Dokunduğum ilk ayaklarseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Dokunduğum ilk ayaklar

Post by Guest »

Kuzenim evleniyordu. O zaman ikinci sınıftaydım, yani on dokuz yaşındaydım. Yaz, harika hava, orman rekreasyon merkezi. Kız kardeşimin arkadaşları da kendisi gibi benden büyüktü. Sarhoş olma sürecim gibi kutlama da tüm hızıyla devam ediyor. Akşama doğru neredeyse tüm misafirleri tanıyorum. Ve şimdi henüz dans etmediğim tek bir kız var. Beni dansa davet etmeye kendisi karar verdi. Bir şey hakkında konuşuyorduk, o benim arkadaşının erkek kardeşi olduğumu öğrendi, ben de onun adının Maria olduğunu öğrendim.

Gece oldu ve misafirlerin çoğu ayrılmıştı. Ancak herkes dinlenmeye gitmeyecekti. Öyle oldu ki ben, Masha ve başka bir çift konuk evlerinden birinde kaldık. Kağıt oynamaya karar verdik. O zamanlar kafam pek düşünmüyordu ama yine de Masha ile konuşmak istiyordum. Karşılıklı iki yatağa oturduk. Masha arkaya oturdu ve bacaklarını uzattı. Yalınayaktı. Yatağın diğer ucuna, yani ayaklarının dibine oturdum. Karşıda bir erkek ve bir kız (isimlerini hatırlamıyorum) oturuyordu.

Kağıt oynadık ve ne yaptığımın pek farkında olmayan ben, Masha'nın bacağını hafifçe okşamaya başladım. Bana öyle geliyordu ki eylemlerimi hiç fark etmedi ya da göstermedi. Kartlar umurumda değildi, Masha ile yalnız kalmak istiyordum ve kendi durumumda bunu ona doğrudan anlatmaya hazırdım. Önce yavaşça incik kemiğini okşadım, yavaş yavaş alçalmaya başladım. Ayaklarına yan gözle baktım. Güzel uzun parmaklar, koyu pembe tırnaklar. Sonunda kağıt oynamayı bitirdik ve çift misafir evlerine gitti.

Şansıma inanamadım; Masha ve ben yalnız kaldık. Bacağını okşamaya devam ettim ve kız kartları sıraladı. Daha ciddi faaliyetlere geçmenin daha kolay olacağını düşündüm. Çekmenin imkansız olduğunu anladım - eğer hiçbir şey söylemezse ve gitmezse, en azından tiksinmez mi? Kararımı verdim ve elimi ayak bileğimden parmaklarıma kadar daha güvenli bir şekilde gezdirdim. Masha başını kaldırıp bana baktı.

Sakıncası var mı? Emin olamayarak sordum.

Hayır," diye yanıtladı Masha, sanki umursamıyormuş gibi sakince. Kartları karıştırmaya devam etti. Ben de iki elimle parmaklarını hafifçe okşamaya başladım.

Çok heyecanlandım çünkü daha önce hiç bir kızın ayağına dokunmamıştım. Parmaklarımı ayaklarımın üzerinde gezdirdim ve görünüşe göre Masha bundan gıdıklanmıştı. Bana tekrar baktı ve hafifçe gülümsedi.

— Kusura bakma, daha önce hiç ayak masajı yapmadım," diyerek kendimi biraz örerek haklı çıkarmaya başladım.

— Anlıyorum," dedi Masha daha nazikçe, "ama yine de memnunum.

Bu sözler bana biraz güven verdi. Parmaklarımı yavaşça yoğurmaya, ayağımı ve topuklarımı okşamaya başladım. Masha gözlerini kapattı. Ben de bu durumdan yararlanıp onun ayağına doğru eğildim. Sıcaklıklarını ve hoş doğal aromalarını hissettim. Heyecandan titreyerek parmaklarını öptüm. Onlara dudaklarımla dokunmak çok güzeldi, bu yüzden hemen tekrarladım. Masha bacaklarını geri çekmedi, bu da devam edebileceğimiz anlamına geliyor. Gözlerimi zevkle kapatarak her parmağımı öptüm ve daha da aşağıya çöktüm. Yatakta otururken bacakları öpmek pek rahat değildi, bu yüzden yere taşındım. Artık yüzüm neredeyse istediğim ayak hizasındaydı. Masha'nın gözleriyle karşılaştık. Topuğu öptüm, parmaklarımın altındaki ellerimle masaj yapmaya devam ettim. Masha derin bir nefes aldı:

Çok güzel" dedi sadece.

O anda hissettiklerimi kelimelere dökmek zor. Benim hayalim gerçekleşti. Cesaretlenerek ayak tabanlarını öpmeye devam ettim ve yavaş yavaş dilimi okşamalara bağladım. Ayaklarının tadına baktım. Evet, bacaklar temiz değildi, ama bu sadece onları tam anlamıyla daha da fazla yalama arzumu uyandırdı. İçimde bir tür hayvan tutkusu uyandı. Neredeyse bacaklarının üzerine atladım ve onları dilimle açgözlülükle okşamaya başladım. Uzun parmaklarımı yavaşça emdim ve dilimi aralarında gezdirdim. Onun yumuşak teninden keyif aldım. Bakımlı ayaklarını okşamak çok güzeldi. Benim durumumda olmasına rağmen muhtemelen bacaklarını herhangi bir şekilde yalamaya hazırdım.

Bunun ne kadar sürdüğünü bilmiyordum. Masha yatağa oturdu, ben de yere oturup bacaklarını yaladım. Şans eseri benim için kız tamamen kayıtsız değildi, periyodik olarak parmaklarıyla dilimle oynuyordu.

Bana bütün gece devam etmeye hazırmışım gibi geldi ama Masha bir noktada tuvalete gitmesi gerektiğini söyledi. Nefes almak için onu dışarıda takip ettim ama bana asla geri dönmedi. Biraz bekledikten sonra evimde uyudum. Uyumadan önce olanları düşündüm. Çok mutlu oldum.

Sabah berbat bir halde uyandım. Temiz havaya çıktım ve dün tatilin sıcağında fark etmediğim bir şey gördüm. Maşa, elinde küçük bir çocuk ve bir köylüyle evinden çıktı. Onu dün gördüm ama nedense onu Masha'yla ilişkilendiremedim. Merhaba dedik. Masha bana baktı, ben ona ve bacaklarına baktım. Artık sadece bir anı.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post