tüm selamlar. /> 42 yaşındayım.
50 yaşında erkeklere sormak istiyorum: Bu yaşta ereksiyonunuz nedir?
Bir ereksiyon uzun süreli seks ile nasıl tutulur?
ne sıklıkla seks?
, örneğin, mastürbasyon yaparken iyi, ancak aktif eylemler o kadar güçlü olmadığında ve ereksiyon gösterdiğinde seks ile. Fon ve hissesi olan bir üye kullanıyorum. Ve sen? Cevapları olan fotoğraflar karşılandı
tüm selamlar. /> 42 yaşındayım. 50 yaşında erkeklere sormak istiyorum: Bu yaşta ereksiyonunuz nedir? Bir ereksiyon uzun süreli seks ile nasıl tutulur? ne sıklıkla seks? , örneğin, [url=viewtopic.php?t=4518]mastürbasyon[/url] yaparken iyi, ancak aktif eylemler o kadar güçlü olmadığında ve ereksiyon gösterdiğinde seks ile. Fon ve hissesi olan bir üye kullanıyorum. Ve sen? Cevapları olan fotoğraflar karşılandı
Sevgili, her şey yasal!
Saldırgan aşağılama ve ağrı yok, sadece hoş bir hızlanma.
Yani, şöyle gibi yeni ve yeni her şeyi incelemeye hazırsanız:
orgazm wattlements ve diğer enstrümanlar
sexmasm ve...
Herkese merhaba! Ben sevecen bir kedicikim, çok Seks için bir adamla tanışmak istiyorum! Çok şey yapabilirim, ıslak, havalı bir oral seks yapabilirim, eşek ayrıca belki de en çok ihaleden ... - Her...
Bize neden tekrar doğum yapmaya karar verdiğini söyle? Doğum hislerini beğendin mi? Tekrar geçmekten korkmuyor musunuz? Kaç kez doğum yaptın? Bize doğum sırasında duyumlardan bahsedin
Herkese iyi günler. Genel olarak bir buçuk yıldır bir ilişkim vardı, seks sık ve sürekliydi, ondan önce çok sık mastürbasyon yapıyordum. Genelde bir kızdan ayrıldım ve mastürbasyon yapmaya karar...
Merhaba.
Kocasıyla seks sırasında ereksiyon gerilemesi yaşıyor (üye biraz yumuşar) ve bu nedenle seks sırasında bu durum birkaç kez gerçekleşebilir. Bu beni tedirgin ediyor sorduğumda, farklı...