Ben 20 yaşında bir kızım. Bakire, yalnız yaşıyorum. 16 yaşından itibaren kendini tatmin etmeyi öğrendi, favori bir vakum vibratörü var. Ama şimdi anlıyorum ki, penetrasyondan hiç zevk almadığımı anlıyorum (çünkü sürünen her şey ustaca ve hiç his vermediğinden). denemek istiyorum ve vajinal orgazm, ama nasıl olduğunu bilmiyorum Duygu eksikliğinden, bazen anal mastürbasyona giriyorum.
Hala seçenekler nelerdir?
Ben 20 yaşında bir kızım. Bakire, yalnız yaşıyorum. 16 yaşından itibaren kendini tatmin etmeyi öğrendi, favori bir vakum vibratörü var. Ama şimdi anlıyorum ki, penetrasyondan hiç zevk almadığımı anlıyorum (çünkü sürünen her şey ustaca ve hiç his vermediğinden). denemek istiyorum ve vajinal orgazm, ama nasıl olduğunu bilmiyorum Duygu eksikliğinden, bazen [url=viewtopic.php?t=2126]anal[/url] mastürbasyona giriyorum. Hala seçenekler nelerdir?
Fantezi olan güçlü bir adama boyun eğme konusu heyecanlanır. Fotoğraf raporları ile mesafe görevlerini gerçekleştirmeye hazır. Ne dersen yapacağım. Deneyim var, fantezi iyi, sizin için istediğiniz...
Erkek bir erkek arıyorum Gelendzhik, beni kız olarak kabul eden 2 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
33 yaşındayım bana sahip olan bir erkeği arıyorum bir kız gibi, tüm deliklerde, sik emmeyi...
Kızlar, eğer böyle bir ihtiyaç varsa, örneğin yeterli yer yoktu Arabada birinin kucağına oturmak ya da yetişkin kızlardan birini kucağınıza oturtmak arasında seçim yapabilirsiniz. Neyi seçerdiniz?