Seks MZHM, ZHMZH, ensest sahibi olmak için “şaka” nedir-Ortak öncelikle duygusal heyecana neden olmazsa? Lanet tamamen mekanik mi? Siktir et saoi kızı /oğul da genç bir beden ya da ilgili bağlar ya da banal erişilebilirlik ya da sadece daha zayıf olanı boyun eğme yetkisi ile?
Bence, seks yapmanız, çocukları eğitmeniz ve göstermeniz, her iki partnerin de fantezilerinin zevkini ve somutlaşmışlığı için seks yapmanız gerekiyor. Sağ?
Seks MZHM, ZHMZH, [url=viewtopic.php?t=6196]ensest[/url] sahibi olmak için “şaka” nedir-Ortak öncelikle duygusal heyecana neden olmazsa? Lanet tamamen mekanik mi? Siktir et saoi kızı /oğul da genç bir beden ya da ilgili bağlar ya da banal erişilebilirlik ya da sadece daha zayıf olanı boyun eğme yetkisi ile? Bence, seks yapmanız, çocukları eğitmeniz ve göstermeniz, her iki partnerin de fantezilerinin zevkini ve somutlaşmışlığı için seks yapmanız gerekiyor. Sağ?
Parmaklar çok uygun değil, hatta iki, üç. Her şeyin evde satın alması ve saklaması da uygun değildir, gerçekçi bir fallus. Ve penetrasyonu hissetmek için günlük hayatta ne olabilir? Ya da anal cork...
Ben bir mentor arıyorum. Profesyonel Kuliligusnik. Yalamak, ama kalite konusunda endişelenmek ... Bana birkaç Lizania dersi vermeye hazır olan 18 ila 40 yaş arası bir kız arıyorum. 100'ün tamamında...
Herkese selam! Birçoğunuzun bildiği gibi, Telegram'ın seks konusu hakkında, örneğin Porevo, Sexwifelife ve diğerleri hakkında birçok tematik sohbet yapmadan önce. Ne yazık ki, tüm bu sohbetler...