Alen ve striptizcikadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Alen ve striptizci

Post by Guest »

Striptiz kulüplerini anlamak için konunun başlangıcı.
İlk hikaye, trajik, Alenya...
Benim hikayem değil dostum. Ama benimki benzer ve ayrıntılarda farklı. Genel olarak atmosfer tamamen benzer…
Kahraman derinden evli, zamanla duygular donuklaştı ...

Her şey bir hikaye şeklinde anlatılıyor:
Gündelik hayatın boş buketi içinde, sanki kader beni buraya getirmiş gibi, tesadüfen bir striptiz kulübüne girdim. Hafif formatlı bir kulüp, yani tanım gereği menüde seks yok, ancak mevcut menüdeki her şey denendi ... Pitoresk anıları saklamak için hafıza: Geceleri kulüpten bir tür hisle ayrıldım. ruhumdaki boşluk. Ancak ilk geceyi bu tarz bir kulüpte geçirdiyseniz sizde de bu tür duygular yaşanır çünkü bir eksiklik unsuru vardır. Etkinliğin formatı bana pek net gelmedi, duygu fırtınasına neden olmadan ... daha çok yaş ve deneyim nedeniyle, 25 yaşında muhtemelen bir arkadaş olurdu. Bunlar zaten bazı iç ilkelerdir: Vücudunuzu paylaşmalı ve yalnızca sizi içtenlikle ilgilendiren ve duyguları uyandıran biriyle kucaklaşmalısınız. Ve burada, alacakaranlıkta uzanmış, neredeyse isimsiz yüzlerle çevrili diyebilirsiniz, sarılıyorsunuz, dokunuyorsunuz, okşuyorsunuz ... ama bu sizi yakalamıyor, neredeyse bir oyuncak bebekle olduğu gibi ... bir noktada geri adım atıyorsunuz , tüm olaya yandan bakın ve hatta size komik bile geliyor

İlk ziyaret hızla geçmişte kaldı, hafızadan silindi. Tüm bunların geçici bir olay olduğunu ve pişmanlık olmadığını anladım. Ama "akşamdı, yapacak bir şey yoktu" ... birkaç ay sonra kendimi yine yetişkin erkeklere yönelik bir eğlence parkında buluyorum. Bu sefer oraya bilinçli olarak gitmeye başladım - birkaç kulüpte dolaştım, zaman ayırdım, iletişim kurdum, çok konuştum ve sadece beni gerçekten çekenleri seçtim. Bir ay süren düzenli gezilerden sonra ben de dahil oldum ve doyasıya keyif almaya başladım. Arkadaşlarım ve yoldaşlarım beni illüzyonlar ve tatlı rüyalar dünyasına dalma sürecinden uzaklaştırmasınlar diye daha sık yalnız gidiyordum.

Fakat bir noktada tüm bu geziler monotonlaşıyor ve ilgi çekici olmaktan çıkıyor, çünkü bunlar gelişimin çıkmaz bir dalı... Her yolculuk hoş olsa da bir öncekinden farklı değil. bir önceki. Oyunun eksikliğini giderek daha fazla hissediyorsunuz, ancak bu anlaşılabilir bir durum, "seks var gibi görünüyor ama orada değil", duygular sahte ve samimi değil, bu sadece kızların işinin bir parçası. Muhtemelen, oyunun kurallarını hemen kabul etmek ve daha önce keşfedilen yolu takip etmek, rahatlamak, zaman zaman kendinizi duygulara aşırı yüklemeden iletişim kurmak daha iyi olacaktır. Ama hayır…

Oturuyorum, kimseye dokunmuyorum ve sonra O oturuyor. Bağlandığı şeyi anlamak hala imkansız, belki bir gülümseme, belki yüz ifadeleri, davranışlar, ses tonlaması, duygular... belki de hepsi bir arada. Eğer bu yerlere gittiyseniz, doğal duyguların nadiren ortaya çıktığını bilirsiniz. O gerçekti ve aynı zamanda oldukça doğaldı.

Sıkıştım, sıkıştım, kancayı yuttum vb. Çok fazla iletişim kuruyoruz, baş başa vakit geçiriyoruz, tutkulara veda ediyoruz. Tutkulu, çünkü baş başa kaldıktan sonra bile kuralların izin verdiğinden daha uzun süre ve daha açık bir şekilde birbirimizi okşamaya ve kucaklaşmaya devam ediyoruz. Hatta salonda genellikle para cezasına çarptırılan yasak resepsiyonlar, derin öpücükler bile var. Huzur ve sessizlikte bile zihnimin tedirgin kaldığını anlıyorum. Bir anda onu tekrar tekrar görmeye hazır olduğumu fark ediyorum ama eve geldiğimde acı bir gerçekle karşı karşıya kalıyorum. Bir evim, bir rejimim, bir ailem, çocuklarım var, hızla ortaya çıkan bir bilişsel uyumsuzluğum var, hepsi bu... Sadece akşam için ayrıldığım gündelik hayata dönüyorum... Anlıyorum, yapmayacağım' geri dönme...

Ama zehir çoktan damarlara yayılmış, güzel düşüncesi hayır, hayır ve günlük yaşamda ve yoğun yaşam programında yolunu buluyor. Bir akşam geçirmek, tekrar gelip orada olmak, iletişim kurmak, sarılmak mümkün. Mantığım, onun üzerimde nasıl birdenbire bu kadar güçlü bir etki yarattığını anlama ve açıklama ihtiyacında ısrar ediyor, bunu onunla tartışmaya çalışıyorum, neden bu kadar büyük bir güce sahip olduğunu. Ama öyle görünüyor ki yine tuzağa düşüyorum, sadece okşuyorum ve o gözlere bakarak bir şeyler söylüyorum.

Meditasyona hapsolmuş günler, modası geçmiş bir şemsiyenin üzerindeki yağmur damlaları gibi hüzünlü bir şekilde geçiyor. Hareketlerim, uzun zaman önce yüklenmiş bir programa sahip bir robota benziyordu, ancak yavaş yavaş güçlü bir akıntının beni baştan çıkarıcı bir uçuruma sürüklediği anlaşıldı. Uzanıyorum, dinleniyorum ve tüm düşüncelerim orada, onunla... Gerçek bir Alen gibi, ona yazmaya ve tüm şefkat ve sevgi akışıyla kalbimi ve ruhumu açmaya karar veriyorum. Böyle bir zevk seviyesine yükselmek ve aynı zamanda bu kadar yüksek bir laf ve incelik standardını yükseltmek için, genç, testosteron dolu günlerimde bile kendime izin vermedim. Mesajım onun benim için bir ideal olduğunu, bu ahlaksızlık ve yanılsama yerinde sıkışıp kalmış saflığın ve kutsallığın kişileşmiş hali olduğunu şefkatle ima ediyordu. Bütün meselenin tam olarak bu çelişkide yattığını vurguladım - "sen cennetten inmiş bir meleksin." Ve onun mesleğinin, yani mesleki deformasyonun başa çıkabileceğimiz önemsiz bir şey olduğu gerçeği. En sonunda konumumu netleştirdim: Aramızda bir gelecek olmadığının farkındayım. Bu önemli dokunuş, ona karşı hissettiğim tüm duygulara rağmen benim ayrılma isteğimi vurgulayarak mesajı anlamla doldurdu.

Birkaç gün süren özenli bekleyiş, sesli mesajlarla, dokunaklı mesaj için şükran sözleriyle ödüllendirildi. "Kimse böyle yazmadı" diye yankılandı içimde. Benim için bu şu anlama geliyordu: "Burada samimi destek almak gerçekten nadirdir." Bu ipucunu alaycılıkla pekiştirdim, benzersizlik yanılsamasını güçlendirdim. Bu seslerin arkasında böyle bir manik takıntıyı keşfetmemiş gerçek bir psikoloğun, işini bilen bir taktikçinin olduğuna nasıl da inanmak istedim. Bu ses kayıtlarına kaç arzu yatırılıyor! Ama sonra gökyüzünde bir fırtına bulutu gibi sessiz bir sessizlik oluştu... ne mesaj kaldı, ne de hiçbir şey.

Eşim, o eski memede olduğu gibi durumumu fark etmeye başladı: "Bir kız seni terk ettiğinde neden bu kadar üzgün olduğunu karına nasıl açıklayabilirsin?" Evimin gerçekliğine döndüm. Beni ciddi bir sohbete çağırıyor, bizi sıradan komşulara dönüştürmekle tehdit eden bencilliği ima ediyor. Benim için beklenmedik bir şey, geceleri benim için tutkulu seks ayarlıyor ... ama onunla seviştiğimde gözlerimin önünde onu hiç görmüyorum, sessiz olanı görüyorum ... bilişsel uyumsuzluk yoğunlaşıyor ...
Zaman sessiz bir melodi gibi geçiyor ama evimde ve düşüncelerimin en gizli kuytu köşelerinde en ufak bir değişim belirtisi yok. Sessizlik o kadar yoğun ki tüm mahalleyi sular altında bırakabilir. Görünüşe göre içimdeki her şey, yağmur gibi azalmaya başlıyor, bu da azalıyor ve çatıda huzurlu bir davul çalmaya dönüşüyor. Ve şimdi, içsel sızlanmanın kaynağı yavaş yavaş azaldıkça, içeride bir şeylerin nasıl değiştiğini fark etmeye başlıyorum. Yavaş yavaş farklılaşıyorum - gergin, şehvetli bir histeriden ısrarcı, soğuk bir taşa dönüşüyorum. İlk defa böyle yaşarken içimdeki boşluktan üzüntü hissetmiyorum çünkü tutku, duygu patlamaları ve midemdeki kelebek fırtınası yok oldu. Kayıtsızlık beni kollarına alıyor - sanki hiçbir şey hissetmiyormuşum gibi hissediyorum ... şu anda sinirlerin artık açığa çıkmadığını fark etmekten memnunum.

Geçen gün onunla tekrar buluşmaya hazır olduğumun anlaşılması geliyor. İç dünyanızı tekrar kontrol edin. Barda oturarak belirli bir amaç olmadan yürüyorum. Onu görüyorum ve anında iç fırtınanın kaybolduğunu, histeri ve gürültünün kalmadığını fark ediyorum. Başka bir misafirle birlikte, yine de samimi, güler yüzlü ve gerçek. Eski bir şarkıyı hatırlıyorum You need to register to see the link.

Şöyle dedi: "Tanrı aşkına,
Eyalet aşk tanrım!
Senden fazla ücret almayacağım -
MUR için genel olarak indirimle...”.
Ve burada, en ilginç olanı
Neredeyse size yalan söylüyordum kardeşlerim:
Sonuçta o bir polisti. Ve dürüst.
Ve onu tutukladı.

Ve ... buraya cesur bir nokta koyuyoruz.

Bu hikayeyi mutlu sonla bitirmek mümkün ama Alenya'nın öyle bir sonu yok...

Ama her şeye değdi. Bunu okuyan herhangi birinin kafası hala karışıksa açıklamaya hazırım: Duygularınız dünyadaki en değerli evrensel para birimidir. Hiçbir şey deneyimlemiyorsanız, o zaman soru şudur: Ne için yaşıyorsunuz?

Bu, kulübün ekranının arkasında ne olduğunu ve nasıl olduğunu yeni öğrenmeye başlayan bir alenok'un hikayesi, henüz süreçlere dair bir anlayış yok, kulüpteki hanımlarla nasıl hareket edileceğine dair bir anlayış yok. Yetişkin eğlence parkı...

İkinci hikaye ise sona ulaşmak isteyen deneyimli bir yürüyüşçü için olacak...
Devam edecek...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post