Kütüphaneciseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Kütüphaneci

Post by Guest »

Yaz tatilleri... Bazıları için hiçbir şey yapmama zamanıdır ama benim için ekstra para kazanma fırsatı. Hiçbir şey yapmadan öylece oturamam. Bu yüzden üniversitedeki kütüphanede iş bulmaya karar verdim. Sadece yeni gelenleri boşaltmak ve sıralamak için öğrencilere ihtiyaçları vardı. Fiziksel çalışma, özel bir akla gerek yok. 19 yaşıma yeni girdiğim için fazlasıyla gücüm ve enerjim vardı.

Ben Inessa Pavlovna adında birinin liderliğine atandım. Bu isim, omuzlarında kürk şal ve burnunda gözlük taşıyan seksen yaşındaki bir tür büyükanneyi çağrıştırıyordu. Aslında Inessa Pavlovna'nın henüz 50 yaşlarında olduğu, kendisi için oldukça şık giyindiği, hatta zamana ayak uydurduğu, gözlüklerinin ince çerçeveli olduğu ve ona çok yakıştığı ortaya çıktı. Dediğim gibi gençtim ve kanım kaynıyordu. Keskin gözlerim hemen patronumun muhteşem göğüslerine dikkat çekti. Diskoteklerdeki çoğu kız gibi gösteriş yapmıyordu. Göğsündeki bluzun düğmeleri her zaman en fazla bir veya iki düğme açıktı, böylece göğüslerin arasındaki boşluk zar zor görülebiliyordu. Ama her zaman dar bluzlar giyerdi ve göğüs ölçüsü o kadar etkileyiciydi ki bakılacak bir şey vardı.

Inessa (daha sonra ona sadece bu şekilde hitap etmemi emretti, başka bir şey söylememe izin vermedi) neredeyse anında beni fark etti, ancak hem özgür hem de kültürlü bir insan olarak bana yumuşak ipuçları vermeye başladı. Yalnız kaldığımızda ve bu oldukça sık oluyordu, yaz aylarında üniversitenin boş olması nedeniyle, sevgilim gözlüğünü kırmızı dudaklarının üzerine şakacı bir şekilde sürüyordu. Ya da gelişigüzel, sanki yanlışlıkla uyluğunun bir kısmını açığa çıkarmış gibi, kitaplarını ona verdiğimde seyyar merdivenden iniyordu. Ayrıca benimle konuşmayı yarım dönüşle bitirmeyi de severdi, böylece geniş yuvarlak kalçalarından en az birini açıkça görebilirdim ve kıçına nasıl baktığımı fark etmemiş gibi davranarak emekli oldu. Inessa sürekli benimle flört ediyordu ama çok dikkatli. Mesela benim en komik olmayan sözlerime ve şakalarıma çok parlak bir şekilde güldü. Ne olduğunu tam olarak anlamadım ama bir şeyi başardı; vücudunun tüm çekiciliğini fark ettim.

Vücudu inceydi ama zayıf olmaktan çok uzaktı. Kalçaların kıvrımları ilk bakışta iştah açıcı görünüyordu ve elastikti. Kalçası göğüsleriyle mükemmel orantılıydı, aynı derecede büyük ve sulu. Boyu en az 175 santimetreydi ve bacakları adeta gözler için bir ziyafetti. Inessa'nın çok yumuşak elleri, dolgun dudakları, mavi gözleri ve büyüleyici bir sesi vardı.

Birkaç hafta süren dikkatli flörtün ardından Inessa, taktiğin değiştirilmesi gerektiğini fark etti ve boğayı boynuzlarından yakalamaya karar verdi. Beni arabasıyla eve bırakmayı teklif etti. Katılıyorum. Aslında yolda değildi ama daha sonra benden çok uzakta olmayan bir işi olduğunu, ancak önce eve gidip üstünü değiştirmesi gerektiğini söyledi. Hepsini yuttum ve onunla birlikte arabaya bindim.

Evine vardığımızda, bagajında ​​ağır bir kutu olduğunu söyledi ve eğer benim için zor olmazsa, onu dairesine getirmeme yardım etmemi istedi. Doğal olarak kabul ettim.
Inessa kapıyı açtı ve içeri girerken geçebilmem için elini tuttu. Kutu gerçekten geniş ve ağırdı, koridor da dardı, öyle ki geçerken yanlışlıkla elimle patronumun göğüslerine dokundum. Bu duygu harikaydı ve hatta pantolonum biraz yükseldi. Kapıyı arkamdan kapattı, beni koridorda oturmaya davet etti ve üstümü değiştirmeye çıktı. Oturup içeriye baktım ve odaya nasıl döndüğünü bile fark etmedim.

Sorusuna döndüm:

Sizce hangisi daha iyi?

Inessa sandaletler, topuklu ayakkabılar ve sadece külotla ayakta duruyordu, her iki elinde de farklı renklerde bluzların olduğu birer askı tutuyordu. Şaşırdım ve hemen cevap vermedim. Beni tam olarak neyin utandırdığını anlamıyormuş gibi yaptı, bluzlu ellerini indirdi ve koyu kahverengi meme uçlarıyla göğüsleri gözüme göründü. Gözlerimi onlardan alamadığım için horozun çoktan doruğa ulaştığını, sineklerimi patlattığını hissettim. Inessa gülümsedi, askıları kanepeye attı ve şöyle dedi:

- Hiçbir şey, hâlâ başkalarım var, - zarif bir şekilde döndü ve kalçalarını sallayarak uzaklaştı.

Boğazım kuru.

Inessa askıda koyu renkli bir tişörtle geri döndü ve şunları söyledi:

Bu eski küçük şeyi deneyeceğim. Sadece altımda uygun bir altım yok ama bana baktığında şöyle dedi: "Pantolonunuz tam oturabilir.

Pantolonumu hemen çıkarıp Inessa'ya vermem gerektiği ortaya çıktı. Ne yapacağımı bilemediğim için tereddüt ettim. Sonra yavaş bir yürüyüşle yanıma geldi ve kemerinin, eteğinin ve pantolonunun düğmesini çözmeye başladı. Taştan bir idol gibi durdum, önce ellerine, sonra göğsüne baktım ve her şeyin nasıl biteceğini bekledim. Inessa benim sert tavrımı fark edip övdü ve ona dokunmasının sakıncası olup olmadığını sordu. Umurumda değildi. Elini hemen külotunun elastik bandının altına koydu ve önce okşadı, sonra penisimi biraz kırıştırarak yavaşça okşamaya başladı. Kalbim içten patlamaya hazır bir şekilde çarptı ve nefesimi tuttu. Gözlerimin içine baktı ve gülümsedi. Sertleşmiş meme uçlarıyla yumuşak göğüslerinin göğsüme nasıl dayandığını hissedebilmem için bana yaklaşarak kulağıma fısıldadı:

Hadi oynayalım" dedi ve dolgun, yumuşak dudaklarıyla beni tutkuyla öptü.
Daha sonra çömeldi, külotumu aşağı çekti ve aletimi dudaklarının arasına aldı. Başımı emerek doğrudan gözlerimin içine baktı ve sonra onu bütünüyle yuttu, böylece horozun ucuyla boğazının gerginliğini ve sıcaklığını hissettim. Hoş bir şekilde şaşırdım. Bu duygu hoş ve yeniydi, daha önce kimse beni böyle emmemişti. Tamamen onun içindeyken taşaklarımı yalamayı başararak boğazının biraz daha tadını çıkarmama izin verdi. Ama bu okşamalardan biraz daha fazlasını yapsaydım bitirirdim. Görünüşe göre Inessa da bunu anladı ve emmeyi bıraktı. Yerdeki halının üzerine uzandı, kanepe yastıklarından birini başının altına çekti ve bacaklarını açtı, kendisine doğru eğilmem için beni işaret ederek beni oral seks yapmaya davet etti.
Dizlerimin üzerine çöktüm. Üye bir hisseye sahipti. İlk öptüğüm şey o harika göğüsleri yalamaktı. Zevkle inledi ve ben aşağı inmeye başladım, karnı, pubisi, uyluğun dış tarafını, iç kısmını öpmeye başladım. Bacaklarını kaldırdı ve külotunu çıkarabilmem için onları bir araya getirdi. Bunları çıkardıktan sonra onun çıplak deliklerini görme isteğine karşı koyamadım. Kedi, tüm vücudu kadar güzel ve bakımlıydı, pürüzsüzce tıraş edilmişti.
Bacaklarını havada tutarak her iki deliğini de yalamaya, klitorise özellikle dikkat etmeye, emmeye ve dilimle okşamaya başladım. Sonra diliyle dudaklarını yayarak içeri girmeye başladı. Görünüşe göre bunu o kadar iyi yaptım ki yaklaşık on dakika sonra Inessa yüksek sesle inleyerek ve yüzümü vajinaya bastırarak bitirdi.

Kendini toparladıktan sonra beni övdü ve değişmeyi teklif etti. Halının üzerine uzandım, o da yumuşak organıma sarıldı ve bir dakika içinde onu eski kalesine geri döndürdü. Üye sertleşir sertleşmez Inessa onu eyerledi. Vajinasının çok geniş olmasından korkuyordum ama o kadar da kötü olmadığı ortaya çıktı. Yeterince dardı, böylece üye ona girdi, duvarlar boyunca kayarak ve yolun sonunda rahme dayandı, bu da Inessa'nın inleyerek başını geriye atmasına neden oldu. Dudaklarımla okşadığım bir çift göğüs gözlerimin önünde sallanıyordu. Elastik kıçı toplarıma çarptı, ellerimle onu tutup yoğurdum. Günah dolu hayatına dönen ahlaksız bir rahibe gibi kanıyordu.
Yaklaşık on dakika kadar dayandım, önce ürpererek, onun içini bitirdim, o kadar çok sperm döktüm ki bence daha önce orada değildi. Dudaklarımın kenarını öptü ve tam üzerime yatarak derin bir nefes aldı. Kalçasını okşadım.

Kıçımı beğendin mi?

- Beni göğüslerin kadar heyecanlandırıyor.

Inessa bir üyeyle oynamaya başladı ve onu çok hızlı bir şekilde tam hazır duruma getirdi. Üzerimden kayarak başını yere eğdi ve bana doğru çıkıntılı bir ganimetle ayağa kalktı. Onu istersem anüsünü düzgün bir şekilde yağlamamı istedi. Tükürükle bolca ıslattıktan sonra küçük deliğine iğneyi bastırdım ve sorunsuz bir şekilde içeri düştü. Ganimetinin bir anal seks aşığı tarafından tasarlandığı açıkça görülüyor. Rahiplerinin içinde çalışırken inanılmaz bir zevk hissettim. 15 dakika boyunca onun kıçı üzerinde çalıştım ve bu Inessa'ya açık bir zevk verdi. Ben de onun kadar şiddetli bir şekilde rektumuna büyük miktarlarda sperm döktüm.

Yazın sonuna kadar Inessa ve ben her türlü yerde, hatta kütüphanenin okuma odasında bile her türlü seks pozisyonunu denedik.

Quick Reply

Change Text Case: