Seks yolum.General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Seks yolum.

Post by Anonymous »

Forum kullanıcıları, merhaba! Paylaşmak istiyorum Seksdeki yolum hakkındaki hikayem. O zaman 21 yaşındaydım, kız yoktu ve buna göre bakireydim. Bir kız bulmaya çalıştım ama sonuç yoktu. O zaman hormonlar çaldım, seks istedim ve bir seçimle karşılaştım ya da bir kızın görünmesini ve onunla seks yapmasını veya bir fahişe çıkarmasını bekleyin. Uzun zamandır düşündüm ve diğer tarafa gitmeye karar verdim. İnsanların seks için bir ortak aradıkları ve orada anketimi yarattığı siteye gittim. Anket bir fotoğraf, tamamen metin açıklaması olmadan idi. Ama hiç kimse anketime dikkat etmedi. Sonra fotoğrafımı traşlı bir yüzle ankete yükledim ve kendimi yazmaya başladım. Yazdıklarım, birçoğu beni görmezden geldi, ama birisi cevap verdi, bana yazan insanlar da vardı, ama çok azı vardı. Uzun zamandır farklı yazışmalar başlattım, ancak bakire bir iletişim kurduğumu öğrendiklerinde ve bakirelerin incelenmediğini veya sadece kaybolduklarını söylediklerinde insanların% 98'i.
ve bir çiftle bir ay boyunca iletişime geçtim ve sonra bizi ziyarete gel, birbirimizi tanımaya başladım, birbirimizi daha iyi tanıyacağız. Sonra panikledim ve ne yapacağımı bilmiyordum. Genellikle insanlar önce tarafsız bölgede buluşurlar ve sonra her şey yolunda giderse, o zaman devam etmeye devam ederler. Ama hastalandım ve sadece birleştim.
Sonra başka bir şehirden başka bir çiftle sohbet ettim. Neyse ki, kendi arabam vardı, eski bir Vaz 2110 ve şehir çok uzak değildi, bu yüzden onlara kendim ulaşabildim.
Kadın 39 yaşındaydı ve kocası 42. Ve kendileri bana yazdılar.
Uzun iletişimden sonra bir restoranda toplantı yapmayı ve konuşmayı önerdiler. Kabul ettim ve restoranda bir toplantı yaptık. Orada iyi konuştuk, birbirimizi daha yakın tanıdık ve kiralık bir dairede buluşmayı teklif ettiler.
Kiralanmış bir dairede toplantı bizim için iyiydi, ancak ilk başta biraz utandım, ama sonra kısıtlama gitti ve iyi seks yaptık.
Ve şimdi 25'im var, bir kız buldum. Bulduğum gibi, kendim kimseyi aramadım. Hala o çiftle seks yaptım, kadın kocasıyla birlikteyken toplantılar yaptık ve kadın yalnızken toplantılar vardı. Ama bir kız bulur bulmaz, hayatı yeniden düşündüm ve o çiftle seks yapmayı bıraktım ve şimdi kendimi sadece kız arkadaşım için veriyorum. Seks yolum buydu, eğer sorularınız varsa, yaz, cevap vermeye çalışacağım.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post