Kız arkadaşınız/karınızla tanıştınız mı?General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kız arkadaşınız/karınızla tanıştınız mı?

Post by Anonymous »

O zaman, haklara teslim oldum ve tüm tıbbi tesisler için gerekli tüm kağıt parçalarını toplamak için bir arayış yaptım. Görevimin son kısmı bir narkolog ve psikologdan bir psikiyatri hastanesiydi. Bir parça kağıt almak isteyenlerin çizgisi büyüktü ve kız benim karşımda oturuyordu. Genellikle giyinmiş, tam anlamıyla yaklaşık 15 dakika çıktığı açıktır. Hiçbir şey gibi görünüyor, ama adamın inandığı gibi, karşı cinsten bir kişiye baktım. Ve bu an ayağını bacağına kaldırdı ve koydu. Ve tüm takılar bakışlarıma açıldı. Külot olmadan. (Yaz aylarında Isı +40). Hiçbir şey görmüyormuş gibi yaptım. Sertifika alındıktan sonra, görünüşe göre evimi bir kenara çektiğini gördüm. O zaman tanışmayı düşünmedim, ama yaklaşmaya ve hemşiresini gördüğümü söylemeye karar verdim. Bir dahaki sefere, daha az ya da çok iyi bir yere girerse, ayağını ayağına atmasa bile, aksi takdirde her şeyi gördüm ve her şeyi uyarmaya karar verdim ve bir dahaki sefere şehvetli bir şey düşebilir. İlk başta aptalca, sonra kızardı ve zaten birkaç adım attığımda, uzaklaştığımda "Sevdim? ..." diye sordu. Burada zaten aptal ve kızardım. Olumlu cevap verdi ve diyaloğun devam etmesini beklemeden kendini tanıttı. Bunun nasıl olduğunu konuştuk ve sayı değiştirdik. 3 yıl buluşuyoruz. Onu her zaman, yatağın dışında çıplak gördüğümde utangaç, onunla hangi koşullarda tanıştığımızı hatırlatıyorum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post