Annemle gerçek yazışmalarseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Annemle gerçek yazışmalar

Post by Anonymous »

Dün bilgisayarımda annemden bir dosya açtım ve sayfalarını ağlarda buldum. Nicky ve Avatarlar orada farklı. Ben de benim gibi, ama arkadaşım gibi kayıt yaptım. Annemin resimlerini izledim, delirdim, orada bir mayo içinde, hepimiz denize gittiğimizde ortak resimlerimizden. Ayrıca, babamla yatak odasında, yatakta, yüzme gövdelerini ve sütyenlerini soyunduğu evden resimleri de var. Çok güzel ve seksi olduğunu yazdım, Sasha'yı tanıyor dostum, ona inanması için bir fotoğraf koydum. Sanya onun hakkında her zaman onun çürük olduğunu ve babamı kıskandığını söylüyor. Bugün anne sasha teşekkürler, hoş bir sürpriz. "Fındık gittim ve ona da yazdım, yani Sasha ve ben ve babamın kıskanç olduğumu gerçekten sevdim. Ve annem de" Hiç beklemiyordum ve ne? "Yazdım. Her zaman, her zaman, ona hayran kaldıklarını ve sadece hayranlık duyduklarını değil. "You need to register to see the link."> Anne yazdı, "İlginç! Sasha, ciddi misin? Sadece hayran olmak değil mi? Bana ne söylemek istediğini doğru anladım? Bana hayran olma fırsatını ve hayran olmaktan daha fazlasını kıskanıyor musunuz? Benden hoşlanıyor musun? "Ona gerçekten beğendiğimi cevapladım! Ve anne " böylece sadece bana hayran olmak ve bana hayran olmak istiyor mu? " "You need to register to see the link."> Anne yazdı, “Ama sen genç, güzel bir adamsın ve muhtemelen kızlarınız var. Ve ben zaten yaşlıyım! "Ben böyle değilsin, harikasın! Sizi bildiğim hiçbir kızın akıllı, güzel ve çok seksi olduğunuzu yazdım! Herkesin sizinle birlikte olmayı hayal edeceğini, ama sadece arkadaş olmak mutluluk. Buna ek olarak, bu karar bizim için oldukça kabul edilebilir mi? anne yazdı "Şimdiye kadar! Şimdiye kadar, muhtemelen, muhtemelen bir insana layık değil, ama bir insana layık değil, bir insanın ne olabileceğini görelim. Tanıdıklar sadece bir yetişkin görüyorsunuz, her şeyi doğru bir şekilde anlamak için. ” anne cevapladı, toplantı yaparken bu teyze ve teyze hakkında konuşabiliriz. Bu arada, genç Bir kişi, kadınlarla iletişim kuran bir kişi, nasıl olduğunu bilmiyorum, ama bu aşamada, daha sonra, daha sonra, daha sonra yazdığım ve yani, daha sonra, daha sonra yazdığım ve yani, daha sonra başlamışlar mı? Ya da ona her şeyi söyle, kesinlikle reddedmeyecek, onunla daha fazla iletişim kurmalarına izin ver. Onunla seks yaparlarsa harikayım, o zaman kesinlikle bununla yuvarlanmaya çalışamıyorum. Ama ona söylemeyeceğim ya da Sasha ile onlar hakkında bir şeyler söylemeyeceğim. Bu dürüst değil ve istediği gibi değil, böyle bir çöp yapmayacağım, sadece kendim açacağım, size açıkçası onu istediğimi ve sonra nasıl karar vereceğini söyleyeceğim. Ne düşünüyorsun? Size söyleyebilirseniz yazın veya birisi ona nasıl yapabileceğini söyleyecektir.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post