İlk toplantıda oral seksGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İlk toplantıda oral seks

Post by Anonymous »

Bir erkekle bir toplantı 06.06.2025
bir tanışma sitesinde oturuyorum. İletişim kurmaya başlıyoruz: Mesajı: Merhaba, simaling sen hangi peri masalından mısınız?
i: Oh, ne cevaplayacağımı bile bilmiyorum. Evet, hiç değil. Hepsi hala gerçek bir hayat yaşıyor.
He: Gerçek dünyada böyle büyüleyici bir yaşıyor mu?) İnanamıyorsunuz bile)
i: predorsav. Moskova şehrinde bunu en güzel duymadım.
He: Heard, burada yaşadığımdan beri. Hayatınızda zaten harika bir prens var mı?
i: Prensimi bulana kadar.
He: Hayatta ne yapıyorsun? Çalışıyor musun?
falan falan falan, biliyorum ki, ona göre sakin, sevecen, doğal, aktif. Hâkim olmayı sever, hemen ilk randevuda rahatsız etmek için yıkadığını söyledi.
Ertesi gün işimin yanında hemfikiriz.
Ertesi gün, bir ay boyunca yeni adamlarla tanışmadığım için (hepsi periyodik toplantılar için bir partnerle), onunla yazın, kesin zamanı kabul edin. Ben geldim - soğuk, o zaten yerindeydi, sakin bir şekilde yaklaştı. Buluşuyoruz, git. İlk başta hoşlanmadığımı düşünüyorum, çok sakin ve az konuştu, kuru sorular sordu, “Nerede çalıştı, bir ruh hali gibi ne tür bir iş”, ama sadece bahçelere daha derine indi, hemen elini aldı, elinin soğuk olduğunu söylüyor. Harika, sanırım. Sadece her zaman öyle düşündüğüm için. Gel, çöp hakkında konuş, dolguya ulaş, dur, iki elimi aldı. Saçlarım hakkında bir şey dedi - beni düzeltti, yüzü okşadı. Elini koynuna yalnız bıraktı, sıcaktı ve onu koydu. Sohbet ediyoruz, sohbet ediyoruz, zaman devam ediyor. Utangaç bir kız gibi, çok daha yaşlı erkeklerle korkunç bir şekilde. Tekrar durduk, yavaşça yüzümü bana çevirdik, şöyle bir şey söylüyor: “Saklanmanın gözlerinden yeterince,” hala yoldan geçenlerin olmadığını fark ettim), “Size evli olduğunuzu yazdım ve böyle göründüğünü ve doğal olarak bu hakkı anlıyorum.” Ama yine de, birkaç adımdan sonra, kimsenin olmadığından emin olmak, beni edinir, gözlerine daha sık bakar, kendine yaslanır. Öpücükler hakkında konuşmaya başlar, iyi öpüp (bir kerede “o” pozisyonundan bana düşünülür), diyorum ki, diyorum ki, ama çok iyi öptüğümü sanmıyorum (ilk tarihte tanıdık olmayan adamlarla, o zamanlar, belki altı kez, ilk tarihte öpüştüm), süngerlerimin gerçekten nazik olup olmadığını soruyor.
i, neyi kontrol etmek istiyorsun? ))
o -ve istiyorsun?
ben-geyik ... yapabilirsin .... suya indi, etrafına baktı ... kimsenin ... öpüştüğü, kötü olmasa da. Adımda oturmayı öneriyorum. Oturuyoruz, öpücükler, boyun, kulak, kulakta heyecanla nefes alıyoruz. Periyodik olarak (hem şimdi hem de neredeyse hikayenin sonuna kadar) - beğenip beğenmediğimi sorar. Diyorum ki - evet. O soruyor - Seks'de ne denediğimi, her şeyin, sadece elastik bir bantsız bir oral seksin korkutucu olduğunu söylüyorlar, çünkü alışkın bir pasifim, içimdeki bir adamı bitirdiğimde zevk alıyorum ve bunun için bir yatakta seks hakkında konuşmak daha kolay. Her türlü kaba fısıldar, elini dizine koyar, yavaşça ama hızla okşama hareketlerini kıçına hareket ettirir, kırışır, ama nazikçe felç olur. Temizlik değil. Kot pantolonlardan aktif olarak okşar. Elini bluzun altına koyar - soğuk olduğunu söylüyor. Şimdi ısıtacağım, çünkü baskın davranıyor ve bu adam için ana şey. Karın vuruşlarım, göğüslere çıkıyor .. "Vay!" Dokunmak, dokunmak. Benden bacaklarının arasına dokunmamı, kıyafetlerinden okşadı. Ondan sinekiyle konuşulmasını ister - ben onu çözüyorum. Utangaç olmamak istemiyor, “Bakıyorum, hiç kimse, endişelenme” diyor
Cevap veriyorum: Zaten yuvarlandım, “Hadi alalım - biraz kovuldu -” diyorum, ama “Rahat değilim, baskın olduğunuzu anlıyorum, ama seks için bir iletişim ve buluşma bekliyorum ve sadece bir browjob için değil, her zaman evlendiğimden emin değilim. Zaman, bugün senden bir minik istiyorum, hadi bana hizmet edelim ”
, kaçma, genişlik zaten düğmede, üyesi zaten ayakta duruyor. Her gece, sadece tüylü, onun horoz alıyorum, bana kafanın altına daha fazla dokundu. Genişliğini sabitliyorum, gidiyoruz, az ya da çok kalabalık bir yerden geçiyoruz. Birbirimize daha fazla dokunalım. "Bana elinde sikini veriyor, göğsüme tırmanıyor. Diyor. -nasıl sarsılacak, ayakta duruyor, birbirlerine dokunuyor. "
-no -
iyi -
Yemek yiyorum, öpüyorum:" Beni al, çok memnun olacağım, çok memnun olacağım. Senin için iyi. "
Ben onun içindeyim.
-Korkma, kimse bizi görmeyecek, kesinlikle ağacın arkasına gidelim -Temle (aynı anda beni ince bir ağacın arkasına başlıyor)). Herkes, şimdi kesinlikle görmeyecekler. Testisleri okşamak, yine ağzımda, bu yüzden 7
dakikalarca ağzımda bitirmek istiyorum "
uzaklaşmaya başlıyorum. Direnmedim, yolda hissediyorum, “Bana bak” diyor, gözlerini kaldırdı, yine “Sonun ağzında?” Diye soruyor.
i: olumlu Margun. Bence hala kaybedecek bir şey yok.
Bir üye nabız atıyor hissediyorum, yakında bitireceğim, direnmiyorum, yatıştırmaya devam ediyorum ve ... ağızdaki sperm daha derin, daha fazla, puf, inilti, orgazm bağırıyor ... "Ufff, bebek," uff, bebek, sen "üye çekiyor, yüzümde, ütülemem, br, yüzünde, ütülemem,
"Peçeteler kaldı mı?"
İyi kaldı, siliyorum. Elimi alıyor, beni büyütüyor: "Teşekkür ederim, havalı oral seks, her zamankinden gerçekten daha havalı." Yazışmalarla iletişim kurarken, fotoğrafın ikinci günü, SMS)
daha da yazıyorum, çünkü hoşuma gidiyor.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post