Dağıtıcı gereklidir (ekipte iş, grafik 2/2) Dağıtımcıyı ekibimize davet ediyoruz. Yapılı bir uyku programı ve dostça bir ekiple ayrı bir dairede çalışın. Üretken ve sakin iş için ideal koşullar. Program: 2/2 gün (diğer görevlilerle çalışın)
Yer: Daire tamamen iş için, rahat bir alan Sorumluluklar:
• Çağrıların ve Mesajların (Haberciler) Alınması ve İşlenmesi (Haberciler)
• Nakit Masalarının Uzlaşma
• Tabloların ve Muhasebe'nin Bakımı
• Personel fotoğraflarının bilgi ve güncellenmesi Koşullar:
• Staj: 2-3 Vardiyalar (esnek olarak, anlaşma ile)
• Staj için Ödeme: Her saatten 50 ruble
• Başarılı eğitimden sonra: Satılan çubuktan % 100 ruble + • Ödeme - Günlük
• Ayda 200.000 ruble'den maaş. Şeffaf koşullarla dürüstçe çalışıyoruz. Destek ve eğitim garanti edilir. Kişiler:
+79198626370 - Olga
tg - @qiqqsw
Dağıtıcı gereklidir (ekipte iş, grafik 2/2) Dağıtımcıyı ekibimize davet ediyoruz. Yapılı bir uyku programı ve dostça bir ekiple ayrı bir dairede çalışın. Üretken ve sakin iş için ideal koşullar. Program: 2/2 gün (diğer görevlilerle çalışın) Yer: Daire tamamen iş için, rahat bir alan Sorumluluklar: • Çağrıların ve Mesajların (Haberciler) Alınması ve İşlenmesi (Haberciler) • Nakit Masalarının Uzlaşma • Tabloların ve Muhasebe'nin Bakımı • Personel fotoğraflarının bilgi ve güncellenmesi Koşullar: • Staj: 2-3 Vardiyalar (esnek olarak, anlaşma ile) • Staj için Ödeme: Her saatten 50 ruble • Başarılı eğitimden sonra: Satılan çubuktan % 100 ruble + • Ödeme - Günlük • Ayda 200.000 ruble'den maaş. Şeffaf koşullarla dürüstçe çalışıyoruz. Destek ve eğitim garanti edilir. Kişiler: +79198626370 - Olga tg - @qiqqsw
Dağıtıcı gereklidir (ekipte iş, grafik 2/2) Dağıtımcıyı ekibimize davet ediyoruz. Yapılı bir uyku programı ve dostça bir ekiple ayrı bir dairede çalışın. Üretken ve sakin iş için ideal koşullar....
Bir dağıtım görevlisi gereklidir (bir ekipte çalışmak, grafik 2/2)
• Ayda 200.000 ruble maaş ve
Dürüst olmak gerekirse şeffaf koşullarla çalışıyoruz. Destek ve eğitim garanti edilir.
tg - @qiqqsw
Bir dağıtım görevlisi (bir ekipte çalış, grafik 2/2) Dağıtımcıyı ekibimize davet ediyoruz. Yapılı bir uyku programı ve dostça bir ekiple ayrı bir dairede çalışın. Üretken ve sakin iş için ideal...
2/2 pr ogramda uyumlu bir ekipte çalışmak için bir dağıtım görevlisi arıyor.
Bizi sorumlu bir görevli ekibimize katılmaya davet ediyoruz. Çalışma, uygun bir rekreasyon programı ve samimi bir atmosfer...
Moskova'da Moskova'da acilen bir yönetici gereklidir.
Rahat çalışma koşulları, değiştirilebilir bir program, yeterli rehberlik ve eğitim olasılığı sunuyoruz.
Görmek istediğimiz adaylarda:
sorumluluk,...