Ofiste patronumla buluştuğumda sırtım üşüdü, bu şirkette yalnızca birkaç aydır çalışıyorum. Ve her türlü şeyi duydum. Ama değil
O gün beni belgeleri toplamam için siteye göndereceğini, şirketimizin emlakla uğraştığını varsaydım. Ve belirtilen adrese geldim, ofise gittim. Görünüşe göre burası aynı zamanda bizim ofisimiz ama onun takip edip kapıları anahtarla kapatacağını beklemiyordum. Burada olup biteni özetlemeye çalışıyorum. Ama A.N. cevap vermeden yanıma geldi ve bluzumun düğmelerini açtı, sanki sinir sistemim durmuş gibiydi ve bunu yapmak istiyorum ama ellerini çekemiyorum. Çıkarıp bir sandalyeye attı ve yanaklarımı okşadı, parmağını dudaklarımın üzerinde gezdirdi ve sessizce otur dedi. Ben neyim?
Otur dedim ve boynumu aşağı doğru eğdim.
Bu süre zarfında daha fazla ne deneyimlediğimi bilmiyorum. Korku, heyecan ya da arzu. Ama pantolonunu çıkardığında önümde kocaman güzel penisli güçlü bir adam durdu ve ona uzanıp kafasını yaladım, ellerini boynuma koydu ve onu daha derine soktu, boğazımı rahatlattım ve o tamamen ağzımı doldurarak girdi.
Kocama bunu hiç yapmadım ama burada başımı vahşi bir kedi gibi hareket ettiriyorum, onu olabildiğince derinden yutuyorum, gözlerinin içine bakıp ısırıyorum,
Saçımı alıyor, kalçalarını hareket ettiriyor ve boğazımı sikiyor.
İtişleri hızlandırıyor ve dalga dalga yüksek sesli inlemelerle boğazıma boşalıyor. Penisinin ağzımdan çıkmasına izin vermiyorum, başımı yavaşça hareket ettirip son damlaları topluyorum.
Kalktığımda, giyindiğimde ve gittiğimde hiçbir şey söylemedi.
Şirkette harika bir kariyer olacağını tahmin ediyorum
Oral seks ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version