Seninle yaşıyor ve kalıcı bir adam yok gibi görünüyor. Önce banyoya gittim, sonra dışarı çıktım ve onun peşinden gidip ketenlerde külotunun spermde olduğunu fark et. Tepki ne olacak? Onunla onunla konuşacak mısın? O kim, nerede?
Seninle yaşıyor ve kalıcı bir adam yok gibi görünüyor. Önce banyoya gittim, sonra dışarı çıktım ve onun peşinden gidip ketenlerde külotunun spermde olduğunu fark et. Tepki ne olacak? Onunla onunla konuşacak mısın? O kim, nerede?
Nasıl tepki vereceksin? Sonuçta, öğrenmeyi bile bitirmedim, ama zaten taşındım. Dahası, eğer kendisi çok akıllı değilse, Sharaga'da çalışıyor. Boyunda çok küçük ve zaten lanet. Endişelenecek misin?...
Bir meleğin bu kadar holiganlık yaptığını öğrendiğinizde hiç böyle durumlara düştünüz mü? O pisliğin ona bir şekilde zarar vereceğinden endişelenecek misin? Kızınızın arkadan itişli olması hakkında...
Hangi duygulara sahip olacaksınız? Ondan yararlanıldığı, bu kadar sürtük olduğu ve kocasını becermediği için utanacak mısın? Doğum süreci nasıl? bu çok acı vericidir ve amcığı büyük ölçüde uzatır