Bu daha önce hiç olmamıştı! Gerçeği nasıl öğrenebilirim?General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bu daha önce hiç olmamıştı! Gerçeği nasıl öğrenebilirim?

Post by Anonymous »

İlk seks sırasında kız anilingus, cunnilingus, anal seks, her zamanki gibi geldi ve fışkırtma oldu. Hayatımda ilk defa durmadan 50 kere boşalan bir kızla karşılaştım. Ve yarısının ilk defa olduğunu söyledi! Ve çok az deneyim var. Anilingustan, analdan titriyordum, çoktan vay be orgazm olmuştum, ilk kez fışkırt dedim. Sonra 21*5.5'lik bir oyuncak vardı, çok büyük olduğunu söyledi, bunlardan hoşlanmadı ama hepsine girdi ve rahim orgazmı oldu, ne olduğunu biliyor ama bilmediğine onu ikna ediyor. Yalan söylediğini nasıl anlayabiliriz veya daha doğrusu kontrol edebiliriz. Geçmişe karşı hiçbir kıskançlığım yok. Yalan söylemeleri hiç hoş değil. Ve genellikle dedikleri gibi, büyüklük önemli değil, beceri önemli. Görünüşe göre, eski sevgili hala bir kadın avcısıydı, beynini kandırdı, ama en iyi seksi onunla yaptı, sonra en iyisinin benimle olduğunu söyledi. İlki büyük ve şişmandı. Evet, büyüklerin eklentilerini ve falluslarını seviyor. Ama hoşlanmadığını söylüyor, hislerinden penisimin, eklentilerin veya fallusun çok daha güçlü olduğunu görebiliyorum. Bütün bunları nasıl kontrol edebilirim???

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post