Fransız Hizmetçi Lily'nin Hikayesi
Koridorda duran Lily, sevgilisi Mösyö Constantine'in Nellie'nin eski menajerini okşamasını izliyor. Aynı zamanda Nelly, genç bir hizmetçi ve çamaşırcı Mirabelle ile yaptığı seks hakkında müstehcen bir hikaye anlatır. Herkes çılgınca heyecanlı.
Artık daha fazla dayanamayacağım. Elbisemi omuzlarımdan indirip, ağır, tahrik olmuş göğüslerimi ortaya çıkardıktan sonra, parmağımı hâlâ kaldırılmış eteğin altında tutarak ve onunla çalışmaya devam ederek, sonunda onlara doğru çıkıyorum. Konstantin dev penisini ovuşturuyor, inliyor ve parmaklarını kendisine aşık olan menajerin derinliklerine doğru itiyor. Hikayesi hepimizi deli ediyor. Beni gören Konstantin daha yüksek sesle inliyor.
Sevgilisinin önünde diz çöken Nelly, aletini ağzına alıyor. Onlara nasıl yaklaştığımı fark etmiyor, işine o kadar tutkuyla bağlı ki. Salyaları boğazından ve göğüslerinden aşağı iniyor, gözleri mutlulukla kapalı. Bir eliyle kalın iç dudaklarını okşuyor, diğer eliyle sarkık meme uçlarını çimdikliyor.
Konstantin elini eteğimin altına koyuyor, parmakları hızla üzerime kayıyor. Başım geriye atılıyor, dudağımı ısırıyorum, boşalmak üzereyim! Sevgilim usulca içimi okşuyor, yaşlı menajer ise onurunu emiyor, onun gözlerinde finale bizim kadar yakın olduğunu görüyorum!
Konstantin'in aletini eline alan Nelly, bir hizmetçi ve bir çamaşırcı kadınla yaşadığı kaba seks hikayesine devam ediyor. Gözleri kapalı dizlerinin üzerinde duruyor, aynı anda kendisini ve sevgilisini okşuyor. Hepimiz en derin coşkuda patlamak üzereyiz! Nellie kendine daha hızlı dokunuyor, nefesi kesiliyor.
"Mirabelle dilini bana daha da derinlemesine sokmaya başlıyor, tüm vücudu genç hizmetçinin kedisine arkadan gelen güçlü penis darbelerinden titriyor. Siyah meme uçlarını balmumundan ovuyor, ıslak cinsel yerimi tutkuyla yalıyor. Parmaklarımla cilayı kıçına doğru iterken hizmetçinin onun içinde çabalamasını izlerken göğüslerine nazikçe tokat atıyorum. Adımları hızlanıyor, inliyor, kalçalarını tutuyor, aletine maksimum erişim sağlamak için onları biraz kaldırıyor. Hizmetçi Mirabelle'in aletini amından çıkarıyor ve beklenmedik bir şekilde onu siyah mumlu anüsüne itiyor! Çığlık atıyor! Dudaklarından inlemeler çıkıyor, aniden klitorisimi ısırıyor, inleyerek başını ıslak kedime bastırıyorum ve midemde en güçlü kasılmaları hissediyorum, eş zamanlı en derin orgazmla sarsılıyoruz, hizmetçi küfrediyor ve sonuncusuyla. gücüyle sopasını Mirabel'in kıçının derinliklerine saplıyor, parmaklarını kedisinin içine itiyor. Onu yere doğru iterek, yüzünde bir yüz buruşturmasıyla donup kalıyor ve kalçasını sıkıca tutuyor. Daha sonra penisini çekip genç çamaşırcı kadının kalçaları arasındaki boşluğa biraz daha döküyor. Elleriyle kalçasını yanlara doğru uzatıyor, Mirabelle'nin yarıkları ve delikleri tamamen siyah, penisinden kalçaların arasındaki siyah boşluğa beyaz sperm akıyor. Cum her iki deliğinden de akıyor. Mirabelle ve ben zevkle inliyoruz, klitorisimi coşkuyla ısırıyor, hizmetçi akan siki sıkı anüsüne geri veriyor, uzun uzun sızlanıyor, adam saçını çekiyor. Göğüslerine tokat atıyorum, ısırıklarından ve en güçlü orgazmımdan ürperiyorum!
Konstantin'in eli bağırsaklarımın en derinlerine doğru ilerliyor, aşkım gözlerimin içine bakarak beni derinlere ve kendinden emin bir hale getiriyor. Şimdi sihirli sıvı hortumundan sıçramaya başladı, Nelly derinden inliyor, kırışık yüzüne ve göğsüne beyazımsı damlalar sıkıyor. Göğüslerini ona getiriyor, sarkık iç dudaklarını hızla okşamaya devam ediyor, sikini bana yönlendiriyor, kendimi indiriyorum, göğüslerimi açığa çıkarıyorum ve ağzımı açıyorum, parmakları hala içimde çalışıyor ve ben orgazm çığlıkları içinde boğuluyorum aşkım spermlerimi yüzüm ve göğsümle suluyor. Nellie sonunda beni fark etti, inlemelerimiz birleşti, eli sevgilimizin spermiyle kaplı göğüs uçlarımı okşadı. Parmaklarını içimde hareket ettirmeye devam ediyor, üçümüz inliyoruz, kadın onun taşaklarını yalıyor. İçimdeki eli gittikçe daha derine nüfuz ediyor, spermiyle yüzümüze ve göğüslerimize döküyor. Kendimi ona veriyorum, parmakları beni derinden yakalıyor. Bütün varlığım onun ellerinden ve spermlerinden gelen en güçlü coşku spazmlarıyla ürperiyor. Onun boşalmasını dudaklarımda yalıyorum, Nelly'ye uzanıyorum ve derin bir öpücükle birleşiyoruz, birbirimizin dudaklarından, yüzlerinden, meme uçlarından, göğüslerinden boşalmayı yalıyoruz.
Parmaklarımı eski müdürün şişmiş deliklerine sokuyorum, sevgilimin olgun metresini memnun etmek istiyorum! Bir parmağımı onun dipsiz olgun deliğine daldırırken, diğer parmağımı kıçına itiyorum ve parmaklarımı daha hızlı bir şekilde ona doğru itmeye başlıyorum. Her iki yuvada da elimle çok çalışıyorum. Konstantin de parmağını her iki deliğime sokarak bana da aynısını yapıyor. Nelly göğüs uçlarımı sıkıyor, sevgilisinin taşaklarını emiyor. Boğuk bir şekilde inliyor, yine hep birlikte patlayacağız! Aşkıma baktığımda, yanındaki çıplak yönetici özenle ağır taşaklarını emerken onun çıkıntılı, patlamak üzere olan şaftını yalıyorum. Sanırım ondan tüm spermleri emdik ama topları hâlâ büyük ve şişmiş! Her damlasını içmek istiyorum. Onun için hassas göğüs uçlarımı cilveli bir şekilde sallıyorum, uzun kirpiklerimi kırpıştırıyorum, uzun, lezzetli şaftımı yalıyorum. Konstantin "Aman Tanrım!" ve aleti yine sıcak sıvı kusuyor. İkimizin üzerine de yağıyor, açgözlülükle yüzlerimizi ve göğüslerimizi değiştiriyoruz, bunu sonsuza kadar tekrarlamaya hazırız!
Sonra bizi koridorun tam ortasına sırt üstü yere atıyor, geniş bacaklarımızı ayırıp üstümüze yatıyor. Uzun mızrağını sırayla bize saplıyor, onu bir yandan diğer yana hareket ettirerek, kalçalarını bükerek ve silahını giderek daha derine sürerek kendini eğlendiriyor. İkimizi de çok uzun bir süre bir araya getiriyor. yaramaz çamaşırcı Mirabelle ve diğer hizmetçilerle olan maceralarımız hakkında konuşuyoruz. Yuvarlak göğüsler ve ıslak kedi Mirabelle hakkındaki sözler seks partimize daha da ateş katıyor! Çamaşırcı kadının dar çatlağını hatırlayınca Konstantin'in gövdesi bir anda güçleniyor. Sopasını çeşitli pozlarda Mirabelle'ye nasıl soktuğunu, Mirabelle'nin ona nasıl inlediğini ve gülümsediğini, bacaklarını daha da geniş açtığını hayal ediyorum! Artık kıskanmıyorum, sadece çok tahrik oldum. Klitorisimi okşayarak kuyu başında uşakla yaşanan olayı anlatıyorum. Konstantin inanılmaz derecede heyecanlı ve yenilenmiş bir güçle onun için açtığımız deliklerimizi deliyor ve biz koridorda yerde yatarak inliyor ve birbirimizin meme uçlarını çekiyoruz. Bir ara ev sahibim Mösyö Michel de aramıza katılıyor. Adamlar bizi dört ayak üzerinde yan yana koyuyorlar, Nellie'nin sarkık kocaman göğüslerini sıkıyorum. Erkekler bize arkadan kaba sözlerle hayranlık duyuyorlar, sonra üstümüzde durup bacaklarını büküyorlar ve silahlarını arka geçitlerimize indiriyorlar. Biz öpüşürken onlar bizim için çalışıyorlar, kendi zevkleri için kıçlarını onlara gösteriyorlar!
İki hizmetçi efendilerini memnun ediyor ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version