Çocuklu aç annelerGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Çocuklu aç anneler

Post by Anonymous »

Bugün, tavsiye isteyen annemin yarattığı konuyu okudum: O ve çocuğunun pahasına armen ile ücretsiz bir tatile gidip gitmedikleri ve bu tür aç anneleri nasıl becerdiğimi hatırladılar. ))
, ilk olarak, annelerle ilgili olduğumu hemen söylemek istiyorum -Yazhmateri değil, normal anneler olmaları koşulunda. Hepimiz seks seviyoruz -bu yüzden bu foruma kaydolduk. ))
İlk dava bana Urals'taki bir iş gezisinde, ikincisi Sibirya'da gerçekleşti. ECB'de neredeyse 2 ay boyunca çalıştım -Projeyi kapattım, ek bir ödeme olmasına rağmen orada daire için ödeme yapılmadım. Otelde yaşamak pahalı ve sıkıcı -bu yüzden kendim bir ay boyunca konut kiraladım. Kopeck parçasını çıkardı, ancak içindeki bir oda kapandı. Konut bana 5 yaşında bir çocukla 30 yaşında hoş bir anne ile teslim edildi, ona tüm miktarı öne verdim, belgeleri kontrol ettim, komşularımla birlikte konuştum, bir makbuz yazdık, kağıt üzerinde bir anlaşma yaptık ve kaçtık. Ancak 2 hafta sonra Madam ortaya çıktı ve geceyi çocuğuyla birlikte geçirmesi gerektiğini söyledi -bir sorun olduğu gibi. Ben aldırmadım. İkinci odayı açtı ve orada geceyi geçirdiler. Sabah işe gittim ve geri döndüğümde hala yerindeydiler. Dairede değerli şeyler bırakmadım, sadece önemsizler -bu yüzden endişelenmedim. Beni akşam yemeğiyle besledi, biraz konyak içtik (her zaman malzemelerim var) ve sivil kocasının tekrar içtiğini ve tekrar saldırmaya başladığını söyledi. Sonuç olarak, diyorum ki, günlerin eşitini yaşayacaksınız (akşam yemeği ve konyaktan sonra aldım, normal iletişim etkilendi ve kendisi temiz -her şey kirli olmasa da daireye küçük şeylerle bakacağım). Genel olarak, farklı odalarda yattık. Ertesi gün, çok fazla para sormadı, mağazadan bazı deterjanlar sürükledi ve pencereleri yıkamaya başladı, sonra perdeleri yıkadı ve ıslak perdelerimi geri asmasına yardımcı oldum. Perdeleri asarken bir sandalyede dururken onu kalçalardan tuttum ve kıkırdadı. Sonuç olarak, elbette, sikmeye karar verdim. )) Mağazaya gittim ve Martini, Meyve Suyu, Meyveleri ve Kinler ve Tatlılardan oluşan bir çocuğunu aldım. Geri döndü ve pizza sipariş etmek istedi, ama tavuğu pişireceğini söyledi -deterjanların arkasına yürürken onu satın aldı. Sonuç olarak, akşam yemeği yiyorlardı ve çocuğu uykuya koydu- odasında televizyonda çizgi film izlerken uykuya dalmak zorunda kaldı. Ve konyak ve martini içtik, sonra zaten Brudershaft'ta, sonra onu insanla banyoda becerdin. Sonra tekrar içtiler, sonra zaten odamda becerdin ve sabah uyumak için çocuğa gitti. Ve böylece bir hafta- her akşam, ama alkolsüz. Ve bir hafta sonra, sivil kocası yaklaşık 50 yaşında çiçeklerle geldi ve bir tür çamurlu arkadaş affedilmesini istedi ve onları geri aldı. Aynı zamanda, annesinin kiminle uyuduğunu ve çocuğa dürüstçe onunla olduğunu cevapladı. Ve amcasının nerede uyuduğu sorulduğunda, çocuk amcayı odasında her zaman söyledi. ) Sonuç olarak, baba tatmin olmuştu ve bir horoz ile neşe duyuyorlar, sivil karısını bir çocukla aldı. Bundan sonra bana 2 kez daha aradım, ama sadece daireyi kabul etmeye geldi. Sonra onu oral seks ikna etti ve birkaç bin verdi -harika emdi ve biz kaçtı -taksi dedim ve o dairede kaldı.
Size böyle bir ilişkim olduğunu söylüyorum -her şey dürüst ve herkes istediğim şeyi aldı. Her ikisi de keyif aldı ve ikisi de diğerine zarar vermedi. Bu nedenle, birbirimizi çağırıyorum ve anlayışlı -bunun üzerine bir sürü inşa ediliyor.
syu. Daha sonra Sibirya hakkında ikinci bir hikaye yazacağım -daha sıcaktı. ))

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Çocuklu kızlar
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    32 Views
    Last post by Anonymous
  • Anneler için soru