Merhaba Yardım arıyorum, çok zor bir duruma girdim - para tamamen sona erdi. Nezaketiniz için gerçekten umarım. Kelimenin tam anlamıyla en gerekli olan için paraya ihtiyaç vardır: karabuğday, makarna, un, yumurta ve küçük sebzeler. Herhangi bir miktara minnettar olacağım. SBP için telefon numarası: 8- (9-52) -1-33-6-5-1-0. Herkese teşekkürler
g. Permiyen.
[url=viewtopic.php?t=4703]Merhaba[/url] Yardım arıyorum, çok zor bir duruma girdim - para tamamen sona erdi. Nezaketiniz için gerçekten umarım. Kelimenin tam anlamıyla en gerekli olan için paraya ihtiyaç vardır: karabuğday, makarna, un, yumurta ve küçük sebzeler. Herhangi bir miktara minnettar olacağım. SBP için telefon numarası: 8- (9-52) -1-33-6-5-1-0. Herkese teşekkürler g. Permiyen.
Merhaba Yardım arıyorum, çok zor bir duruma girdim - para tamamen sona erdi. Nezaketiniz için gerçekten umarım. Kelimenin tam anlamıyla en gerekli olan için paraya ihtiyaç vardır: karabuğday,...
Merhaba Aynı şeyle ilgili, ihale durumunun onuruna yağladım - ücretler dikkatliydi. Ben bunun sonundayım. Düzeltme Aynı şekilde bir mektuba ihtiyacımız var: Yunanlılar, Macaaronlar, Muca, Yumurta ve...
Acil yardıma ihtiyacım var yiyecek yok, buzdolabı boş ve maaş hala uzun zaman önce olana kadar, kayıtsız olmayan herkes her kuruş için minnettar olacaktır