Kardeşimle ilk kezseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kardeşimle ilk kez

Post by Anonymous »

Bugün okuldan sonra her zaman olduğu gibi ailem ve ağabeyim evde olmadığı için aceleyle eve gittim. Bugün annem 24 saat hastanede nöbetçiydi, babam eve geç geldi, erkek kardeşim ise askerden yeni dönmüştü ve bu günlerde hâlâ terhis olmasını kutluyor ya da kadınlarla sevişiyordu. Ancak kapıyı açtığımda kardeşimin evde olduğunu gördüm. Odasına baktım - uyuyordu, sadece boxer şortla kanepede yatıyordu ve içindeki tümsek beni çağırdı. Uzun zamandır kardeşime dokunmanın, taşaklarını yalamanın, yarı sulu kafasını yalamanın ve penisini ağzıma götürmenin hayalini kuruyordum... Kardeşimi çıplak şortumla görmek penisimi zorlamaya ve kafasını kaldırmaya başladı! Ah! Keşke şimdi kardeşimin yanına gidebilseydim ve... Ama uyanıp beni tekmelemesinden korkuyorum... Riske girmemeye karar verdim ve ellerimi yıkamak için banyoya gittim. Ve sonra beni bir sürpriz bekliyordu: Görünüşe göre erkek kardeşim geceyi başka bir kızla geçirdikten sonra duş aldı, banyo yaptı ve yıpranmış külotu ve tişörtü çamaşır makinesinin üzerinde yatıyordu. Külotunu aldım, kendimi ona bastırdım ve penisinin ucundan çıkan kayganlaştırıcıyla ıslanmış vücudunun, terli toplarının kokusunu içime çektim! Bu koku beni büyüledi ve heyecanlandım. Bu onun kirli külotunu koklayıp mastürbasyon yaptığı You need to register to see the link. değil. Bu sefer de kardeşimin külotunu kapıp tüm kıyafetlerimi fırlatıp odama koştum. Ve burada çıplak yatıyorum, 14 cm'lik küçük ince penisimle mastürbasyon yapıyorum ve kardeşimin külotunu kokluyorum, bu kumaşın bir saat önce 17 santimetrelik xyu'suna, kıllı toplarına sürtündüğünü, sıcaktan terlediğini, aromasını yaydığını ve tuvaletten sonra bile ucundan damlaların külotunun kumaşına nasıl emildiğini hayal ediyorum! Orada uzandım ve mastürbasyon yaptım... Kaç kez geldiğimi bilmiyorum, tüm vücudumu spermimle tükettim. Zaten su gibi oldukça inceydi ve kedim zaten yorgundu ve yükselmiyordu. Tüm bunlara hayran kaldım; yüzümü kardeşimin külotuna göstererek dinlenerek yattım. Hatta bir nevi uyuyakalmışım. Aniden ağabeyimin kaba sesi kafamın üstünde duyuldu: "Ah, seni kahrolası ibne, ne yapıyorsun?! ...Fetişist misin?! Kahretsin, evet, bir fahişe gibi, her şeyin temiz! Sen gerçek bir ibnesin!!!" Külotunu yüzümden çekip beni kırbaçladı. Korktum, ne yapacağımı bilemedim, kardeşime baktım ve erkek kardeşimin penisinin külotunun arkasından dışarı çıktığını fark ettim - ya daha önce mastürbasyon yaptı mı, yoksa çıplakken bana mı sert davrandı? Artık kardeşimin beni döveceğini, yüzümü kana bulayacağını düşündüm... Ama aniden külotunu indirdi ve burnumun önünde havalı bir xyu sallanıyordu. Sünnet derisi kayarak, kayganlaştırıcının sızmaya başladığı mor bir dikeni ortaya çıkardı. Xyu'nun kendisi kalındı ​​ve damarlarla kaplıydı. Altında ağır, kocaman, tüylü yumurtalar asılıydı. Ve onlardan öyle yoğun bir koku geliyordu ki, insan kokusu!!! Bu sikimi teneke bir asker gibi zıplattı! Kardeşim de bunu fark etti, müstehcen sözler söyledi, bana zenci ve ibne dedi ve ona oral seks yapmamı emretti. Ben de itaat ettim, penisinin başını yaladım ve tüm organını ağzıma çekmeye başladım... Batik zevkle inledi ve cihazını ağzıma sokup beni becermeye başladı! "Ah kahretsin, sen gerçek bir enayisin! Daha önce neredeydin? Yanımda her gün sikebileceğim bir ibnenin olduğunu neden bilmiyordum?!" - homurdandı. Ve onu sertçe emdim! İyi ki kardeşim askerdeyken bir yıl lise öğrencilerinin yanında staj yapmışım! Zerini taşaklarına kadar yuttum, ağabeyim de bundan yüksek sesle inledi ve hiçbir kadının onu böyle emmediğini söyledi... Benim penisim de dik durdu, seğiriyordu ve sıçramak üzereydi! Kardeşim bunu görüyor ve benim ağzımı siktiği için coşku içinde olduğumu anlıyor! "Ah, seni kaltak! Şimdi seni kendime çekeceğim!" Ve bana yatağın kenarında köpek stili durmamı söyledi ve arkadan gelip onu kıçıma soktu! diye bağırdım! Kıçımın zaten erkekler tarafından geliştirilmiş olması iyi, yoksa benim için her şeyi yırtardı!.. Ve son sürtük gibi beni sikmeye başlıyor! Duvara çakılan çiviler gibi üzerime saplanıyor! Onun topları benimkine çarpıyor! Onun kıllı kasıkları kıçıma çarpıyor! Kıçıma bir şaplak atıldı, tepeden tırnağa ateşlendim ve tamamen coşkunluk içerisindeyim, kendimi kardeşimle seks yapmanın zevkinden kurtarmaya hazırım! Göğsümden seksi inlemeler duyuluyor! Kardeşim şimdiden coşkuyla hırlıyor ve beni döllüyor! Yani 12 yaşımdan beri hayalim gerçek oldu, kardeşimi ağzıma alma ve onun tarafından sikilme hayalim!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post