Geçen yaz eşimle birlikte denize gittik. Bütün yol boyunca onu nasıl becereceğimi ayarladım ama karımı tanıdığım için her şeyin bu kadar basit olmayacağını anladım ama onun deliklerinin düşüncesi beni terk etmedi.
Karım 30 yaşında, ince yapılı, siyah saçlı, göğüs 3+, boy 180 cm, o benim tanrıçam.
Seks yapmayı nasıl ve ne zaman istediğim prensipte dikkate alınmıyor, bu yüzden bunu kesinlikle karımın isteği üzerine yapıyoruz (bu bana uyuyor ve hatta yatakta emir verdiğinde beni tahrik ediyor). Ama çok tuhaf oluyor, sonra benimle tangalarla dolaşarak dalga geçiyor ve bana 3 hafta süre vermiyor. Bu, onu arka arkaya birkaç kez durmadan sikmeme neden oluyor, bu arada sikine ve taşaklarına tokat atıyorum, öyle ki düşününce canımı acıtıyor ve sonunda sik düştüğünde, geri çekilmeye başlıyor, böylece kanlı çizikler kalıyor. Ördek, geldiğimizde yaklaşık bir aydır seks görmemiştim ve yol boyunca düşüncelerim beni tahrik etti, sonuç olarak vardığımızda külotumun heyecandan kayganlaştığını fark etti bunu ve ne olduğunu sordum, onu gerçekten istediğimi söyledim, yanıt olarak bana ıslak kaltak dedi ve uyuyacağını söyledi. Sabah güneşlenmeye çıkmadan önce seks yapabilirim. Duştan tamamen çıplak ve ıslak çıktı ve yatağa gitti. Bütün gece sabah seksini düşünürken gözlerimi onun kıçından alamadım.
Sabah kalktı, kasık bölgesi biraz tıraşsızdı, meme uçları sabah soğuğundan dolayı göze çarpıyordu. Kahvaltı yaptık, mayo giymeye başladı, seks ne olacak diye sordum, yanıma gelip penisimi eline aldı, sıktı ve gün içinde ne düşüneceğini söyledi.
İpli beyaz mayosu, göğüslerine tam oturan yumuşak sutyeni ve çıkıntılı meme uçları, tüm yumruları, tüberkülleri ve tanga külotlarını, ayrıca amının içine giren jartiyerleri görebiliyorsunuz ve onun şeklini açıkça görebiliyordunuz. kabarık iç dudakların yanı sıra genellikle açıkta kalan hafif tıraşsız kasıklar.
Üstüne hafif şeffaf bir eşarp bağladı ve çantayı anlamak için kanserle önümde eğildi, tangası kıçına o kadar battı ki, ipin olduğu bölgede bile görünmüyordu. kıç, ve ip zaten amının üzerinde başlamıştı ve kumaş üçgeni zaten amının ortasından başlıyordu ve amın bir kısmı görülebiliyordu, ancak bu görüntü yalnızca eğilirken görülüyordu, o kansere dayanamazdı plaj, diye düşündüm. Ve güneşlenmeye gittik.
Eşarpını çıkardığında etraftaki tüm erkekler ona baktı, son zamanlarda bu beni çok tahrik etti, sanırım bunun nedeni beni uzun süre seksten uzak tutmasıydı, eskiden öyle yapardım çok kıskanıyorum ama şimdi birisinin karısını çıplak gördüğünü düşünerek tahrik oluyorum. Ve sanki şans eseriymiş gibi düzenli olarak cazibesiyle parlıyor. Ve şimdi çekirdeği kremayla sürmeye başladı ve sutyeni sağ göğsünden çıkıp meme ucunu açığa çıkardı, bunu hemen fark ettim ama gerçekten beni tahrik etti, fark etmemiş gibi davrandım. Sanırım o da fark etti ama göğüslerini bilerek yerine koymadı, kendine güneş kremi sürdü ve göğüsleri dalgalanıp tüm sahile döndü. Yakınlarda gözlerini ondan ayırmayan bir grup genç erkek vardı, onlardan uzaklaştı ve arkalarında durdu, onlara aldırış etmemesinin iyi olduğunu ve düşen göğüslerini görmemelerinin iyi olduğunu düşündüm. . Ama sonra bacaklarına bulaşmak için eğildi ve her birini ayrı ayrı sürmek için bacaklarını daha da genişletti. Burada nasıl bir manzara açtıklarını anladım. Penisim tahrik oldu ve serinlemek için denize koştum. Denizde durup eşimin kremayla üzerini kaplamaya devam etmesini izledim. Sutyenini düzeltti ama tabii ki herkesin göğüslerine bakacak zamanı bulduktan sonra elleri yukarıda olacak şekilde sırt üstü yattı. Meme uçlarının bir kısmı açıktaydı ve kenarlarda kahverengi haleler görünüyordu, sutyen meme uçlarına yakalanmış gibiydi ve ancak bu onun daha da yana gitmesine izin vermiyordu. Bu beni hem heyecanlandırdı hem de biraz sinirlendirdi çünkü hiç böyle kızlarla karşılaşmamıştım. Ona baktım ve sikin denizde kaynadığını fark ettim ve dimdik durdum ve aşağı inmeyi düşünmedim, o kadar kaşındı ki kaşımaya başladım. Ve dayanamadığımı anladım, var gücümle başımı sıktım, eşime baktım. bronzlaşırken iz kalmasın diye ipleri yukarıdan çözdü, bunu hep yapıyor, fincanların altına yuvarlıyor, güzelce tahrik ettiğimi düşündüm. Ve ne yaptığını, arkadan çözüp sütyenini bir kenara attığını, ne olduğunu anlamadım, bu henüz gerçekleşmemişti. İçime anlaşılmaz bir his çöktü, ne olduğunu anlamadım ama o kadar güçlüydü ki penisim bir ay boyunca orada depolanan spermlerle dışarı fırladı. Ne olduğunu anlamadım. Ağzım açık, kasılmalardan dolayı seğiren suyun içinde belime kadar ayakta duruyordum. Bana baktı ve göz kırptı. Sonra herkesin önünde durduğumu, elimde bir horoz tuttuğumu ve ağzım açık karımın göğüslerine bakarken seğirdiğimi fark ettim. Bütün sahil bana ve karımın göğüslerine bakıyordu. Her taraftan kahkahalar gelmeye başladığını duydum. Denizden dışarı fırlamış mayolarla koştum ve eşimden gitmesini istedim, planlarını değiştirmeye niyeti olmadığını ve akşama kadar burada olacağımızı söyledi. Oradan geçen kaç kişinin telefonla fotoğraf çektiğini ve sanki fark edilmeden bizi filme aldığını fark ettim. Eşim bana seks sözü verdiğini söyledi, ben de aldım ve bunun bir başlangıç olduğunu, bugünkü cinsel programın daha yeni başladığını söyledi. Yaklaşık bir saat sonra içimdeki utanç biraz azaldı, kendimi bırakmaya başladım. Eşim artık devamı gelecek, denize gidiyoruz dedi. Hala sutyensizdi.
Ganimetiyle sahilde oturabilmek için suyun başında durdu, bacakları ve ayakları suyun içindeydi. Bana belime kadar suya girmemi ve ona mastürbasyon yapmamı emretti.
31 çektiğim fark edilmesin diye kemerden biraz daha derine indim ve ona bakıp mastürbasyon yapmaya başladım. Ne kadar güzel, meme uçları güneşte parlıyor, banyodaki beyaz tanga ıslanıp biraz görünmeye başladı, bacaklarını daha geniş açtı ve hafifçe geriye yaslanarak ellerine yaslandı. Yakınlarda insanlar vardı ama artık ilgilenmiyordum, o anda yüzen tüm erkekler ve erkekler gözlerini vücudundan ayırmadan onun yanında yüzüyorlardı. Artık utanmaz karımdan hızla vazgeçeceğimi hissettim, ama yine beni şaşırtmayı başardı, biraz öne doğru eğildi, sanki tesadüfen külotunun bacaklarının arasındaki kenarına dokundu ve onları bir kenara itti. Arkasına yaslanıp ellerini başının arkasına koydu, bacaklarını açtı ve amını sudaki herkes görebilir hale geldi. Yanımdan yüzen adam bu deliği sikeceğini bile söyledi. Yine örtbas edildim ve ateş ettim. Yanına yaklaştım ve işimin bittiğini söyledim, beni oraya gönderdi ve kendisi de şimdilik uzanacağını söyledi. Yarım saat sonra yanıma geldi ve gündüz bronzlaşmasını bitirme zamanının geldiğini söyledi ve şimdi yanında bir grup adamın oturduğu soyunma odasına gitmem gerekiyor, bütün gün ona bakıp fotoğraf çektiler. telefonlarında içki ve sigara içtiler. Ve o onlara yaklaşırken çatlakların arasından izlemeliyim, mastürbasyon yapıp kapıya boşalmalıyım, sonra kabine girip kontrol edecek. Kabine girdim ve izlemeye başladım. Onlara yaklaştı, sadece yarı saydam ıslak tangalardaydı ve kedisi görülebiliyordu, ayrıca tanga ona o kadar sıkı oturuyordu ki onların varlığı çok şartlıydı. Oğlanlara sigara vermeyin, dedi. içlerinden biri bir paket çıkarıp ona verdi, ona yaklaştı, diğerleri hemen oturdu, böylece o da onların ortasına geldi. Bir sigara aldı ve içlerinden birinin elindeki çakmaktan bir sigara yakmak için eğildi.Onlar oturdukları ve kendisi ayakta durduğu için düzgün bir şekilde eğilmek zorunda kaldı, etrafında oturan adamların yarısı başlarını eğip incelediler. tanganın ipiyle neredeyse gizlenmemiş olan kanserli amcığı ve diğer üçü onun tam üstlerindeki sarkan göğüslerine baktı. Bir sigara yakmaya başladı ve o anda adam çakmağı biraz kendine doğru çekti, ateşe uzandı ve göğüslerinin yüzüne nasıl geldiğini fark etmedi. Bir orospu gibi bitirdim, her yerim titriyordu. Ama gitmedi, onlarla birlikte durdu ve sigara içti, ona söyleyeceğimi düşündüm, onlardan ayrılıp dışarı çıkana kadar bekleyeceğim. Yakınlardaydılar ve her şeyi net bir şekilde duydum, ona işlerin nasıl gittiğini sordular, her şeyi iyi karşıladı, kiminle olduğunu sordular, az önce gelmesine yardım eden ve burada giyinmesine yardım edecek bir arkadaşıyla onlara cevap verdi, ona çok iyi olduğunu söylemeye başladılar, onlarla oturmayı teklif ettiler, o zaten gideceğini ama bir dahaki sefere kesinlikle onlara eşlik edeceğini söyledi. İçlerinden biri kıçının tamamının kumda olduğunu ve silkelemeye başladığını, diğerleri hemen ona yardım etmeye başladığını, öndekilerin ise kalkıp omuzlarını silkmeye başladığını ancak hemen göğüslerine geçtiğini söyledi. Arkadan gelen biri parmağıyla kıçına tırmandı ve önden amını ovuşturdu, zaten nasıl kendimi sonuna kadar çekip bu kabinde üst üste ikinci kez bitirdiğimi anlamadım. Ben bitirene kadar 10 saniye boyunca bu pozisyonda asılı kaldı. Daha sonra artık gitme vaktinin geldiğini söyleyerek onlardan uzaklaştı. Dışarı çıktım, bitirip bitirmediğimi kontrol etmeye gider mi diye sordum, benim gibi bir paçavranın emirlerini ihlal etmeye cesaret edemediğini, dolayısıyla benden %100 emin olduğunu söyledi.
Göğsüne şeffaf bir eşarp attı ve otele gittik.
Denizde tanrıçamın aşağılaması ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Denizde olanlar için de, onları bekleyenler için de sahnelenmeyen videolar...
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 48 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version