Kocanız seni başka bir yere ittiğinde .... Bunu neden yapıyor? ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Kocanız seni başka bir yere ittiğinde .... Bunu neden yapıyor?
Paylaşmak istiyorum Arkadaşıma gelen hikaye .... Görünüşe göre kocası bir noktada seks hayatında çeşitlilik aramaya başladı. Meslektaşlarının kızlarını ziyaret etmek için eve gitmeye çalıştım - takılmak için. Her nasılsa gitmediler, hızla karısının arkadaşlarının kategorisine taşındılar. Bir sonraki adım - adamın meslektaşını getirdi. Bir etki vardı. Ziyaret etmeye başladı, sık sık fenomen haline geldi. Zirvede toplanan takma ad, koca direksiyonun arkasında, karısı ve arkadaş birbirlerini öpüyor, birbirlerini pençe, göğüslerini sağlıyor, eli zaten sinek ve gerizekalı düğmelerini açtı ve kocası dikiz aynasındaki her şeyi görüyor .... Nehir kıyısına geldi, ateşi sulandırmanız gerekiyor. Bu çift Woodwood için ormana girdi ve kocası kıyıda kaldı. Yakacak odun arkasında 2 saat yürüdüler, geri döndüler, dizleri yuvarladılar, hepsi dağınıktı, spermde şort. Kocası, şenlik ateşinin tadını çıkarmak için hiçbir şey olmamış gibi bir şey fark etmediğini iddia etti ve Kebap'ı kızartmaya başladı .... Devamlı hikaye - kocasının pozisyonu hakkındaki görüşünüz ....
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Kadınların amlarını tıraş etmeyi gerçekten seviyorum. Bunu başka kim yapıyor?
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 43 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version