Yönetici gerektirir!
Gereksinimler:
- Tercihen
- sorumluluk
- her zaman iletişim halinde olun
- Kazanmak için büyük bir arzu !!!
- Müşterilerle yetkin bir şekilde iletişim kurma yeteneği
- 2/2 - Çalışma grafikleri 2/2 - Tam eğitim
- günlük ikizler
- 80T
'dan aşağıdaki telefonu aramak için ilgili soruları açıklığa kavuşturmak için, habercilerdeki iletişim mümkündür.
telegram: @marmariska
wa: 79165775075
Telefonun doğrudan sayısı. 79162775075
[b] Yönetici gerektirir! Gereksinimler: - Tercihen - sorumluluk - her zaman iletişim halinde olun - Kazanmak için büyük bir [url=viewtopic.php?t=2753]arzu[/url] !!! - Müşterilerle yetkin bir şekilde iletişim kurma yeteneği - 2/2 - Çalışma grafikleri 2/2 - Tam eğitim - günlük ikizler - 80T 'dan aşağıdaki telefonu aramak için ilgili soruları açıklığa kavuşturmak için, habercilerdeki iletişim mümkündür. telegram: @marmariska wa: 79165775075 Telefonun doğrudan sayısı. 79162775075 [/b]
Moskova'da Moskova'da acilen bir yönetici gereklidir.
Rahat çalışma koşulları, değiştirilebilir bir program, yeterli rehberlik ve eğitim olasılığı sunuyoruz.
Görmek istediğimiz adaylarda:
sorumluluk,...
Moskova'daki bir çıkış ajansına acilen bir yönetici gereklidir.
Rahat çalışma koşulları, yedek program, yeterli rehberlik ve eğitim olasılığı sunuyoruz.
görmek istediğimiz adaylarda:
sorumluluk,...
Rahat çalışma koşulları, değiştirilebilir bir program, yeterli rehberlik ve eğitim olasılığı sunuyoruz.
görmek istediğimiz adaylarda:...