Artık 30 cm'den memnun değilim, zaten 45 cm'ye ulaştım, doğrudan solar pleksusa gidiyor ve midemi dinlendiriyor, tarif edilemez bir duygu, özellikle hafif karın ağrısından, çok heyecan verici.
Kim böyle bir aşırılığı denedi?
Artık 30 cm'den memnun değilim, zaten 45 cm'ye ulaştım, doğrudan solar pleksusa gidiyor ve midemi dinlendiriyor, tarif edilemez bir duygu, özellikle hafif karın ağrısından, çok heyecan verici. Kim böyle bir aşırılığı denedi?
29 yaşına girdim ama hiç ilişkim olmadı. Özel hayatımdan vazgeçebilir miyim, henüz vazgeçemez miyim? Kendime pek güvenmiyorum ve ortalama bir görünüme sahip olmasına rağmen kızlar ondan pek...
Kız arkadaşıma 21*5.5 penis aldım, gördü ve benim aptal olduğumu, çok büyük olduğunu söyledi. Tamamen rahatlaması için bir zaman seçtim ve onu yerleştirdim, bir patlama ile gitti ve tepkiye bakılırsa...
22 yaşında kendi yaşıtım biriyle evlendim. O zaten üniversiteden mezun olmuştu, çalışıyordu, ben de son sınıftaydım. Ebeveynlerimiz varlıklı insanlardı ve kiraladığımız dairenin parasını ödediler....