İyi geceler ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
İyi geceler
Kapıyı kapatmayı zar zor başardım, zaten üzerimde olduğu için elleri gömleğimi tuttu, dudakları benimkine çarptı. Onu duvara bastırdım, ağzımda inlerken vücuduna yapıştım. Ellerim kalçalarını kaldırdı, elbisesini kaldırdı, bacaklarının arasında sıcak hissediyordu. Üzerinde külot yoktu. “Siktir et,” diye inledi, parmaklarımı kaygan kıvrımlarının arasına yapıştırdım, klitorisini alay ettim. Nefes nefese kaldı, elime ovuşturdu, tırnakları omuzlarıma kazıldı. Döndüm, duvarın önüne bastırdım, pantolonundaki fermuarı açtığımda elim kıçını tuttu. Üyemin ucunu ıslak boşluğu boyunca yönlendirdim, onu alay ettim, onu fısıldamaya zorladım. “Lütfen,” diye yalvardı. İçeride patladım, bir derin itme ile doldurduğumda etrafımda sıkılmış sıkı kedi. Dikkatli, duvarı tuttu, sert, istikrarlı bir ritim ayarladığımda vücudu kemerli. Cilt tokatlarının sesi odayı doldurdu, umutsuz inliyor. Saçlarını tuttum, başını boynunu öpmek için geri attım, onu daha güçlü becerirken emme ve ısırdım. Etrafımda sıktı, bacakları titredi. “Yapacağım ...” diye nefes aldı. Uzandım, şişmiş klitorisini ovalayarak, onu kenara ittim. O güçlü bir şekilde bitirdi, o benim adımı inlediğinde kedi beni sıkıca sıktı. Etrafımda nabız atma şekli beni kenara getirdi. Son bir itme ile ona derinden daldım, ona döktüğümde inledim, her damlamı ne kadar sıcak verdiğini hissediyorum. Biz öylesine kaldı, nefes nefese, terleme, benim horoz hala onun içinde seğirdi. "İkinci tur mu?" Diye sordu, başını sırıtarak çevirerek. Sırıttım, zaten tekrar sertleştim. "Evet, lanet olsun." You need to register to see the link.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version