Mosk ova'da bir çıkış ajansına bir yönetici arıyorum! Nasıl iletişim kuracağını bilen ve günlük ödeme ile istikrarlı bir iş isteyen bir kişiye ihtiyacımız var. Uygun bir program, dost ekip ve geliştirme yeteneği sunuyoruz. Röportaj yapmak ve ekibin çalışmalarını kontrol etmek gerekir. Her gün ödeme, vardiyanın sonunda! Yer: Novoslobodskaya Metro İstasyonu'nun yanında. İlginç ise, yaz veya arayın! 7 967 250 74 51
[url=viewtopic.php?t=3243][b] Mosk[/url] ova'da bir çıkış ajansına bir yönetici arıyorum! Nasıl iletişim kuracağını bilen ve günlük ödeme ile istikrarlı bir iş isteyen bir kişiye ihtiyacımız var. Uygun bir program, dost ekip ve geliştirme yeteneği sunuyoruz. Röportaj yapmak ve ekibin çalışmalarını kontrol etmek gerekir. Her gün ödeme, vardiyanın sonunda! Yer: Novoslobodskaya Metro İstasyonu'nun yanında. İlginç ise, yaz veya arayın! 7 967 250 74 51 [/b]
Moskova'da Moskova'da acilen bir yönetici gereklidir.
Rahat çalışma koşulları, değiştirilebilir bir program, yeterli rehberlik ve eğitim olasılığı sunuyoruz.
Görmek istediğimiz adaylarda:
sorumluluk,...
Moskova'daki bir çıkış ajansına acilen bir yönetici gereklidir.
Rahat çalışma koşulları, yedek program, yeterli rehberlik ve eğitim olasılığı sunuyoruz.
görmek istediğimiz adaylarda:
sorumluluk,...
Rahat çalışma koşulları, değiştirilebilir bir program, yeterli rehberlik ve eğitim olasılığı sunuyoruz.
görmek istediğimiz adaylarda:...