaklarının arasında, parmaklarını içe doğru biliyordu ve uyandığında ve berbat ettiğinde, diliyle dudaklarım var. Tabii ki, ilk başta itti ve sonra inlemeye başladı ve her şey, midemi, göğsümü öpmek için tırmandım, her yerde yakalandım ve okşadı,

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post