İki ile ilk kezseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İki ile ilk kez

Post by Anonymous »

Herkes bir selamdır.
Bir erkekle ilk seks hakkında konuşmak istiyorum.
17 yaşındaydım ve üniversitedeki ilk yılımda okudum. Ebeveynler bana bir daire kiraladı ve ben yalnız yaşadım. 14 ile seks deneyimim vardı ama sadece kızlarla. Her zaman bir erkekle denemekle ilgileniyordum. Sonuç olarak, her zaman iyi çocuklar çevrili oldu ve ben kendim kavramlara bağlı bir çocuktum. Ama denemek istedim. Daha sonra Hornet uygulamasına kaydoldum ve uzun zamandır birini davet etmeye çalıştım ve basitçe konuştum. Orada bir adam buldum, ama benim için bir adamdı ve bir adam değildi çünkü zaten 33 yaşındaydı. Sadece bir hafta konuştuk ve seks hakkında konuşmadık. Cuma günü bir kez sıkıcı oldu ve yeni yazdı ve içmeyi teklif etti. İlk başta düşündüm, ama sonra kabul ettim ve dürüstçe onunla ne olacağını düşünmedim. O geldi, sonra bana ayağa kalktılar ve masaya iletişim kurdu ve içti. Yine, bir tür seks ipucu yoktu. Sonra zaten beni acele ediyordu ve arkadaşına bir tür pasif demeyi teklif etti, kabul ettim çünkü o zaman sarhoştu. 20 yıl boyunca ona bir şeyle geldi ve üçümüzü tekrar iletişim kurduk. Sonra hafızamda bir başarısızlık var, ama anladığım gibi hepimiz sarhoş olduk ve uyuduk. 2 oda vardı ve bu adamla uzak adama gittik ve bu çocuk salonda uyuyordu. Şortdaydım ve bir t -shirt'deydim ve gecenin ortasında Seryoga'nın bu adamın şortla tırmanması gerçeğinden yarıya kadar uyandım. Ona önce uyuduğunu iddia etmedim, sonra beni uyandırmaya başladı ve şortları kendimden çıkardım. Genellikle her şeyi emmek ve yalamak için bir tür amatördü ve benden onu emmesini istemeye başladı ve ben reddetmedim. Üyem tıraşsızdı ve o hiç sevdi. Yumurtalarımı ayağa kaldırmaya başladı. Bana pislik ve her şeyi çıkarmayı istedi ve bu arada uyandığımda çıplak olarak çıplak kaldı. Eh, aklımı çıkardım ve sırtımda yattım. Meme uçlarımı yalamaya ve midelerini öpmek için ısırmaya başladı ve sonra emmeye başladı. Genellikle iyi tükürüğü emdi ve tamamen ağzına aldı. Dairemde, duyulabilirlik hala çok iyiydi, komşuların nasıl öksürdüğünü ve beni süzdüğünü duydu. Ve beni emdiğinde bile çok gıcırdattığımız odadaki kanepe. Beni uzun süre emdi ve sonra kıçımı yalamayı teklif etti, ama sonra zaten reddettim. Zaten sert durdum ve oral seksden bıktım, onu ovalamasını teklif ettim. Midesine uzanıyordu, ayağa kalktım ve bağlanmaya başladım. Üye, tükürüğündeki haberi zaten ellerimde kaymıştı. Odada karanlıktı ve kendisi beni dick tarafından aldı ve gerektiğinde beni yönlendirdi. Oraya kolayca çok sallandı, ama içinde hala sıkı ve hoş. Onu yavaşça sikmeye başladım ve inilmeye başladı. Sonra komşularım beni gerdi ve ağzını kapattım. Özellikle ruloları sıktı ve benim için çok iyiydi. Ben ilk kez anal becerdin. Bana beni cezalandırmamı söylemeye başladı çünkü çok yaramazdım ve beni heyecanlandırdı ve sıkıca sikmek istedim, ama gıcırtılı kanepe müdahale etti. Ondan kalkmasını ve pencere üzerine yaslanmasını istedim. Pencerenin yakınında kanserde durdu ve ben bağlandım. Her şey zaten orada bir düdüğü içindeydi ve onu kıçına doğru savaşan bir kız arkadaş gibi sikmeye başladım. Neredeyse çığlık atmaya başladı ve acı verici olduğunu söyledi. Yavaşlamak ve sonra tekrar hızlanmak zorunda kaldım. Sonra ara vermek istedi. Kısacası, kanepeye oturdum ve bacaklarımı yönetmeye ve beni emmeye başladı. Onu boğazda dürtmek istedi. Duvara dizlerinin üstünde oturdu ve ben onu boğazına ittim. Bir nedenden dolayı, hepsini sevdi ve daha da fazlası öksürükle boğuldu, tükürük sümükleri ondan uçtu, ama tamamen yuttu ve bir üyeyi uzun süre boğazında tuttu. Bitiremedim çünkü uzun süre ememedi. Sikmek için lanetten bıktım ve genellikle uyuyacaktım çünkü mutasyona uğramıştı ve yakında bu durumda bitirmeyeceğimi biliyordum. Ama bu adamın uyuduğu odaya gitmeyi teklif etti. İlk başta aptaldı, ama gittik. Orada uyumadı ve kanepenin yayılmasında duvara yatıyordu. Çıplak odaya bir yükseltici ile gittik ve bu adam ona diyor ve biz orada becerdin ve adam böyle cevap verdi. Bu adamın ortasında duvara yattık ve kenardan bir adam uzanıyordu ve bana bir eşekle döndü. Onu yerleştirdim ve tekrar sikmeye başladım, bu adama bile dikkat etmedi. Onu kalçalardan tuttum ve kendim üzerine çektim. Daha sonra tekrar bana acı verici olduğunu ve mola vermenin gerekli olduğunu söyledi, ama istemedim çünkü yakında bitireceğimi hissetti. Bu adam kot pantolonunu kıçından çekmeye başlarken bana bu adama sahip olmamı söylüyor. Mumred bir şey yatıyordu ve bu adam ona söylüyor, onu havalı dene. Şokta yatıyordum ve ne tür bir kir olduğunu anlamıyordum. Bu çocuk kot pantolonunu çıkardı ve benim kıçına yatıyor. Ona döndüm ve onu yerleştirmeye başladım. Eklemesi daha zordu çünkü delik zaten görünüyordu ama çığlık atmadı, ama bir kız kadar hoş inledi. Sonra, onu yerleştirdim ve onu zaten onun yanında kırmaya başladım ve bu adam onun yanında mastürbasyon yapıyordu. Sonra bu adam beni durdurdu ve tamamen soyunmaya başladı. Adam üstte bir sikin üzerine oturdu, ama artık hoşlanmadım çünkü sakıncaydı. Benden bir şey atladı ve gözyaşları. Bu çocuk beni emmeye başladı ve beni emerken bu adam uykuya daldı. Sonunda, kanserli çocuk kanepede durdu ve ben onu becerdin. Ağzında bitmesini istedi ve zaten böyle olduğunda, ağzına götürdüğünü çıkardım, ama emmedi, ama kafasını ağzında tuttu ve sarsıldım. Ağzını bitirdi, tüm bunları yedi ve yatağa gittik. Yakınlarda çıplak bir adamı uyandırdım ve adam zaten iş için bırakmıştı. Hiç bir şey anlamadım, ama köylü zaten mutfağa gidiyordu ve beni bir kulakla votka ile itti. Bana getirdim, beni biraz sıkışıp içtim. Bana uyurken hala bundan bundan kıçımı yaladı, biraz aptallaştığını söyledi. Tekrar ağzıma almaya başladı ve ben de yanımda durmadım. Beni halsiz itti, sigara içtim ve beni şortla aldı, tekrar benimle aldım, yan taraftaki şortu horozumu itti ve onu çöpe atmaya başladı. Ben sigara içtim ve pişirdim. Sonra beni odaya sürükledi ve tekrar sikmeye başladık. Hemen bir üyeye tırmandı çünkü geceleri onu uzun süre becerdin ve görünüşe göre orada her şey geliştirildi. Gösteri olmadan aynı pozda onu becerdim. Midesinde yatıyordu ve ben onun üstünde. Yaklaşık 10 dakika biz becerdin ve o tüm bu zamanlar dedi, beni ceza, beni becerdin ve bu yüzden aşırı heyecanlandım ve bitirdim. Sonra kılıfımdan bacaklı kıçından sperm vardı ve bu arada atmak zorunda kaldı. Bundan sonra da sordu, ama onu nasıl kovacağımı bilmiyordum ve annemin yakında geleceğini ve genellikle başka bir şehirde yaşamasına rağmen sığmam ve acilen ayırtmam gerekiyordu. O gitti ve ben evde yıkandı ve temizledim. Böyle kirli seks oldu. Prensip olarak, her şey bana uygun, ama görünüyordu ve kulağa garip geliyor.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post