Herkese merhaba, 18 yaşındayım, arkadaşımla uzun zamandır bariz sorunlar fark ettim. Dipte, ayakta duran bir durumda çok fazla karışıyor. Korkarım bu yüzden zevk getiremiyorum ve gelecekteki ortağım için acı verici olabilir. Deneyiminizi duymak istiyorum, adamın bir eğri olduğunda nasıl? Ve ne kadar eğriniz olduğunu bir fotoğraf görmek mümkündür ..
Herkese merhaba, 18 yaşındayım, arkadaşımla uzun zamandır bariz sorunlar fark ettim. Dipte, ayakta duran bir durumda çok fazla karışıyor. Korkarım bu yüzden zevk getiremiyorum ve gelecekteki ortağım için acı verici olabilir. Deneyiminizi duymak istiyorum, adamın bir eğri olduğunda nasıl? Ve ne kadar eğriniz olduğunu bir [url=viewtopic.php?t=4734]fotoğraf[/url] görmek mümkündür ..
Zaten 36 yaşındayım ve 18 yaşından itibaren bir Cooney olmadan seks yapmaya başlamak benim için zor. Üye kalkıyor, ama nasıl girilir, düşüyor. Sadece bir haftadan fazla bir süre önce boşalma...
Oral seksten sonra amımın yalanmasını istiyorum, oral seks yaptıktan sonra çok ıslandı, böylece kayganlaştırıcı düz bir şekilde uzansın ve bol miktarda olsun, tüm bunların amcamdan 10-20 yıl sonra...
30 yaşındayım. Güzel, ince. Erkekleri ve onlarla seks yapmayı seviyorum. Ama 29 ila 40 yaşları arasında aktif, güzel bir kızla deneyim istiyorum. Kıçından dikkatlice denemek istiyorum . Novosibirsk