Herkese merhaba;)
benim adım artyom, şimdi 24 yaşındayım.
Birincisinde bir erkekle nasıl seks yaptığımla ilgili gerçek hikayemi paylaşmak istiyorum. Burada bu tür hikayeler üzerinde tökezledi, kendi başına anlatmaya karar verdi. Bence birisi ilgilenecek.) O zaman sadece 15 yaşında olduğum gerçeğiyle başlayalım. Yaklaşık 170 büyüme, ağırlık yaklaşık 58 kg vardı. Bunu söylemem, o zaman zaten sporda aktif olarak yer aldım (voleybol, babamla ev eğitimi). Bu önemliyse sarı saçlarım, yeşil gözlerim var. Üye daha sonra fanatizm ve 14 santimetre artış olmadan o yaş için orta büyüklüklerdi, ancak o zaman bile hacim olarak oldukça kalındı.
Şimdi ilginç Vhahhah'a geçelim
Daha sonra yaz için büyükanneme köye geldim. İlk başta, birisiyle arkadaş olabileceğimi hiç düşünmedim ve bu yüzden her zaman evde oturdu ve büyükanneme bahçede yardım etti. Bir adam bizden çitin içinden yaşadı, onu sık sık gördüm. Yüksekliğimle ilgiliydi, ince. Biraz koyu tenli, kıvırcık koyu saçları ve kahverengi gözleri vardı. Mağazadan yürüdüğümde ve onunla yolda tanıştıktan sonra (adı Danili 14'tü), neden bahsettiğimizi hatırlamıyorum, ama Davo Sosyal olarak ortaya çıktı ve hızla ortak bir dil bulduk. Ertesi gün birlikte balık tutmaya gittik ve her gün konuştuk ve arkadaş olmaya başladık. Sonra, elbette, Danil Gay'in davranış tarzı, eşcinsel şakaları nedeniyle olduğunu ve bunu Ahahha köyünde aldığı yere hala şaşırdı. Hemen onu sevmedim, ama zamanla biraz yaklaşmaya başladık ve bana sempati duyduğunu fark ettim. Belki o zaman geçiş yaşı oynadı, sonra sık sık seks hakkında düşündüm ve çok sarsıldı. Danil'in annesi mağazada çalıştı ve her zaman evde değildi, bir nedenden dolayı babası yoktu (dürüstçe onunla ne olduğunu hatırlamıyorum). Eh, özellikle evde Dani'ye oturduk, Batman'ın Dividi'ye ve diğer filmlere ve çizgi filmlere nasıl baktığını hatırlıyorum. Danil sık sık bana kaba sorular attı, ama her şeyi şaka olarak tercüme etti ve güldü. Örneğin, "Büyük bir horoz var mı?" , "Onu tıraş ediyor musun?" Ve bu ruhla. Arka planda oturduğumuzda, ama kandırdık ve sonra tekrar "Bana bir dick göster", şaka gibi gösterdi ve aklıma gelmedi. Daha sonra gözlerini kapattı ve yine bunun sadece bir şaka olduğunu şaka yaptı. Aynı akşam, öptüğümüz filmi izlerken. Nasıl geldiğini bile bilmiyorum, sadece birlikte yaptık, ama o zaman nasıl memnun olduğumu hatırlıyorum. Uzun süre öptük, bu yüzden ertesi gün dudaklarım hastaydı. Şu anda sadece korkunç bir yükselticim vardı, ama hiçbir şey bir öpücüke gitmedi. Danina'nın annesi geldi ve ben eve gittim. Geceleri sarsıldı ve Danil'i düşündüm, onu istedim. Bundan sonra, muhtemelen bir hafta geçti ve hala her gün evine oturduk, periyodik olarak öptük, ama hiçbir şey devam etmedi.
ve annesi doğum günü 'a gideceğinden, Danya bana genellikle sadece sabah ondan geldiğini söyledi (annesi ondan içiyordu). Büyükannemle bir gecede kaldım ve elbette gitmeme izin ver. Bütün gün onunla birlikte kaldığımızda bekledim. O gece bir tür samimi olacağımızı anladım. Ama sonra hiçbir deneyimim yoktu ve her şeyin nasıl başlayacağından ve bunların hepsinde ne yapacağım konusunda endişeliydim. Akşam Dana'ya geldim ve annesi hala evdeydi, o arkadaş için toplandı ve banyoda Danil Spearfil ve ona yardım etmemi istedi. Yakacak odun doğrandık, onları banyosuna getirdik ve birkaç dakika orada kaldık ve öptük. Sonra eve gittik ve annesi ayrılmak üzereydi. Evden ayrıldığında, bize muhtemelen bir şey söyledi (tavada çorba var, ısıttı ve Danila'ya hamura gitmesini hatırlattı ve ben de karar verirsem bana bir havlu vermesini söyledi). Gittiğinde yedik, bir tür korku filmini açtı ve yatakta bir kucaklamaya oturduk. Sonra mutlu ahahah olarak berbat oldum. Filmin zemini bir yerde izledik ve Danya hamamda toplanmaya başladı. Bunun bir şans olduğunu anladım ve onunla gitmeye karar verdim. Birlikte gitmesini önerdim ve reddetmedi. Yıkamak için tüm piçleri aldık ve hamamın içine battık. Yolda yürüdüm ve orada ne olacağını hayal ettim, Ahahha'nın bir noktası vardı. Biz geldiğimizde Dan bunu göstermedi, ama soyunmaktan çekiniyordu. Tişörtümü çıkardım (Dani'nin ellerimde bir çeşit fetiş olduğunu söylemeyi unuttum, pompalandıklarını sevdi ve her zaman bir tişörtün altında basına dokundu ama onu görmedi). Soyulduktan sonra daha da utanmaya başladı. Konuştuk ve şortlu olmayı teklif ettim, onun bu kadar utanmayacağını teklif ettim. Korkaklara ayrıldık ve soyunma odasından hamurun kendisine girdik. Daha sıkıcı, her biri pelvisi aldı ve yıkamaya başladı. Utangaç değildim ve bu yüzden de yıkamak için külotlarımı çıkardım. Baktığını gördüm ve sikim yükselmeye başladı. Rafta oturdum, Dan'ı elinden aldım ve bana çektim. Hiçbir şeye direnmedi. Öpmeye başladık, ama daha önce değil. Çünkü çıplak ve heyecanlıydım. Benim sikim zaten ayakta duruyordu ve biz öptü, o midesini dürttü. Daha ileri gidip elimi iç çamaşırlarının altına koyabileceğini ve kıçından ona dokunabileceğini fark ettim. Sonra da elimdeki horoz aldı ve ben lanet olası zevk. Kendisi bana bir oral seks teklif etti ve ben kabul ettim. Onu ağzına götürmesi için yerleşemediği gerçeğinden uzun süre güldük, ama sonra yaptı ve sanki soğuk suyla karıştırılmış gibi. Tabii ki, kötü yaptı ve bana öyle geliyor ki şimdi sıradan görünüyor, ama o zaman her zamankinden daha hoş. Tamamen almadı, çoğunlukla kabuğu emdi, dişlerim onu biraz çizdi, ama ondan bile hoş oldu. Beni emdi ve birkaç kez şimdi bitireceğimi hissettim, ama dayanmak için bitmesini istemedim. Ben zaten sünnet dick sünnet derisi onun ağzında ortaya çıktı her seferinde titriyordu. Sonra bana çenesinin yorgun olduğunu ve artık yapamayacağını söyledi. O zaman bana mastürbasyon yapmasını istedim, ama sonra lanet olası çünkü "Kıçını deneyelim" dedi. O eğildi ve bankta eğildi, külotlarını çekti (ama bu arada tamamen değil çünkü o utangaç, asla onun horoz görmedim). Parmaklarımla çalışmadım ve her şeyin böyle tırmanması gerektiğini düşündüm, deneyim yoktu. Kıçında bir tüy gibi küçük bir saç vardı, ama beni rahatsız etmedi. Deliklerinin bir kabuğu gibi göründüğüm anda seğirdi ve Hahahahaha'yı gıdıkladığını söyledi. Bu uzun süre oldu ve biraz kırdığımı bile söyleyebiliriz. Sonuç olarak, çok sıkı, ilk başta bana zarar vermeye bile başladım. İnledi ve orada bile kafanın zemini olmasa da dışarı çekilmesini istedi. Ahahahahahah'ın ustaca fikrini bulduk. Ve kaygan olması için sabunla küçük bir üyeyi sabunladım. Sonra başarılı olduk. İlk başta, dick aynı sıkıca girdi ve rahatsız oldum, ama başımı sokduğumda, keskin bir şekilde yarıya kaydı. Danya acı içinde inledi ve şu anda kafamda kaydırdım, “Horozumu kıçına lanet et, şimdi onu becereceğim” dedi onu tamamen koyamadım çünkü yaralandı ve böyle başladık. Yavaş yavaş ona yarım üye becerdin ve tekrar yakında bitireceğimi hissettim. Sonra Danya görünüşte rahatladı ve hala onu tamamen yerleştirdim. ilk kez nasıl olduğunu hissetti. Beslenmede sıkı, sıcaktı ve hala sürekli sıkıştırılmış ve yeniden ortaya çıkmıştı. Genel olarak, bence pek memnun olmadığını düşünüyorum. Hızlanmaya başladım, inledi ve yakında bitirmesini istedi. Sonunda, aksine, uzun süre bitiremedim ve sıcaktı ve sürekli ıslak bir dick uçtu ve yeni bir tane eklemek zorunda kaldım. Ama bir süre sonra, aynı şekilde yuvarlandım ve onu orada bitirdim. Sonra çok fazla sperm çıkmadım, çok fazla olduğunu hissettim, titriyordum ve hatta gözümü ovuşturdum. Çok bitti. Sonra görünüşe göre Hahahaha'nın sıcağından. Oturdu ve biraz oturdu. Sonra geldik ve eve girdik. Bu arada, dediği gibi, en mutlu ve Dana'ydım (ama yine de şüphe duyuyorum). Eve yatakta konuştuk ve nasıl uykuya daldığımı bile hatırlamıyorum. Sabah yanlardan, kafa bir dick üzerinde şişti ama bir tür ağrılı değil, ama başlangıçta kuru ve kendim için her şeyi sildim. Danya benden emme vermemi istedi, yapmaya başladı, ama beni incitti, o zaman hiçbir şey başaramadık. Bir ay daha köyde kaldım ve onunla son seksimiz değildi. İlginç olacaksa, size söyleyeceğim. Istria hayatımdan gerçek;)
Banyoda bekaretimi nasıl kaybettim ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version