RSorder Runescape: NEX Gazapını YenmekGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 RSorder Runescape: NEX Gazapını Yenmek

Post by Anonymous »

Runescape dünyasında, az sayıda patron, eski sihirdar olan Nex kadar huşu ve meydan okumaya ilham veriyor. Tanrı Savaşları Zindanında tanıtılan NEX, beceri, hazırlık ve ekip çalışması gerektiren en zorlu oyun oyunları karşılaşmalarından biri olarak duruyor. İster hevesli bir solist ister bir grup akıncı olun, NEX'e hakim olmak, Runescape'deki en iyi ödüllerden bazılarını ve en heyecan verici deneyimlerden birini sunar. Bu rehber, Nex'i fethetmek için ihtiyacınız olan her şey boyunca size yol gösterecek - mekaniğini ve aşamalarını anlamaktan en iyi dişli, taktik ve başarı stratejilerini seçmeye kadar. NEX'i Anlamak: Lore ve Karşılaşma Genel Bakış
Nex, Tanrı Savaşları Dungeon'daki Zaros fraksiyonunun güçlerine komuta eden güçlü bir Zaros generalidir. Oyuncular, odasının içindeki çok fazlı bir dövüşte NEX ile karşılaşır, her aşama hızlı refleksler ve stratejik adaptasyon gerektirir. Dövüş, her biri kendi yetenekleri ve minyonları olan dört ayrı aşama içerir. VE . içinde R A B Ben L Ben T Ve T . R Ve C . G N Ben İle Ve A N D C . içinde N T Ve R H Ve R M . içinde Ve S İçinde Ben L L D Ve C Ben D Ve Ve . içinde R S içinde C C Ve S S . R F A Ben L içinde R Ve . P R Ve P A R Ben N G F . R T H Ve F Ben G H T : G Ve A R A N D BEN N içinde Ve N T . R Ve S Ve T içinde P < B R / > T . S T A N D A C H A N C Ve A G A Ben N S T N Ve X ’ S D Ve A D L Ve A R S Ve N A L , Ve . içinde M içinde S T Ve N T Ve R T H Ve F Ben G H T İçinde Ben T H . P T Ben M A L G Ve A R A N D S içinde P P L Ben Ve S . R Ve C . M M Ve N D Ve D G Ve A R < B R / > İÇİNDE Ve A P . N : A S T R . N G M Ve L Ve Ve İçinde Ve A P . N S içinde C H A S T H Ve A B Ve S S A L B L içinde D G Ve . N . R N . X Ben . içinde S S C Ve T H Ve F . R H Ben G H D A M A G Ve . içinde T P içinde T . A R M . R : H Ben G H D Ve F Ve N S Ve S Ve T S L Ben K Ve T . R içinde A ( M Ve L Ve Ve ) . R S Ve A S Ben N G Ve R ( Sihir) savaş tarzınıza bağlı olarak. Cape: Ateş Cape, Infernal Cape veya Max Cape saldırgan avantajlarla. Musluk: İşkence Musketi (yakın dövüş) veya öfke muska. Yüzük: Canlılık veya Berserker Halkası (Mümkünse emilir). Botlar: Ejderha botları veya ilkel botlar. Envanter
Süper Savaş İksirleri veya Eşdeğer Stat-Bosting Şişeler. Dua Yenileme İksirleri veya Saradomin Şifa için demler. Sharks veya Rocktails gibi yiyecekler. Antifire iksirler ve dayanıklılık iksirleri. Zaman içinde hasarı artırmak için silah zehiri veya kanama silahları. NEX'in dört aşaması: Mekanik bozulması
Faz 1: Duman Faz
Nex, içlerine adım atarsanız, ağır hasar verirken patlayan duman bulutlarını çağırır. Dumandan kaçınırken NEX'e vurmak için menzilli veya sihirli saldırılar kullanın. Duman dalları atar - zamanla zarar veren havuzlardan kaçının. Strateji: Mobil kalın, onu arenada uçurtma yapın ve güvenli hasara izin veren yetenekleri kullanın. Aşama 2: Gölge Faz
Nex istatistiklerinizi boşaltan gölge minyonlarını çağırır. Gölge Tendrils kullanıyor - hızlı bir şekilde kaldırılması gereken oyunculara kilitleniyorlar. Öldürme minyonlarını hızlı bir şekilde önceliklendirin ve stat drenlerinizin farkında olun. Gerektiğinde antipoison ve statü artırıcı duaları kullanın. Faz 3: Kan fazı
Nex, arenadan kan boşaltarak kendini iyileştirir. Hızlı bir şekilde kopmanız veya hasar görmeniz gereken kan dalları ile saldırır. Sizi hareketsiz hale getirebilecek kan havuzlarından kaçının. Takım koordinasyonu burada dalları kesmek ve AOE hasarından kaçınmak için çok önemlidir. Faz 4: Buz Fazı
Nex, oyuncuları buz dalları ile yerine dondurur. Oyuncular, dalları veya ücretsiz dondurulmuş takım arkadaşlarını hızla yok etmelidir. NEX daha agresif hale gelir ve donma saldırıları kullanır. Uyarıcı kalın, özgürlük kullanın veya serbest yetenekleri kırın ve Tendril yıkımına odaklanın. Savaş İpuçları ve Stratejisi
Dua ve Yetenekler
Nex’in yakın dövüş saldırıları sırasında yakın dövüşten koruma kullanın ve sihirden korunmak veya aşamaya bağlı olarak menzilden korumak için geçin. Hasarı artırmak için dindarlık (yakın dövüş) veya augury (sihir) gibi saldırgan dualar kullanın. DeFilitate gibi yetenekler NEX’in hasarını azaltarak hayatta kalmayı artırır. Tendrillerden kurtulmak için özgürlük veya beklenti kullanın. Duman, gölge, kan ve buz havuzlarından kaçınmak için konumlandırma
konumlandırma hayati önem taşır. Gelen saldırıları en aza indirirken hasarı en üst düzeye çıkarmak için güvenli noktalar kullanın. Daima hızla ilerlemeye veya AO'ları önlemek için hızlı hareket etmeye hazır olun. Takım Koordinasyonu
Gruplar halinde savaşırken, Tendril Destroyers, Kalabalık Kontrolü ve DPS gibi roller atayın. İyileşmeyi ve odaklanmayı optimize etmek için Tendril durumu ve sağlık hakkında iletişim kurun. NEX’in sağlığını takip edin ve faz geçişlerine hazırlanın. Ödüller ve İlerleme
Nex'i yenmek, Runescape'in en sevilen ganimetlerinden bazılarını veriyor: Zaryte Yay Nex set parçaları Torva, Pernix ve Virtus zırh parçaları Tanrı Savaşları Zindan Eşsiz Damlalar Bu ödüller, savaş gücünüzü önemli ölçüde artırabilir ve daha sert içerikle mücadele etmenizi sağlayabilir. SONUÇ
Eski Sihirdar NEX'in ustalaşması, Runescape'de bir kilometre taşı başarısıdır. Aşamalarını anlayarak, doğru dişliyi hazırlayarak ve dikkatli stratejiler uygulayarak, bu müthiş patronun üstesinden gelebilir ve efsanevi ödüllerini talep edebilirsiniz. İster solo ister bir ekiple savaşmayı seçin, NEX, PVE becerilerinizin zorlu ve ödüllendirici bir testini sunar. İyi hazırlayın, odaklanın ve Nex'in gazabıyla güvenle yüzleşin! Runescape maceranızı RSorder ile artırın - hızlı, güvenli ve uygun fiyatlı Runescape Gold için güvenilir kaynağınız. Bugün güç verin ve Gielinor'u kolaylıkla fethet!

Quick Reply

Change Text Case: