Noel kehanetiseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Noel kehaneti

Post by Guest »

1.

Ebeveynler benden kulübenin iç dekorasyonunda yardım etmemi istedi. Ailece kutladığımız yılbaşı tatilinden sonra kaldım. Akrabalar şehre döndü ve ben yalnız çalışmaktan rahattım, bu yüzden bir dereceye kadar onların gitmesine ben de yardım ettim. Ve böylece bir gün işi bitirdikten sonra eğlenmeye karar verdim. Evet internet vardı ama ben biraz daha sıradan eğlence istiyordum. Noel haftası olduğunu hatırladım ve fal bakmak için tavan arasına çıktım. Tavan arasını sezgisel olarak seçtim ama haklı olarak: uyku alanında böyle şeyler yapmak bir şekilde tuhaf olurdu. Böylece konut dışı çatı katının ideal bir yer olduğu ortaya çıktı. Bir zamanlar ışık, masa ve kanepe ile donatılmış bir misafir odası vardı, ancak hiç kullanılmadı, bu nedenle güvenle konut dışı olarak değerlendirilebilirdi. Ben de aynaları düzenledim, elektrik kesintisi durumunda yedekte tuttuğum mumları yaktım ve yansımaya bakmaya başladım. Kim karşılaşmadı: Karşılıklı yerleştirilen aynalarda görünen koridor insanı transa sokuyor. Ateşe baktığınızda oluşan duruma benzer bir şey; Bir süre sonra etrafınızda olup bitenlerin farkına varmaz hale gelirsiniz. Canlı, konsantre bir rüyaya benzer bir durum. Ben de oturup izledim. Söylemeliyim ki şüpheciliğim, hiçbir şey beklememem ve hiçbir şeye güvenmemem nedeniyle bana yardımcı oldu. Ve böylece, yavaş yavaş, aynalı koridorun derinliklerinden bir figürün bana doğru nasıl hareket etmeye başladığını fark etmeye başladım; yaklaştıkça çıplak bir kızın giderek daha net hatlarını almaya başladı. Bana dikkatle baktı ve bana yaklaşarak yürüdü, yürüdü.

2.

Yatakta uzanıyordum, elimi başımın arkasına atıyordum ve bir kız üzerime oturuyordu ve eliyle uyuyan aletime cilveli bir şekilde dokunuyordu. Kız başlı başına bir çekicilikti: tatlı bir gülümseme, harika bir figür, nazik dokunuşlar. Ancak ne istediğini anlamamış gibi ona baktım. Şaşkın bakışımı, halsiz aletimi fark etti ve bobinlerden uçtu! Kil kaplarla dolu rafları devirdi, masayı devirdi ve yüksek sesle, yürek parçalayıcı bir şekilde bağırdı:

İbne. İktidarsız. Lanet olası ağız, geber!

Deneyimlerinden etkilendim ama benden ne istediğini gerçekten anlamadım?

Bu arada sen kimsin? Ona bir soru sordum.

Cevap olarak müstehcen küfürler yağdı, belli belirsiz uzun bir çığlık ve kırık tabakların sesi.

"Tanrım, sürtüklerin sevgisi konusunda benimle ilgilen," diye dua ettim ve o da bir şekilde yanıma gelerek hemen sakinleşti ve nazik davrandı. Dirsekleri göğsümde, dizlerinin üzerinde yerde oturuyordu.

Bunu bir daha söyleme, tamam mı? Bu senin... sahip olmadığın bir şey değil... - üzgün bir şekilde göğsümü parmaklamaya devam etti. — Çocuğa dönüşüp seni kıçından sikmemi mi istiyorsun?

— Hayır, — Tamamen sıkıldım ve başımı duvara çevirdim. — Adınız nedir?

— Elena.

"Turtaları pişir" dedim ona.

İstemiyorum," diye yanıtladı üzgün Elena.

Kapa çeneni.

3.

Bir okul çocuğu olarak futbol sahasında nasıl yarıştığımı hatırladım; Yaz sıcağından, rüzgârdan, şiddetli bir darbeden sonra kalktım. Elena sikimin zar zor fark edilen bu hareketini yakaladı ve inatçı, aç parmaklarıyla onu yakaladı. Anılarım silinip gitti ve Elena'ya baktım:

- Anla, senin silikon kıçınla ilgilenmiyorum. Duygulara, duygulara ihtiyacım var. Ve programa göre sonsuza kadar bir elektrikli süpürge gibi yaşıyorsunuz. Ve belki de zihin beni bir kadında heyecanlandırıyor? Belki iş dünyasında rekabet etmek isterim? Eh...

Ve inatla yasal formalitelerden bahseden genç bir bayanın üzerine eğildiğimde tatlı rüyalar gördüm.

Yapamam," Elena'nın sesini duydum.

— Peki, herhangi bir yeteneğiniz var mı? Bir insanın hiç yeteneği olmaması mümkün değil!

Bilmiyorum," dedi Elena üzgün bir şekilde.

Ona vurmak istedim. Raketle tenis topu gibi vurun. Ama kendimi tuttum. Kanepeye oturdum.

O zaman ne yapacağız? Yöntemlerinizin işe yaradığını anlıyorsunuz...'' Yöntemlerinin işe yaradığını göstererek omuz silktim, "işe yaramıyor mu?

Zavallı şey yerde oturuyordu ve sessizce ağlıyordu.

4.

—Kötü kaltak, — diye düşündüm, bu masumluğa bakarken. - Alnında ne var, alnında ne var.

— Titreme, cinsel aşırılığın çocuğu. Arkadaşlarım var..." Ona baktım. Ama tahmin etmedin. Seninle kendim ilgileneceğim. Evet, arkadaşlarım var - uyuşturucu bağımlıları, fahişeler ve genel olarak her türden pislikler ... Biliyor musun, berbat olmayı seviyorum ... O halde hapishanelerin, parçalanmış arabaların ve kazılmış cesetlerin dünyasına hoş geldin. Bu fikri nasıl buldun? — Ona doğru eğildim ve keyifle gözlerine baktım.

Bir şey istemiyorum.

Ben de. Peki ölü bir siki mi becereceğiz yoksa çalıntı bir arabada sikilmeyi mi deneyeceğiz?

— Ya da belki farklı bir şekilde mümkün olabilir...

Hayır, yapamazsınız. O halde şortunuzu giyin ve genel olarak neler olduğuna bakalım.

Verandaya çıktık. Gece. Sokak. El feneri. Ve her yerde güvenlik kameraları var. Aslında sorunlarıma başkalarını küçük düşürerek veya acı çektirerek çözüm aramak fikri beni sarstı. İstismar ve kendini olumlama yaşadım demek daha doğru olur. Sonunda bunun hayatın kaçınılmazlığı olduğunu, öyle olduğunu ve olacağını anladım. Yapabileceğim en iyi şey, başıma gelenler hakkında endişelenerek zaman kaybetmeyi bırakmak. Biz de macera arayışına girdik.

5.

Gece nemli ve karanlıktı. Sadece ayak sesleri duyuluyordu. Kırsal kesimde şehirli sıkılıyor, sadece yarı çürümüş terk edilmiş evler biraz hayal gücü uyandırıyor. Başka biri yıldızlı gökyüzü. Ve ben... tecavüz düşüncesi beni daha çok heyecanlandırdı. Ama isteyen birine nasıl tecavüz edebilirsin? Dere kenarındaki bir ağacın yanına oturduk. Sigara içiyordum ve Elena yanımda oturuyordu.

— Biliyor musun, hırsızlık yapmaktan cinsel zevk alıyorum. Bunu açıklayamam. Bir eve, bir dükkâna ya da tüm ıvır zıvırıyla bir erkeğe sahip olma anı gibi... Bir kadınla seks sadece fizyolojidir: onun bedeni, benim bedenim. Bir kadınla seks yaparken hiçbir şey hissetmiyorum. Bende bir sorun olmalı ama ne olduğunu çözemiyorum.

Elena başını kaldırıp bana baktı.

— Yanlış bir şey mi yapıyorum?

Hayır, bundan bahsetmiyorum. Çalmak tutkudur, öfkenin ifadesidir. Ve utanç, adrenalin, korkaklık ve utanç. Anlayamıyorum. Başkalarının işlerinin yönetimine müdahale ettiğinizde bunda bir miktar üstünlük duygusu olsa gerek.

Başkalarının işlerine karışmak sizi tahrik ediyor mu?

Başkalarının işleri umurumda değil. Şiddet beni heyecanlandırıyor. Başka birinin erkek cinselliğinin bastırılması. Yalnızca benim bir sikimin olmasını ve yalnızca kadınların beni tatmin edici biri olarak görmesini istiyorum.

Konuşmayı bitirdim ve bitirdim. Hava aydınlanıyordu. Yalnızdım ve kalbim aydınlıktı.

Quick Reply

Change Text Case: