Bir yaş annesiyle seks istiyorumGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bir yaş annesiyle seks istiyorum

Post by Anonymous »

Durum aşağıdaki gibidir. Subkutan çağda bile, annesi istemek istedi, ancak sarhoş devletindeki bir icra memuru güçlü bir yetişme aldı. Genel olarak, bundan sonra onu baştan çıkarma girişimlerim durdu.
ve sonra yıllar sonra evli ve çocukla birlikte, zaten yaş (neredeyse 60 yıl) olan seks hakkında fanteziler ortaya çıkmaya başladı.
Annem hakkında biraz. İnce, yıllarından çok daha genç görünüyor, göğüsler yapay ama büyük değil, şimdilik iyi.
Her zaman onunla çok açık bir iletişimim var ve seks konuları ile ayırt ediyoruz, beni birkaç kez çıplak gördü, metresim olmasını teklif etti, ama reddetti. Şimdi nasıl daha fazla baştan çıkaracağımı düşünüyorum, böylece yine de mısırlarını başından (oğluyla seks yasaklayıcı) çıkardı. Seks söylemek için mazeretler icat ettim, artık ona ihtiyaç duymuyor ve mastürbasyonla ihtiyaçlara karar veriyor. Belki birisi buna rastladı. Bana
You need to register to see the link. 17 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Bilmeyen kimse yazdı mı yoksa yazmıyor mu? 40 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Sadece bir kişisel olarak değil. ilginç görüş Erkekler ve kadınlar. Aynı anda fotoğrafını takdir edin)

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post