Vaftizim bir sorumluluk gibiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Vaftizim bir sorumluluk gibi

Post by Anonymous »

İlk kez aşık olduğumda ve bir kızla yaşamaya karar verdiğimde 22 yaşındaydım. Eski Krushchev'de tek odalı bir daire kiraladık. Dairenin sahibi yaklaşık 60 büyükbabasıydı, bir bira göbeği ve göğsünde kalın saçlı tam bir adamdı. Adı Nikolai Petrovich'ti.
Sözleşmeyi çizdik ve imzalamak için oturduğunda, istemsizce bacaklarının arasına "tepesine" baktım. Görünüşe göre büyük yumurta ve boğa gibi bir boğa gibi etkileyici bir üyesi vardı. Pantolonlarda yetişkin erkeklerde neyin gizlendiğini düşünmeyi sevdim ...
sözleşmede 20. ila 25. günler arasında Nikolai Petrovich'in metre ve ışığın okumalarını kaldırmak ve konaklama için bir ödeme almak için geleceği belirtildi. Genellikle, kız arkadaşım Katyukha tüm mali işlerle uğraştı, ancak o zaman birkaç gün annesine gitti ve bana Nikolai Petrovich ile tanışmamı söyledi.
Sokakta korkunç bir ısı vardı. İşten eve terli ve bitkin geldim. Yeniden tazelenmek için banyo yapmaya karar verdim ve aynı zamanda küçük bir adım olmalı. Bir bzik vardı - kıçımla oynamayı çok sevdim.
Bir kez bir küvet oturduğumda, üyemle oynadığımda, buruşuk yumurta ve yanlışlıkla kendimi çörek popcemine okşadım. Ve aniden alışılmadık bir heyecan hissettim. Bunun mastürbasyon yaptığım gerçeğinden kaynaklandığını fark ettim. O zamandan beri, çeşitli nesnelerle denemeye başladım, onları kıçıma yerleştirdim.
İlk maaşı aldığımda bir seks dükkanına gittim ve 18 cm uzunluğunda bir yapay üye-fallus aldım. Şimdi banyo yapmadan önce lavman yaptım, anüsü temizledim, oyuncağımı önbellekten çıkardım ve mastürbasyondan keyif aldım. Bu adamın bir adam tarafından dikildiğini düşünün, örneğin Nikolai Petrovich. Kendimi eşcinsel olarak görmedim ve bir gün bir erkeğin altında uzanacağımı ve ona teslim olacağımı bile hayal bile edemedim.
aniden bir kapı zili çaldı. Para ve sayaçların okumalarını çıkarmak için Nikolai Petrovich'ti. Oyuncayı bıraktım, Noel ağacı Katyushkin cobe'u kendime attım ve koridora çıktım. Nikolai Petrovich neden uzun süre açmadığımı sordu. Banyoda oturduğumu, işten sonra rahatladığımı söyledim. Nikolai Petrovich de rahatlamayı sevdiğini söyledi.
Metrerlerin okumalarını görmek için banyoya gitme izni istedi. Onu reddedemedim, çünkü o dairenin efendisiydi. Tuvalete girdiğimizde, Nikolai Petrovich bir lavman için bir armut fark etti ve onu kullanıp kullanmadığımı sordu. Bunu evet yanıtladım. Bazen de kullandığını söyledi.
sonra çamaşır makinesindeki havludan bakan fallus'u gördü. Nikolai Petrovich sordu, bu benim oyuncağım. Kızardım ve başımı salladım. Sırıttı ve borular ve su sayacı olduğu dolaba tırmandı. Bu arada, suyu banyodan boşaltmaya karar verdim, ama çok kısa bir Katyukha bornozum olduğunu unuttum. Rahipim ortaya çıktığında, Nikolai Petrovich aniden beni tokatladı ve haykırdı: “Ah, iyisin!” Şaşırtıcı bir şekilde, neredeyse banyoya düştüm.
Nikolai Petrovich, beni horozda eyer ve sikmek istediğini söyledi. Şaşırdım ve neden böyle söylediğini sordum. Ahşap bir üye kullanmaktan daha iyi olduğunu söyledi. Ve sonra önce düşündüm: Ya yaşayan bir adamın üyesine atlamaya çalışırsanız?
Yatağı çıkarmak için zamanım olmadığı odaya gittik. Hiç erkeklerle seks yapmadığımı itiraf ettim. Nikolai Petrovich, bir kez başlamak gerektiğine cevap verdi.
gömleğini çıkardı, soluk bir vücut değil, soluk bir vücut açığa çıkardı. Göğsü, gri yapmaya başlamış olan kalın saçlarla kaplıydı. Pantolonunu çıkardığında, külotunun yarı kutularını, dışarı çıkıyordu büyük bir tepeyle gördüm. Kıçına onun horoz alabilsem biraz korkmuştum.
Sonunda, külotlarını çıkardı. Onun horoz kalın saçlar ile büyümüş ve yumurta büyük, aslında - bir boğa gibi! Ve skrotumda sarktılar. Hiç böyle kıllı bir adam görmedim. O ve eşek tüm kıllı !!! Nikolai Petrovich, “bebeğini” okşaması gerektiğini ve bana geldiğini söyledi. XYU'yu ağzımda hiç almadım, ama bir nedenden dolayı onun penisinin ve yumurtalarının kokusunu beğendim. Ben onun horoz aldı, kafayı açtı ve dilini yaladı. Tuzlu ve acı, ama lezzetli. Onun horoz emmeye başladım ve yakında şişmeye başladı ve artık ağzıma yerleştirilmedi. Bu arada Nikolai Petrovich, kıçımı parmaklarıyla geliştirdi.
Kremim olup olmadığını sordu ve dinlendirici ve ağrı kesicilerle komodinden bir jel jel çıkardım. Nikolai Petrovich bunun iyi olduğunu söyledi. Benden yatağın önünde diz çökmemi ve göğsümü yatağa koymamı istedi. O kıçımı ve onun dick bol miktarda yağladı ve hedeflemeye başladı. Kalçalarımı ellerimle aldım, boşalttım ve üyesinin başı kıçıma girdiğinde keskin bir acı hissettim. Nikolai Petrovich Froze, bana horozuna alıştı ve sonra hareket etmeye başladı. Acı çekildi ve yerine tatlı bir zevk geldi. Hareketlerinde inlemeye başladım ...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post