Yumurta Elektrikli RedüktörGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Yumurta Elektrikli Redüktör

Post by Guest »

Yumurtaların çelik ve iki tavuk büyüklüğünde bir hayalim var. Çeliğe gelince, anladınız ..
Sabah kalktığımda bir üye buna değmez, ama yumurta isterler ve onları yumuşak ama germeyen bir dantel ve sarsıntı ile sararım. Sonra üye kalkar.
ama yeterli olmadı ve sonra Ali'de uyarmak için elektrikli bir silah buldum. Çinliler bunu tarif ettiği için, ancak uzaktan kumandayı beğendim, önemli bir voltaj veriyor ve elektrotları sol ve sağın ellerine uygulamanızı tavsiye etmiyorum, aksi takdirde şok edici görünmeyecek. Bunun için tasarlanmamıştır, ancak hisleri yumurtalara bağlarsanız, aptalca, acı yok, bu yüzden hafifçe seğiriyor. Ancak bu nasıl uygulanacağına ve nerede olduğuna bağlıdır. Yapıştırılabilen veya uygulanabilen 20x20mm mekanlarında bir seçenek var, hatta yenilerini bile satabilirler. Ama bu ilginç, ama biraz değil. Komik olan şey, yumurtaların bacaklara bakan, yani skrotumun yanlarında folyo veya çizgilerden bakır kontakları uygulamaktır. Bu zaten açılıyor ve yumurtaların bana ne göründüğü, çok büyük de iyi değil, ama küçük olanlar Il Faut değil. Büyük yumurta olduğunuzda, mağazaya gideceksiniz ve bacakların arasına kayacak ve kıçınıza gerecekler, çıkarmaya gelene kadar eve gitmeyeceksiniz. Yumurtalarınızda yumurtalarınızda yumurtalarınızı çalacaksınız. Bu heyecan verici, ancak trafik kurallarının kurallarını gözlemlemek ve ayaklara bakmak gerekir. Bazı eğitim sürelerinden sonra, uzun bir skrotumdaki yumurtaların uzunluğunun zaten bir üye veya daha uzun olduğunu anlayacaksınız. Bu bir sonuç olarak düşünülebilir.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Elektrikli arabalar
    by Guest » » in General
    0 Replies
    25 Views
    Last post by Guest
  • Yumurta emmeyi seviyorum