Aptal Camming Out ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Aptal Camming Out
Öyle oldu ki, gençliği proleter köylü çevrelerinde geçirdim, burada hafifçe söylemek gerekirse, biseksüelizm demek çok iyi değildi. Bu nedenle, çalıştığı yerde kimse eğlencemi bilmiyordu. Bir zamanlar hariç. 90'larda, sık sık şantiyelerde dolaştım. Başka bir alandan bir tugay ile tanıştım, aynı hostelde yaşadım, arkadaş oldum. Bir şekilde onlarla gitmeyi teklif ettiler, sadece onlarla hastalandılar, yaklaşık 30-40 yaşında, bir yaşlı, 45 yaşında 4 erkek vardı. Kabul ettim, paranın teklif edildiği teklif edildi. Saber, iki buçuk için bir ay yerine sürüklendi. Sıfırdan yapım aşamasında olan yazlık köyünde çalıştılar, sahneye ulaşmadılar, yani mideler yoktu. Yaz ruhundaydılar. Sonra birlikte kaldık, yalnız yıkadık, sıramı bekledim. Sonra bu shabbing'in ikinci ayı ikinci ay için gitti, gerçekten seks istedim, en azından bazıları. Sellofanlar boyunca, güçlü, sinewy üyesi açıkça görülebiliyordu, raflardan kapıyı açtığımda zaten duruuyordu ve aynı sellofan, bana şöyle bir şey söyledi - bekle, her şeyin gördüğü gibi dışarı çıkıyorum. Yanıt olarak hiçbir şey söylemedim, sadece üyesi avucuna yumuşak bir şekilde sarıldı ve birkaç kez ilerledi, dondu, ancak üyesi hemen güçlendi. Suyu kapattı ve hareket etmeden boğuk bir sesle söyledi - sen nesin? Sessizce ondan önce çömeldim ve ağzına aldım. Sadece elini başının arkasına koydu. Beş dakika sonra beni ağzıma indirdi, gerçekten çok fazla sperm vardı, zar zor yutmayı başardım. Bir kez koştu, giyindi ve fragmana girdi, kendini yıkadım ve gittim. Ama içeri girdiğimde, eşyalarımı yerde gördüm, ikisi yaşlıyı tuttum, üçüncüsü beni sokağa itti ve şimdilik iki saat boyunca bölgenin ötesine oturacağımı söyledi, aksi takdirde yaşlılar patlarsa beni öldürecek, o eski bir yerdi ve onlarla aynı masada oturdum, aynı çanaktan, genellikle çatallarını ve spoons kullandım. Balıkçılık hattında yürüdüm, sivrisinekler işkence gördü, ama gitmekten korkuyordum. Üç saat sonra beni aradılar, dedi yaşlı sakinleşti. Sonuç olarak, kapının hemen yakınında bir yatak düzenlediler, eskiden bir araç ve fufyki vardı, bir delik almadılar, bölgede aynı olmadıklarını, ancak masaya oturmadıklarını söylediler. Ama shkka'm hemen perdedildi, çünkü aynı akşam sırayla üyelerini dudaklarıyla parlattım
))) Elder bile geldi
))) Bu shabbish'in sonundan sonra, artık onları hiç görmedim. Parayı aldatmadılar, ama artık gözüme çarpmadığımı söylediler. Yine de, cinsel gerginliklerini çıkarmamın nesi var?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version