Hemen seks olmadığını söyleyeceğim. Böylece yerel sakinler hikayenin sonunda ummaz))) Bu yüzden. Sürekli gittiğim bir kuaför var. Sadece keseceğim. Bu yüzden tarihsel olarak oldu,
bir saç kesimi sırasında sakin bir şekilde iletişim kuruyoruz, çünkü uzun zamandır tanıdık.
40 kişilik bir kadın ama havalı görünüyor. Yüzünde güzel. İyi figür. Genel olarak, dışarıya hoşlanıyorum. Ve bir saç kesimi sırasında yanlışlıkla vücuduyla, omuzlarıma göğüslerine eğildi .. Gerçekten şans eseri, çünkü bunun bilerek olacağını görmüyorum. Ve doğal olarak, metinlerde, onunla seks hakkında hayal kurmaya başlıyorum ..
işten sonra son saç kesimine kaydedildim. Sadece salondaydım ve o yalnızdı, başka usta yoktu. Konuştuk, konuştuk, beni kestik ve düşüncelerimde ima etmesi için dua ettim, umursadığını ve aynı sandalyeye alacağıma işaret ettim)))), her zamanki gibi, sadece soğuduk, güldük ve hepsi bu. Forum kullanıcılarına soru. Herkesin böyle spontane seks Müşterilerden herhangi bir müşteriyle var mı? Öngörülmediği ve gerçekleştiği gibi göründüğünde ... herhangi bir alanda .. kendiliğinden ve ofiste bir meslektaşı uzun süre aradığınızda değil ve kabul etti. kendiliğinden seks işte, ofiste vardı. Evlilikler arasında. Artık ilk karısıyla yaşamıyordu ama ikincisiyle yaşamıyordu. Ve bir meslektaşının doğum günü vardı, ofislerine gittim, beni masaya davet ettiler .. Sonra oturduk, sigara içtik .. içtik, ofise gittik ve biraz erteledik, bir şey tartıştım, artık hatırlamadık .. ve iki dakika sonra zaten öpüştük .. ve iş gününden sonra, ofiste seks yaptığımızda ve daha önce hiç olmadı. Bir kuaför fotoğrafı. Fazla boyalı ve kesilmiş You need to register to see the link.
İş yerinde kendiliğinden seks sorunu. ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version