Karısıyla 10 yıldan fazla bir süredir. Bir zamanlar, ilişkinin başlangıcında, seks konusunda hangi deneyimin olduğunu tartıştılar ve bir konuşmada, eskisinden birinin büyük bir üyeye sahip olduğunu (TV'den büyük bir uzaktan kumanda ile) buldular. Onunla inanılmaz seks yaptı. Bu bilgi hala beni rahatsız ediyor. Fantezi çok heyecanlı, eşim gibi benzer bir üyenin orgazmından titriyor. Ben bir tür kukold ?? Buna sahip miydin?
Karısıyla 10 yıldan fazla bir süredir. Bir zamanlar, ilişkinin başlangıcında, seks konusunda [url=viewtopic.php?t=2011]hangi[/url] deneyimin olduğunu tartıştılar ve bir konuşmada, eskisinden birinin büyük bir üyeye sahip olduğunu (TV'den büyük bir uzaktan kumanda ile) buldular. Onunla inanılmaz seks yaptı. Bu bilgi hala beni rahatsız ediyor. Fantezi çok heyecanlı, eşim gibi benzer bir üyenin orgazmından titriyor. Ben bir tür kukold ?? Buna sahip miydin?
Herkese selam! İlk gönderim. Üyeyi artırma arzusu var, daha güzel olacak gibi görünüyor, ama sevgili onun mükemmel olduğunu söylüyor, ancak şüphe duyuyor. Bu nedenle, yayınlamaya karar verdim,...