Kızlar, eğer dürüst olursam bu olur. ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Kızlar, eğer dürüst olursam bu olur.
Prelüd olmadan başlayacağım. Hanımımın evine geldim, evliydi, şimdi boşanmış ve 2 kız çocuğu var. Bu benim için sorun değil, elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Bana alıştılar diyebilirim. Benimle ilişkileri iyi. Genel olarak neden bahsediyorum? Meze masası geldi. Eğlence başlıyor. Ve böylece Ana beni emiyor, orada acı içinde yatıyorum, gözlerimi açıyorum ve en büyük kızımın (12 yaşında) bize baktığını görüyorum. Hemen ayağa fırladım ve kendimi bir battaniyeyle örtmeye başladım. Neden evde olduğunu söylemediğini soruyorum. Sadece gülümsedi ve rahatla dedi. Evet, söylemek yapmaktan daha kolay. Ben orada yatıyorum ve o da kızına ne olduğunu soruyor. Ne duyuyorum anne, ben de emebilir miyim? Ayağa fırlamak istedim ama beni tuttu ve eliyle ağzımı kapattı. Peki buraya gel. Yatağımıza tırmandı, küçük eliyle aletimi aldı ve ben de şu anda boşalacağımı düşünmeye devam ettim. Size ne kadar berbat olduğunu söylemeyeceğim, bu sadece boşluk. Peki neden bahsediyorum? You need to register to see the link. yüzüme oturdu, ben de onun amını yalamaya başladım. Karnımın alt kısmında ne olduğunu anlatamam. Ve bu bir süre devam etti, ne kadar sürdüğünü bilemiyorum. Sonra anneler soruyor, benim için de yalayabilir mi? Yerleri değiştirdik. You need to register to see the link. aletin üzerine oturdu ve o bana binerken sıcaklığı arttı, ben de kızını yalıyordum. Aradan bir süre geçti, bilmem ne kadar süre kızım diyor ki anne, ben de senin gibi istiyorum. You need to register to see the link. ona gülümsedi ve buraya gel dedi. Üzerimden kalktı, kızım emekleyerek yanıma geldi ve ondan yardım etmesini istedi You need to register to see the link. sikimi alıp amına yönlendirdi. Çok hızlıydı. O ve ben inledik, genel olarak en fazla beş altı hareket yaptım ve bitiremediğim için bitirdim. İçine boşalmak. You need to register to see the link. gülümsedi ve beğenip beğenmediğinizi sordu. Orada yattım ve ne olduğunu görünce nefesim kesildi. Beni öptü, kızını sırtına koydu ve deliğinden spermimi yalamaya başladı. O yalarken ben de kısa bir süreliğine çekildim ve bir kez daha sadece kızımın ağzına geldim. Olan bu. Genel olarak bir hafta sonra onları görmeye gideceğim, sonra ne olacağını bilmiyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version