Ahtapot ve dalgıçlar veya Gürcü Hediyesi hakkındaGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Ahtapot ve dalgıçlar veya Gürcü Hediyesi hakkında

Post by Anonymous »

Bu hikaye başıma gelmedi, ama arkadaşımla - Mikhail. Evlerine girdim, ailesini iyi tanıyordum. Her nasılsa yaz tatillerinde, denize bir geziden sonra, ertesi gün bana koştu ve hikayeyi anlattı. Alushta'daydı. Babaları işyerinde istihdam nedeniyle onlarla birlikte gidemediler ve anneleriyle birlikte gittiler. O zaman küçük bir yıl ile otuz yaşındaydı. O güzel bir kadındı, uzun boylu değil, biraz dolgunluğa eğilimli, iyi büstü ile uyumlu, ama hiç şişman değil. Sevilen iltifatlar, kurs. Bir arkadaşımın babası kıskançtı ve hiçbir şey yoktu ve kesinlikle bir tane bırakmayacaktı ve oğluyla bile zar zor serbest bırakıldı ve bunun nedeni işyerinde bir Aul olması idi. Biletler bir tür sanatoryumdaydı. Doğal olarak, böyle bir kadının bir erkeksiz ve hatta bir çocukla gelmesi yerel kadınları durduramadı. Oldukça cömert olan Solar Georgia'da yaşayan bir yarışmayı kazandı. Fakat azim göstermek zorunda kaldı, çünkü bir risk vardı. Tatilciler arasında, sendika boyunca fabrikadan yönergeler için rahatlayan tanıdıklar vardı. Bu nedenle, arkadaş mazeret gibi bir şeydi. Ama aynı zamanda annesinin gevşek vermeye başladığı anı da hissetti. Riskler yoğunlaştı, uyanıklık arttı. Kesinlikle Gürcü - Meyveler, Tatlılar, Dondurma, Elektronik Oyun, Bir Kurt Yumurtaları Yakalar gibi Cömertliğine itiraz etmedi, ancak başka nadir çeşitler vardı. İşte Ahtapot Stronges hazinelerinin altındaki bir denizaltı gibi, Gürcüce dışarı çıkardı ve ona verdi. O zaman, bir kraliyet hediyesi değil, ama çok, çok değerli. Bu oyunu beğendim, alışveriş yapmak istedim, ama sadece bir süre almayı başardım, oynadım. Bu oyunla annesine ipucu verdi))) Kısacası, dava Gürcüce ayrılışına gitti, daha yakın bir dating şimdi dört gün değildi, dedi. Ve burada - o. Günün arifesinde, yarının "Yirminci Yüzyıl Korsanları" filmine gösterileceği açıklandı. Sonra gişede ortaya çıkmadan üç ya da dört yıl önce yeniydi. Ama zamanlar öyleydi ki, istediğiniz zaman ne istediğinizi görmek imkansızdı. Bu nedenle, o zaman genç adam için bir şeydi. Ve diğer seanslarda pençelenen Gürcüler bile bir arkadaşını izleyerek bozamadılar. Ve sabah başka bir sürpriz vardı - Gürcü ya kahvaltıda ne de akşam yemeğinde veya akşam yemeğinde görünmedi ve onlara sinemaya eşlik etmedi. Bir gün önce, annem evle bir konuşma emretti ve zamanın oturumu için zaman geçirdi. Bu herhangi bir şüpheye neden olmadı - emir her zamanki gibi ve Misha aynı zamanda mevcuttu. Filmi izlemenin mümkün olmayacağı için üzgündü, ancak annesi konuşamadığınızda, evde birkaç soruyu çözmesi gerektiğini ve konuşmadan sonra geri döneceğini söyledi. Filmin başlamasından yaklaşık 15 dakika sonra, arkadaşının arkadaşı sinemayı terk etti, mutlu bir cehaletle resmi izlemeye devam etti ve dedi ki, annesinin asla gelmediğini bile unuttu. Film bittiğinde bunu fark etti. Sinemanın kendisi buydu, bu yüzden numaraya giden yolu bulmak için hiçbir sorun yoktu. Asansörde oturmak gerçekten seansın peşinde değildi, ama bir genç için 4. kat sorun değil. Biri için değilse, ama ... merdivenlere yönelmek ve asansörlere geçerek, sadece birkaç kişinin ortaya çıktığı, aralarında gülümseyen bir "kayıp" Gürcüler olduğu ortaya çıktı. Şüpheler, oldukça yüksek bir hızla yere giden Misha'nın zihnine girdi. Kapının kilidi açıldı, banyodan su gürültüsü duyuldu, annem yıkandı ve mırıldandı ve yatağının duyulmadığı. Masada mantıksız bir şişe şampanya duruyordu ve altında - ikincisi. Bir kutu tatlılar vardı, meyveler ... Netlikte ıslak lekeler açıkça görülebiliyordu ... Her şeyi anladı ... Misha ışığı kapattı, soyundu ve duvara bakan yatağa yüzdü, çünkü yükselticinin taş olduğunu söylüyor. Annem uzun süre yıkandı, odaya girdi ve kağıdın altında yatan bir arkadaşını görünce ışığı aydınlatmadı. Yayların gıcırdamasıyla kanıtlandığı gibi, havlusunu çıkardığını ve yatağa yattığını, biraz döndüğünü söylüyor. Hala düşük sperm içine düştüğünü düşündü. Birkaç dakika sonra annem
- uyuyor musun diye sordu? Filmi beğendim mi?
- Yaptığın şeyi beğendin mi?
- Ne yaptım? - Annem sordu, ama ses çok komik değildi ...
- Bizi şimdi terk edecek misin?
- Ne sevinçle? Neden bahsediyorsun?
- Pekala, Gürcü ile seks yaptın mı?
- Neden aldın? - Anne, 'nın annesi sahte- evet spermde bir sayfa var ... uzanamazsın Druyan’ın annesi doğal olarak homurdandı. Bir duraklama vardı ... - Oğlum, sadece babaya söylemiyorsun, lütfen ... pekala, anneni affet ... Ben yalnızım - yalnızım. Bir daha gitmedi, ama burada erkekler, övgüler, dayanamadım. Bir kez ... - Ve hamile kalırsan? Yatağın bir gıcırtı vardı, yatağında bir hışırtı havlu ve anne yatıyordu, arkadan sarılıyor - Seni mi bitirdi? - Misha'ya sordu ve kendi önemsizliğine şaşırdığını söylüyor. Annem sürprizini cevapladı, bir hap içtiğini ve hiçbir şey olmayacağını söylüyorlar ... Sakinleşmeye başlayan adam, tekrar konuşmanın teması ve yarı çıplak ve belki de bir havlu altında çok çıplak bir anne ile kolaylaştırılan külotlarını kırmaya hazırdı. Genellikle çıplak göğüsleriyle yattı, ama külotlarda, ama onları odaya koymayı umarak duşa götüremedi, ancak ışık açılmadı. Belki giymedim ... Bu düşünceler arkadaşımın başından ve bununla ilişkili görsel resimler için parladı ... Annem sessizdi ve başını okşadı. En azından memnun oldun mu? Annem göğsünü sırtına bastırdı ve yeni parlak hislere neden oldu. - Evet
- Ve o senin yukarıdantaydı mı yoksa üzerinde misin? Yanlış sorular sorduğunuzu düşünmüyor musun? - Sadece hangi pozisyonda kimin daha hoş olduğunu bilmek istiyorum ... - Farklı şekillerde oluyor ... Hadi uyuyalım ... İsterseniz, o zaman konuşma Seks tarafından nasıl yaşanacakları hakkında ..., dedi anne, yatağından kalktı. - Kesintilerimi çıkarabilir miyim? Ayrıca çıplak uyuyorsun ... “Tabii ki, böyle uyumak daha da hoş ...” - Annem tartışmadı ... - eğer duşa gitmek istiyorsan, aksi takdirde filmden geldiğinizde yıkanmadınız ... “Muhtemelen, her şeyi anladı, diye düşündü Misha. Bir kurşun, banyoya atlayan, bitirdiği, külot sakızını zar zor tutarak, onları bir üyeye bırakarak.))) O zaman babasına, ailesini korumuş olabileceğini söylemedi, ama sonunda bir buçuk ay sonra, annesi hamile kalmadığı zaman sakinleşti ... Ve ahtapot ve dalgıç hakkındaki oyuncak, maymunlarda bir boava kaa gibi annemde hareket etti))))
-

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post