Gerçekçi bir şey istiyorum. Bu yüzden Alexander Vargo'nun kitaplarını beğendim. Bir enfiye ile, sapkınlıkların tüm olası açıklamaları. Nekrofili, tecavüz, zoofili, pedagojik ... genel olarak, böylece kimse kurtulmaz. Kanın okunabilirden yapması için.
RaiderPank'ın bu türü.
Eh, her türlü "manyak" hakkında okumak istiyorum. veya hükümlüler. Bu yüzden gerçekten “gereksiz” Alexander Vargo'ya gittim. Yaklaşık iki yetim ve hükümlü var. Bu olurdu. Genel olarak, tüm bunlarla uğraşanlarla tanışırdım. Tiksinti ve korku yaşamak için.
Gerçekçi bir şey istiyorum. Bu yüzden Alexander Vargo'nun kitaplarını beğendim. Bir enfiye ile, sapkınlıkların tüm olası açıklamaları. Nekrofili, tecavüz, zoofili, pedagojik ... genel olarak, böylece kimse kurtulmaz. Kanın okunabilirden yapması için. RaiderPank'ın bu türü. Eh, her türlü "manyak" hakkında okumak istiyorum. veya hükümlüler. Bu yüzden gerçekten “gereksiz” Alexander Vargo'ya gittim. Yaklaşık iki yetim ve hükümlü var. Bu olurdu. Genel olarak, tüm bunlarla uğraşanlarla tanışırdım. Tiksinti ve korku yaşamak için.
İş ve diğer işler için çok araba kullanıyorum.
Ve şimdi bir seks dükkanından bir tür oyuncak istiyorum
Hiçbir şey yapmamak için, sadece kendin için ye ve tadını çıkar)))
Ama aklıma hiçbir şey...