Herkese günaydın, gündüz veya akşam Bu benim cinsel deneyimime adanmış ikinci görevim. İlk kez benden bir gönderi ile karşılaşırsanız, ilk gönderi ile tanışmanızı tavsiye ederim. Kısaca, ben bir kızım, 19 yaşındayım ve seks yapmaktan hoşlanıyorum Bu yazı nedir. İşte ben Paylaşmak istiyorum Kendim, buna bu fetiş diyebilirsin. Beni pençeleydiklerinde beni heyecanlandırıyor: taşımacılıkta, büyük bir insan kümesinde. Birçok kız iğrenç olmasına rağmen, bu tür okşamalar bana inanılmaz bir zevk veriyor Bu tür okşamaları sevdiğime dikkat edin, 17 yaşında başladım. Üniversitede bir giyinme odam olmasa da, bazen bir kız öğrenci gibi giyiniyorum: siyah etek, bir bluz ve siyah yakalar. Ben kendim henüz yaşıma bakmıyorum, bu yüzden bana günlerden birinde, pansiyona döndüğümde (başka bir şehirde üniversiteye girdim) bana daha az
veriyorlar, çok sıkı doldurulmuş bir otobüs şeridinde oturdum. Sakıncası yoksa ona otobüs diyeceğim. Mayıs vardı, dayanılmaz ısı vardı. Diz altında bir etek ve kısaltılmış bir gömlek vardı (internette nasıl göründüğüne bakabilirsiniz). Otobüste sıcak, birçok insan, hepsi birbirini ilgilendiriyor, bu yüzden yaklaşık 30 kişilik bir adamın bana dayandığı gerçeğine önem vermedim. Kasıklarını doğrudan bana dinledi. Benim üzerimde şaşkına döndüğünde, biraz utandım, ama her şeyin olabileceğini düşündüm ve alarmı çalmaya gerek yoktu. Üniversitemden yaklaşık 40 dakika, sonuncusuna gitmem gerekiyordu. Ve neredeyse bu zaman, adam benim hakkımda arkadan yırtıyordu. Üzerinde tayt yoktu, sadece çoraplar, bu yüzden tüm hareketlerini hissedebiliyordum. Benim hakkımda ovuşturmasına rağmen heyecanlanmaya başladığımı anladım. Memnun oldum. Aniden elini kalçamda hissettim. O benim külot itti ve benim ıslak kedi boyunca parmaklarını koştu. Otobüste kimse bunu fark etmedi Nerede durduğumuzu açıklamak açıktı. Arkadan Marshrutka otobüsünün koltukları olmayan bir alanı vardı. Ben ve o adam çıkışın karşısında köşede duruyordu. Aşk inanılmazdı, bu yüzden kimse bizi fark etmedi Parmakları benim kedi okşamaya başladı. Çok heyecanlandım. Memnun oldum, ama birinin fark etmesi korkutucu. Şehir küçük ve duruşma çok hızlı bir şekilde yayılabilir. Bu yüzden durmasına kadar beni okşadı. O benim kedi ıslak parmaklarını çıkardı, onları eteğimi sildi ve sol. Bir duygu denizi yaşadım: Sevdiğim gerçeğin normal olup olmadığını anlamadım. Uzun zamandır düşündüm, evet olduğu sonucuna vardım Son vakalardan dün her şey oldu. Rusya Günü, akşamları birçok insan bir selam için toplandı, yine bir kalabalık. Bir adam 25 yıl boyunca geldi ve göğsümü okşamaya başladı. Algılayıcı bir şekilde yaptı: elini omzuma koydu, edindi ve meme uçlarımı parmak uçlarıyla okşamaya başladı. Sütyensiz bir T -Shirt'teydim. Meme uçlarım hemen sertleşti ve bir t -shirt ile çıkmaya başladı. Adam onları okşadı, sıktı ve sonra ayrıldı Davranışımı normal olarak bilmiyorum, yorumlarınızı bekliyorum Hala benzer hikayelerim var. Herkesin gönderilerime inanma hakkı. Olanları paylaşıyorum ve hayatımda oluyor. Okuduğunuz için teşekkürler P.S (sosyal ağlarımı vermiyorum, haberciler)
Beni pençe yaptıklarında beğendim ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version