Başka şehirden bir kız. Online randevukadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Başka şehirden bir kız. Online randevu

Post by Guest »

Herkese selam. 29 yaşındayım. Mayıs ayında ilk kez çevrimiçi buluşmayı denedim ve aynı anda en popüler 3 sitede (deve, tindor ve veka flört). Amaç ilişkileri ve aşkı bulmaktır. Bu 3 ay boyunca yaklaşık 15 kişiyle canlı olarak görüşmeyi başardım, herkes yeterliydi. İlk toplantıların ardından birkaç kişi birleşti, geri kalanı iletişime devam etmeye hazırdı. Kişisel düzeyde kimse bana gelmedi (görünüşte seçiciyim, tipimi karşılamak zor), bu yüzden istediğim kişilerle arkadaşça bir formatta iletişim kurmaya devam ediyorum, geri kalanıyla iletişimi yavaşça azalttım Hiçbir şey.

Her üç ayda bir birkaç haftalığına Moskova'ya tatile gidiyorum. Aşırı bir yolculukta yerel kızlarla tanışmaya karar verdim - aniden ilginç bir şeyle karşılaşacağım. İkinci gün bir profil buluşuyor - ve bunun gerçekten benim tipim olduğunu anlıyorum. Şehrimde 2 ay boyunca kürekle attığım yüzlerce (ve muhtemelen binlerce) profil arasında gördüğüm en iyi şey burada. Süper beğeni koyuyorum, bir gün sonra karşılıklılık geliyor. Yazı. Sonuç olarak, birkaç gün geçti, tatilin sonu geliyor ve ben ayrılıyorum - ve kız artık yazışmaları okumadı ve başvuruyu bile açmadı. Bu çok sinir bozucu.

Şehir gezisinden döndüğümde aniden anketteki verilere göre onun sayfasını VK'da aramayı düşündüm ve başardım. Hemen değil ve büyük zorluklarla. Yazdım, kim olduğumu açıkladım, yazışmalar başladı. İlk başta her şey yolunda gitti, ama sonra kız birdenbire benimle iletişim kurmanın ilginç olduğunu söylediler, ancak başka bir şehirden olduğum için yazışmalarda bir anlam görmedi. Bir süre sonra gelmemin benim için sorun olmadığını tartışıp savundum. Bu fikri onayladı ama cevabın şu olması kafamı karıştırdı: "Evet, buraya gelmeye karar verdiğinde iletişime geçelim." İşte burada durdular. Erik gibi kokuyor. Yazışmamızın ertesi günü aniden СЗ'de aktif hale gelmesi de utanç vericiydi (sohbet kaldı ve ben ne zaman çevrimiçi olduğunu görün) ve her gün oraya gidiyor - görüyorsunuz, o başka biriyle yazışıyor.
Genel olarak bir ikilemim var. Özellikle bu kişiyle tanışmak için 2 ay sonra oraya gelmeye hazırım ama bunun için çalışma saatlerimi planlamam ve bir dereceye kadar başımın üstüne çıkmam gerekecek (sıradan bir ofis çalışanıyım). Ancak bunca zaman boyunca genç hanımın birleşmeyeceğine ya da bu süre zarfında birisinin yolunu kesmeyeceğine dair bir kesinlik yoktur. Benim şehrimde flört etmek, eğer bir şey olursa, durmuyorum. Ne düşünüyorsun?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post