Farklı for umlar okudum ve soru yükseldi. Birçok çift ve bazen kadınlar maceraları hakkında yazıyor, Swing, MZHM. Ya da sadece karısının fahişesi. İletişim sürecinde, ev çıplaklığı hakkında bir konuşma başlatırsınız. Ve burada çoğu kadın dehşete kapılıyor. Oğlunun annesini çıplak görmesi mümkün mü?
Başkasının amcasının seni çıplak görmesi böyle oldu ve sadece bu değil. Ve pençe ve seks yapmak.
ve oğlu annesinin göğsünü veya kedi görürse, bu bir felakettir. Src = "You need to register to see the link." başlık = "Emarased" genişlik = "25"/>
[url=viewtopic.php?t=4718]Farklı for[/url] umlar okudum ve soru yükseldi. Birçok çift ve bazen kadınlar maceraları hakkında yazıyor, Swing, MZHM. Ya da sadece karısının fahişesi. İletişim sürecinde, ev çıplaklığı hakkında bir konuşma başlatırsınız. Ve burada çoğu kadın dehşete kapılıyor. Oğlunun annesini çıplak görmesi mümkün mü? Başkasının amcasının seni çıplak görmesi böyle oldu ve sadece bu değil. Ve pençe ve seks yapmak. ve oğlu annesinin göğsünü veya kedi görürse, bu bir felakettir. Src = "https://ne.sexforum.top/images/smilies/blush.gif" başlık = "Emarased" genişlik = "25"/>
Son zamanlarda tanıdık takma adların forumdan kaybolmaya başladığını fark ettim ve bunlar forumun eski zamanları. Nedenmiş? Hatta iki veya üç katılımcı bana kişisel bir mesajla ayrılacaklarını yazdı....
Neden bir kadının iki seks partneri varsa: biriyle iki kez, diğeriyle altı kez seks yaptıysa - hala bakire olarak kabul ediliyor mu? Seks klasik ve vajinaldi.
Neden bekaretin ancak gece boyunca en az on cinsel ilişkide bulunulması ve erkeğin her seferinde rahim ağzına ulaşması durumunda kaybedilebileceğine inanılıyor?
Bir erkekle seks yapmak için toplandık. Vajinismus hastasıydım - vajina kaslarının güçlü bir spazmı ve ilk yedi cinsel ilişki sırasında adam tam olarak girmedi. Sonra sabah bana tamamen girdiğinde ve...