Hikaye için giriş verileri:
19 yaşındayım, arkadaşım ve kız 18 yaşında.
Arkadaşım bakire, geçmişte lezbiyendi
Kızla birkaç yıldır çıkıyoruz. Yaklaşık 2,5 yıldır seks. Kız biraz tombul, arkadaş ise zayıf.
Hepimiz aynı yerde çalışıyoruz ama farklı vardiyalarda. Kız bu sene mezun oluyor, arkadaşımla ben bir sene sonra mezun oluyoruz.
Arkadaş kızın varlığından haberdar. Hatta onunla birkaç kez yolumuz kesişti. Tarih:
Gençliğimden beri bir kızla çıkıyorum. İlişkimiz esas olarak seks ve onunla herhangi bir şekilde bağlantılı olan her şey üzerine kurulu, tartışılacak birkaç konu var ama fazla değil. Birbirimizin ilkiyiz, dolayısıyla hiç seks partnerimiz olmadı.
Geçen sene bir sınıf arkadaşımla arkadaş oldum. Birkaç sınıf arkadaşından (erkeklerden) oluşan bir grup ve yakın iletişim kurmaya başladı. Erkeklerin yanında kızlardan daha rahat olan tipik bir kızdır. Bizim kızlar nedense onu kabul etmediler, belki de rekabet hissettiler, bilemiyorum. Genel olarak arkadaştık, arkadaştık. Ve buhar odasında sandalye yerine elimi kazara uyluğuna koyduğumda, yüzünde sorgulayıcı bir ifade değil, bir tür zevk gördüm. Bu duruma "bazı tepkiler" gösterdim
You need to register to see the link.
Ve o, sanki şaka yapıyormuş gibi onu aldı ve elini kasıklarımın üzerinde gezdirdi. Tabi ki tamamen şanssızdım ve farklı düşünceler kendiliğinden aklıma gelmeye başladı. Eve döndüğümde, bu konuyu tartışmak için onu aradım ve "ahlaki" bekaretini kaybetmesine "yardım etmemi" istediğini itiraf etti (kendisini fiziksel olarak mahrum bırakmıştı), çünkü... Hiç erkek arkadaşı olmadı ve tüm arkadaşları arasında sadece bana güveniyor. Genel olarak bunu uzun süre konuştuk, eğer böyle olursa arkadaşlığımızı veya ilişkimizi hiçbir şekilde etkilemeyeceği ve tüm bunların gizli olacağı konusunda anlaştık çünkü... Bunu bir şekilde birisiyle paylaşmak onun için karlı değil. Genel olarak konuştuk ve her şey bir şekilde sona erdi çünkü... O zamanlar 18 yaşında değildi ve ancak 18 yıl sonra denemek istedi. You need to register to see the link. yaklaşık 4 ay sonra yaklaşıyor ve aniden yakın arkadaşlarını "değerlendirme için" bana atmaya başlıyor. Peki burada ne saklayabiliriz, vücut çok güzel, kemikleşme garantili. İşte o andan itibaren kafama takıldı. Ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok. Kızı aldatmak istemiyorum ama yeni seks deneyimi de sorun değil. Kız bu konuda son derece kategorik, FFM veya FFM konusu bile onun için korkunç
BİR KIZ ARKADAŞLA SEKS AMA BİR KIZI VAR. ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version