Tarlalar için üniversal açıcılarkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Tarlalar için üniversal açıcılar

Post by Guest »

Selamlar. Genel olarak, Tinder'dan ayrıldıktan sonra henüz сз üzerinden flört indirmemeye karar verdim. Twinbee sadece bir tür hileli karanlıktır ve VK'da dönüşüm ve algoritmalar, benzer bir açıklama ve fotoğrafa sahip olan Tinder'dan çok daha kötü, bu yüzden alanları tanımaya karar verdim. Ama bir soru var çünkü. Alanlarla çok uzun zamandır tanıştım ve esas olarak belirli bir bağlamda, yani belirli bir şeye tutunma seçeneğinin olmaması durumunda az çok yeterli veya tarafsız açılışlar var mı? Örneğin, s/z'de ojp'nin bilgilendirici olmayan bir profili varsa ve fotoğraf da hiçbir şey söylemiyorsa, bu durumda çok tarafsız ve oldukça mantıklı bir açılış yapmış oldum demektir. . Prensip olarak isteyenler her zaman cevap verdi ve diyalog başladı. Dolayısıyla, buna göre birisi benzer bir şey önerebilir, ancak örneğin, ulaşımda bir yere seyahat ettiğinizde veya bir platformda durduğunuzda veya sadece sokakta durduğunuzda ve tek başına ayakta durduğunuzu gördüğünüzde ozhp ve aslında tutunacak hiçbir şey yok. Yaklaşma korkusu ve benzeri şeylerde herhangi bir sorun olmadığını hemen söylemeliyim ama ojp'yi açarken maksimum dönüşümün olmasını isterim.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post