Herkese selam. Hemen hemen tüm erkeklerin (sadece değil) annelerinde cinsel bir nesne gördükleri bir an vardır. Ve annemle seks yapmayı hayal ediyorum. Öyleyse soru şu: Eğer yapabilseydin annenle ne yapardın? Yerleri paylaşın. Peki ya da Real Madrid olsaydı.
Size hemen söyleyeyim, annemle seks yapmadım. Yalan söylemeyeceğim. Sadece sonu olan bir sevişme vardı.
Öyleydi. Annem o sırada 40'lı yaşlarının başındaydı. 15 yaşındayım. Annem beni ilgili dergiye bakarken yakaladı. Bir skandal çıkacağını düşündüm. Fotoğrafa baktı ve şöyle dedi: - Göğüslerim daha mı kötü? -
Ve bluzunu açar. Sütyeni yoktu. İlk başta gözlerimi kaçırdım. Ama o ellerimi alıp göğsüne koydu. Onlara dokundum ve hemen ayağa kalktım. Yaklaşık iki dakika sonra kendimi tutamadım ve annemin göğsünü şiddetle sıktım. Ve hemen geldi.
Annem çığlık attı. Kollarımı indirip başımı göğsüne bastırdı. Bir süre tuttum, ittim ve duşa girdim.
Şaşkın bir halde oturdum. Sonra uzun süre annemin göğüsleriyle oynamayı hayal ettim. Böylece çığlık attı ve sonra üzerlerine boşaldı.
Ama elimizde başka bir şey yoktu.
Senin için nasıldı?
Herkese selam. Hemen hemen tüm erkeklerin (sadece değil) annelerinde cinsel bir nesne gördükleri bir an vardır. Ve annemle seks yapmayı hayal ediyorum. Öyleyse soru şu: Eğer yapabilseydin annenle ne yapardın? Yerleri paylaşın. Peki ya da Real Madrid olsaydı. Size hemen söyleyeyim, annemle seks yapmadım. Yalan söylemeyeceğim. Sadece sonu olan bir sevişme vardı. Öyleydi. Annem o sırada 40'lı yaşlarının başındaydı. 15 yaşındayım. Annem beni ilgili dergiye bakarken yakaladı. Bir skandal çıkacağını düşündüm. Fotoğrafa baktı ve şöyle dedi: - Göğüslerim daha mı kötü? - Ve bluzunu açar. Sütyeni yoktu. İlk başta gözlerimi kaçırdım. Ama o ellerimi alıp göğsüne koydu. Onlara dokundum ve hemen ayağa kalktım. Yaklaşık iki dakika sonra kendimi tutamadım ve annemin göğsünü şiddetle sıktım. Ve hemen geldi. Annem çığlık attı. Kollarımı indirip başımı göğsüne bastırdı. Bir süre tuttum, ittim ve duşa girdim. Şaşkın bir halde oturdum. Sonra uzun süre annemin göğüsleriyle oynamayı hayal ettim. Böylece çığlık attı ve sonra üzerlerine boşaldı. Ama elimizde başka bir şey yoktu. Senin için nasıldı?
Hangi iç çamaşırının en çekici olduğunu bilmek istiyorum. Diğer kıyafet unsurları hakkında okumak da ilginç olacak. Özellikle ilginç olan erkeklerin görüşü, pasif bir role eğilimli) çünkü ben kendim...
Siz de zaman zaman annenize onu ağzına nasıl vereceğinizi, amına tırmanacağınızı, döveceğinizi ve sonra kıçının yarısını içeri dolduracağınızı, onu dudaklarının üzerinde nasıl hareket ettireceğinizi,...