15 yaşındaydım. Bir zamanlar baba Cumartesi günü ülkeye gideceğimizi söyledi. Oraya gitmek istemedim, orada sıkıldı. Bir keresinde, daha gençken, geçen yıla kadar, orada büyük bir erkek şirketi toplandı ve Kazak soyguncularında neşeyle oynadık, bahçelere tırmandık ve gölette yüzmeye gittik. Ama arkadaşımın çoğu benden 2 yaş büyüktü ve bu yaz kimse ülkeye gelmedi. Ancak baba, uzun zamandır siteye koymayı hayal ettiği bir hamamın inşası için malzemenin alıntı yapılması gerektiğini söyledi.
Dört saat geçirdim ve şantiyenin ve akşam veya yarın sabah getireceğine söz veren yapı malzemesi alanının hazırlanmasında dört saat geçirdim. Sonra öğle yemeği yedik. Babam elma ağacının gölgesinde bir hamakta dinlenmek için uzanıyordu ve gölete gittim. Zaten Ağustos ayının son günlerinde gölette kimse yoktu. Suya ayağımla dokundum - sıcak, güneşte ısıtılmış - yüzmeye karar verdim. Ama sahilde değil, birinin gelebileceği, ama göletin biraz yukarı çıkması. Orada kıyı biraz daha yüksekti, sık sık ondan daldık. Ve söğüt çalıları büyüdü, meraklı gözlerden saklandı. Çıktım, gömleğimi çıkardım, şortlar, etrafına baktım-ben yalnızım, hiç kimse ve beyaz külotlarımı çıkardım-neden onları ıslatmak için, karar verdim. Ve koşudan suya daldı. Swing, ılık suyun tadını çıkardım. Uzun zamandır çıplak yüzmeyi hayal etmiştim.
ilk başta karşı kıyıya yelken açtım, sonra göletin karşısında baraja ve sırtına yüzdüm. Bir kurbağa gibi yüzdüm, suyu ittim, sonra bir tavşan, sonra bir atış, sudan atladım. Ve beyaz kıçım güneş ışınlarının altında parladı ... ve sonra sırtımın üzerine yuvarlandım ve kedi bir olta şamandırası gibi ortaya çıktı.
Burada plajda Suyun yakınında bir çocuk var, nasıl yüzdüğümü izledim. Kıyıya yüzdüm ve göğsümdeki suyun altına girerek dibe doğru durdum. "Neden yüzmüyorsun?" Diye sordum. “Nasıl yüzeceğimi bilmiyorum,” diye yanıtladı.
suyu terk etmeye başladım ve çocuğun ıslak üyemi nasıl düşündüğüne, bir yumrulara sıkıştığına dikkat ettim.
çömeldim ve konuştuk. Çocuğa Misha deniyordu, Eylül ayında dördüncü sınıfa gidecek, babasıyla birlikte kulübeye geldi, ama içti ve şimdi sarhoş. Ayı sarışın, mavi gözlü ve çok güzel küçük bir şeydi. Düşüncem titredi: Onu soymak zorunda kalacaktım ... ve ona yüzmeyi öğretmeyi teklif ettim. Mishka hemen kabul etti ve soyunmaya başladı ve isteğim olmadan şortla birlikte külotunu çıkardı. Çıplak, küçük bir boru ve arkasında iki top var! Suya adım attım, ellerimi öne koydum, dedi:
- Ellerime git, seni destekleyeceğim. Ve bir köpek ve gurme gibi kürek çekiyorsun.
Bear suya girdi, biraz sarıldı, ama bana geldi ve ellerime uzandı, beni özenle suyun üzerine dövmeye başladı, hepsine püskürttü ve bir köpek gibi kürek çekti. Ve onu aşağıdan destekledim. Ve o yüzdü ... ve kedi elimden geçti ... bu yüzden beni yüzemediğini kandırdı !!? Ancak kuvvetler hızla Misha'da sona erdi ve bacakları suyun altına indi. Çocuğu aldım! Ve o benim horoz kıçına dokundu böylece ona baskı yaptı. Bear sadece gülümsedi, bundan hiç yapılandırmadı. Ve bundan bir üyem vardı ve büyümeye başladım! Biz sudan çıktık, çocuk benim horoz baktı ve dedi ki:
- vay, ne kadar büyük! Dokunabilirsin!
Sohbetin böyle bir dönüşüne hayran kaldım ve cevap verdim: - Evet!
Micah iki parmağıyla ilk önce horozumu aldı ... Cildi yavaşça penisin başından çektim ... ve sarsılmaya başladım.
Şaşırdım. Sonuçta, kendim nasıl mastürbasyon yapacağımı bilmiyordum. Ama bu küçük olanın üyemle oynamasından çok memnun oldum! Bir orgazm girdim ve hemen çocuğun yüzünde bitirdim! Damlar dudaklarına çarptı ve tükürmeye başladı ... ve yıkamaya gitti! Ben de suya gittim ...
tarlada kulübelere gittiğimizde çocuğa nerede mastürbasyon yapmayı öğrendiğini sordum. Misha, Valya'nın ona bunu öğrettiğini söyledi - ülkedeki bir komşu ...
evde beni "sürpriz" bekliyordu.
Babası kızgındı ve beni azarladı:
- Bu kadar uzun süre nerede takıldın!? Araba geldi, ama sen değilsin, sürücüye boşaltmaya yardım etmesini istemek zorunda kaldım ... Ve aynı akşam şehre gittik. Artık Mikha ile tanışmadım.
Gölet üzerinde ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version